Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ

Не е имало диверсификация
20 апр 2024 19:30, Стела Стоянова
354
Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ
Снимка БГНЕС, архив

Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?",каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: Бойко Борисов
Още от Общество
Борисов: Не е моя тема дали Главчев да е външен министър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какъв безочлив ЛЪЖЕЦ! Нямам думи колко нагъл може да е лидерът на най-корумпираното управление в България за цялата история и колко много той самият спомогна за интересите на Путин и Русия!
238
7
 
1
 
! Отговори
Зина преди 3 седмици
А бе го...на що се пенявите с лъжите си срещу Аса в българската политика а ? ! Колко пъти трябва да ви се каже,че сте гола вода ?!
237
10
 
3
 
! Отговори
Лора преди 3 седмици
Ей плямпачи,няма да станете по- малко мошеници, лъжци ,наглеци злобари ка то драскат тия небивалици за Борисов. Всичките ви драсканици важат за вас ,абсолютно всичките
236
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никой само ти даже и куче на Путин подари да не говорим че руската рафинерия не плащаше нито стотинка данъци в България Бойко точно при твоето управление ама българина е с къса памет и затова пак да си го избере на следващите избори а да не говорим че като идваше на власт Бойко щеше да ликвидира ДПС-то сега са първи дружки ама така е няма да се оправи нищо докато ни управляват доказани лъжци и крадци
235
2
 
14
 
! Отговори
Тиквата преди 3 седмици
Е най-изсипаният ромски лъжец, който се е раждал някога по тия земи!
234
2
 
7
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 3 седмици
Казвах му на баджанака да не ръга така злобно тая мьстия, ама не ме послуша и мьстията полудя от страст! Ей я сега какви глупости дрънка!
233
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко което плямпате за Борисов сте самите вие! Пълно покритие!
232
2
 
9
 
! Отговори
Вяра преди 3 седмици
Хайде,хайде мошеници ,всички нормални хора знаят какво е оръжието на всички негодници, - да лъжат ,да обиждат,да озверяват, да бе суват , да правят интриги особено такива които са жадни за власт.Така,че номерата ви не минават.Видяхме ви ,че друго не можете -претенции,високомерие без покритие.
231
3
 
8
 
! Отговори
Бесилка преди 3 седмици
За Тиквата!
230
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гнусен Герболяк. Всички ги разбраха че саботират държавата, но още вземат мандати и не спират да искат лапачка и постове! Както прасенцата се отлъчват от коритото така и те трябва да се държат настрана с пръчката!
229
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крадеца ще оправа държавата.Олееееееее.
228
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Каквото и да лъжеш и мажеш за ПП ДБ сме.
227
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А бе мошеници,лъжци, негодници я се разкарайте .Вие па ще обиждате Борисов с лъжите си точно вие които сте напаст за България и бутате държавата към пропастта.Народа трябва да ви разгони всичките като крастави животни
226
9
 
3
 
! Отговори
Мила преди 3 седмици
ГЕРБ и ДПС това са хората които ще дръпват България напред.Останалото е пълен батак и ще затъваме само
225
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко Борисов е държавник от висока класа.ГЕРБ е единствената партия направила много за Българи .Безспорните мошеници жадни за власт ,са озверели и нормалните хора трябва да ги укротят ,а не да им вярват
224
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Бойко" :) Една умрела купчина сланина, която вероятно не може да използва Гугъл. Бих се изненадал съвсем искрено, ако някой му е прочел изявлението.
223
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 232: по абсолютно всяко едно време гробарите и ДПС можехте да гласувате вот на недоверие на ПП-тата, но вие ги защитавахте и гласувахте в тандем, защото бяхте заедно в далаверата! Даже на вота на недоверие гласувахте против него за да спасите интимният си партньор Асен Василев да си остане министър на финансите! Затова не се опитвай да се лъзнеш като ***, а си застани както стоя 9 месеца редом до тях и си кажи, че заедно правихте това и онова което е в ущърб на държавата!
222
4
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 232: какво да коментирам интимните му партньори като заедно крадяха бе? Ако не беше гроб, пепетата нямаше да видят 9 месеца стабилно мнозинство! Това, че ги ползва като параван и сега ги захвърли не го прави невинен, а съучастник! Асенчо с чий гласове стана министър на финансите? С на гроб и ДПС! Не се прави на ощипана Бойка кадъна в харема на Ердоган, а си признай, че не сте спирали да крадете като разпрани кадъни!
221
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крадеца вика дръжте крадеца
220
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Магнита го тресе яко