Пияният общинар от ПП рецидивист, вземана му е книжката за алкохол

Благовест Георгиев е член на транспортната комисия в СОС
8 апр 2024 17:00, Петър Бойчев
73
Пияният общинар от ПП рецидивист, вземана му е книжката за алкохол
Снимка Фейсбук

Примката около пияния общинар от ПП, който предизвика катастрофа и избяга, се затяга яко.

Ефективен затвор и глоба може да получи общинският съветник от „Продължаване промяната“ в СОС Благовест Георгиев заради предишни провинения, пише "Труд".

В петък вечерта 43-годишният партиен активист предизвика катастрофа на кръстовище в столичния квартал „Лозенец“. Той опита да избяга, но граждани го проследиха и посочиха на полицията, която го задържа видимо пиян и го прати за 24 часа в ареста.

Днес се очаква случаят с него да бъде докладван от КАТ-София на Софийска районна прокуратура и на Георгиев да бъде повдигнато обвинение по чл.343, ал. 6.

Оказа се, че Георгиев не само е бил наказван за същото деяние, когато то още не е било смятано за престъпление. Но е и „рецидивист“ с две предишни аналогични нарушения, както се вижда от шофьорското му досие.

През 2007 г., като 26-годишен, Георгиев е отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици. 10 години по-късно -  през 2017 г. е било установено, че шофира след употреба на 0,8 промила алкохол и му е била взета книжката за 8 месеца.

Тогава му наложили административно наказание глоба от 700 лв. и е бил задържан за 24 часа от полицията.

Странно как с такава биография в КАТ-София Георгиев е влязъл в листата на кандидати за общински съветници по предложение на ПП. А после след избирането му е станал член на три комисии, една от които по ирония на съдбата е за транспорта и безопасността на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичките пепетияци и гербаджии сте такива. Ментаци, рецидивисти и престъпници явно. Продадохте България на парче. И се надявате, че Островите ви чакат? Или раираните фланелки? Пак ли ще ментосате изборите прескъпи ни престъпници?!
28
0
 
24
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 месец
Един нормален ми кажете от ППДБГЕРБСДСДПСЛГБТИГЕРБСДСБСП!!!! Всичко е упадъ4на маса! Крадци,лъжци,пияници и наркомани,а и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
27
0
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
като не мислите по изборите вижте какво сте пратили в нс и сос парапет геипаряс........ нарушител и още за колко не знаем аз затова не гласувам
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
преЦедателя на общинския съвет е истинският виновник.
25
1
 
19
 
! Отговори
9999 преди 1 месец
ОСЪДЕТЕ ТОЗИ *** .
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вие не се ли замисляте, как за 2-3 месеца двама души (Асен и Кирчо) успяват да създадат партийна организация в цяла България, която да има хора да се яви на избори, ако работата не е била нагласена предварително?
23
4
 
25
 
! Отговори
психо преди 1 месец
Вижте му физиономията. Типичен ПП
22
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков сега защо не излезне по националната телевизия и да обясни заради чий натиск този индивид е влезнал в общинския съвет
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той - рецидивист, а другите - с мед да ги намажеш?!??
20
3
 
30
 
! Отговори
а преди 1 месец
Само така! Всеки ***, който гласува за ПП-ДБ само такива заслужава.
19
3
 
35
 
! Отговори
a преди 1 месец
Хахахахаха, всичките до един са такива в ПП, скрити лимонки, някои даже не толкова скрити.
18
2
 
29
 
! Отговори
007 преди 1 месец
Тоя на човек не прилича.
17
0
 
27
 
! Отговори
Ицо преди 1 месец
Еее щом е избягал няма проблем, дори да са го задържали после. Щом не са го хванали на място, ще каже като Семерджиев че си е карал трезвен но се е напил след това. А на нормалните хора им конфискуват колите и си губят работата за каране на нурофен или сироп за кашлица. Какъв цирк е тая държава ... и този е от "транспортна комисия" ..класика.
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спокойно, пак ще му я върнат. И на следващото ще има: ... и му е вземана книжката два пъти
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Достоен представител на ПП-ДБ-СС
14
0
 
43
 
! Отговори
Има ли закони ? преди 1 месец
НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ. ИЗЛИЗА, ЧЕ ТОЗИ СА ГО ХВАЩАЛИ ДВА ПЪТИ С АЛКОХОЛ, ОТНЕМАЛИ СА МУ КНИЖКАТА ЗАТОВА, СЕГА ТРЕТИ ПЪТ С АЛКОХОЛ И ПТП, А КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КОЛКО ПЪТИ Е КАРАЛ ПИЯН И ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА, ЧЛЕН НА ТРАНСПОРТНАТА КОМИСИЯ В СОС. Е ТОВА АКО НЕ Е ПЪЛЕН АБСУРД НЕ ЗНАМ,КАКВО Е.НЯМА ДРУГА ТАКАВА РАЗПУСНАТА ДЪРЖАВА. КЪДЕ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА? НАЛИ ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ? ИЛИ ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ ЗА ЕДНИ, НО ЗА ДРУГИ НЕ. ДА ВИ ... И ДЕМОКРАЦИЯТА ГНИДАВА ИЗГНИЛА.
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дрогамен. Алкохолът му е най-малкият проблем и само промилите са му хванали.
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичките са един дол дренки, без значение на партията. По тези партийни структури са или хора с пари за пазене, или хора дето няма файда от тях и са дошли да "припечелят" някой лев...
11
2
 
16
 
! Отговори
НАШИТЕ ХОРА.... преди 1 месец
ПАК ИМА "НАШИ ХОРА"....МОЖЕ И УБИЙСТВО ДА НАПРАВЯТ, АМА ЩОМ СА "НАШИ ХОРА", ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТИ И ДА ГИ СПАСИМ..... ПП + БСП = "НАШИ ХОРА" ......
10
0
 
16
 
! Отговори
На бас, че нищо няма преди 1 месец
да се получи и ще е свободен да живее дълги години както е в приказките на Андерсен или 1001 нощ!