Над 1000 души поискаха спасение на ЦСКА

Шествието мина мирно, без ексцесии
18 окт 2015 18:33,
44

 

 Снимка: Булфото

Малко под 2000 души се събраха на стадион "Българска армия", а феновете от Сектор Г издигнаха огромен трансперант, гласящ "Не можете да убиете хегемона на България".

Днес трябваше да се състои сблъсъкът на В група - ЦСКА срещу "Витоша Бистрица", но гостите отказаха да играят от страх за политизиране на играта. Затова на стадиона се проведе тренировъчна двустранна игра.

Още по темата
След мача започна и очакваното шествие на червените фенове. То тръгна от езерото "Ариана" и за кратко блокира движението по булевард "Цар Освободител. Стотици полицаи бяха ангажирани с охраната на мероприятието.

Привържениците спазиха обещанието митингът да бъде мирен и до ексцесии не се стигна.

Пред сградата на парламента речи държаха изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков и председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

Пламен Марков призова феновете да изразят мнението си, но да бъдат разумни и да не се подават на провокации. Марков запита защо през лятото БФС е променил член от наредбата с цел да не допусне новото дружество ФК ЦСКА да заеме мястото на старото ПФК, което в процедура по несъстоятелност.

"Защо е променен член от наредбата по време на изпълком на БФС през лятото. Няма да ви давам жокер", каза Пламен Марков по мегафона от импровизираната трибуна пред парламента.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: шествиеЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
5
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Няма спасение за ЦСКА. Къде бяха тези младежи когато отбора затъваше и некадърни футболисти папкаха пари за нищо. Сега искат преференции. Стига отивайте да изстрадате пътя и да минете през чистилището. Необходимо е отрезвяване и поставяне обица на ухото за да не се повтори. Бъдете благодарни, че не отидохте в окръжните групи - макар че това е най-добрия вариант за ЦСКА.
22
1
 
4
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Нещо не мога да вдена? Тия не гледаха ли безучастно как едни хора им отрепват отборчето?! а сега искат някой друг да им изкара магарето от калта?! Както сте тръгнали вземете да поискате ако нямате вече никакво достойнство заем от Левски или нещо подобно ( пояснявам че футбола в БГ за мен е някаква безумна бутафория и не симпатизирам на никой отбор...)
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не сте били армейци,бе *** смотани,ако не сте съгласни,хайде на границата, а не да чупите рейсове и да не плащате данъци!
20
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1000??? Бяхме най-малко 5000
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закривай!!!!Дукла Прага ви зове!
18
3
 
5
 
! Отговори
Геноцит преди 8 години
СПАСЕТЕ НИ ОТ БЪЛГАРСИКЯ ФУТБОЛ! Спасете ни от бездарни ритнитопковци, които идват тук ,за да получават баснословни заплати на фона на средната работна заплата! Спасете ни от тези български некадърници, които "захранват" националния ни отбор, който може да се характеризира само с думата-резил ! Спасете ни и от *** -фенове, които отиват на мач да се бият с кой ли не, да трошат и да чупят! Спасете ни от това безумие-български футбол! Всички средства за футбола да се пренасочат към волейбола!
17
1
 
6
 
! Отговори
dr. M. Mihneva преди 8 години
' Пеевски медии: Борисов, Доган и Пеевски са разследвани за пране на пари в Лихтенщайн! '
16
4
 
14
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Много ми е забавно как все още има тъпо умници който се интересуват от тъпия БГ футбол и си губят времето в спорове. Няма нито един БГ отбор който да ти прай кеф да го гледаш... Всикичките ни играчи са пълни аматьори освен Бербо който с право изостави родния футбол. Как не ви писна да се биете и карате за ЦСКА, Левски,Лудогорец и тем подобни алкохолици който си въртят далаверите 24/7? Една шайка *** и продажници като Боби Михайлов,Пенев и тн ошушкаха отборите и федерацията и сега играят цирк
15
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те теи са свиканли всичко ей така да им се дава, някак си им е естествено светът да се върти около тях. Десетилетия наред обираха най добрите футболисти от страанат, после най добри били ами нормално.... хора слесте на земята, комунизма си отиде
14
5
 
9
 
! Отговори
ъш преди 8 години
Закриване на бойко борисов!
13
14
 
17
 
! Отговори
ТОЙ и КОЙ - ОСТАВКА! преди 8 години
Бойко Борисов закри 90% от спортните клубове на ЦСКА.ТОЙ закри ДЮШ на ЦСКА и направи паркинг за спортната зала.ТОЙ запоявада на собствената му полиция да изгони публиката на ЦСКА от мача който собственият му отбор загуби с 0:3.ТОЙ заповяда публиката на ЦСКА да бъде бита от конна полиция на мача срещу Рапид Виена, защото протестираше срещу Титан.ТОЙ е ортак на герена с Делян Пеевски!ТОЙ и КОЙ - зло за ЦСКА и ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!ОСТАВКА! СЕГА!
12
10
 
7
 
! Отговори
рамадан кънев преди 8 години
Вай-вай много страх е събрал тандема свинчо-буда.От ЦСКА ли ви е страх бе мишоци.Га ги затривахте да сте мислили.Зимата идва пак камъни ще хвърчат ако ще и всички мачове да отмените.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За сметка на това, на всяко кюше дремеха по петдесет кияка на държавна хранилка. Люпеха семи и чакаха пенсията, млади и стресирани.
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази ситуация в ЦСКА е от месеци, кой ги изпрати тези заблудени фенове точно една седмица преди изборите да протестират? Всичко това е планирано на Позитано.
9
8
 
16
 
! Отговори
само Левски преди 8 години
Е стига сте писали за разни трето дивизиони отборчета. Тази вечер е дербито на А група Левски-Лудогорец. Като ги няма чорбарите, няма да да плачем я!
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешки.
7
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко е да се лъже,защото протестиращите бяха най-малко 5 хиляди.Браво на червените фенове-така се брани любовта към клуба.Позор за премиера ББ-цяла София чу какво мислят хората.
6
9
 
16
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Какво спасение ,какви пет лева ?!?! Става въпрос за плащане и за пари ! Да си платят ,не да се правят на умрели лисици ! Баш ни брига какво искат ! Само те били от село и не знаели ,че трябва да плащат ! Те били истински футбалери и могли само да взимват ,пък други да дават !Да де ама както казва Бочарав : ДА, да ,ама не !
5
12
 
13
 
! Отговори
БРАВО преди 8 години
Браво така се обича! Не знам защо пишете хиляда човека, като бяха поне 4-5хил.
4
9
 
23
 
! Отговори
Защо? преди 8 години
Защо тези фенове,чак сега се сетиха да "спасяват" ЦСКА? ГОДИНИ НАРЕД СЕ ХВЪРЛЯХА МИЛИОНИ ЗА ЗАПЛАТИ НА ЧУЖДЕНЦИ И ТРЕНЬОРИ / ВИЖТЕ КАКВИ ПАРИ ПОЛУЧАВАШЕ СТОЙЧО!/,ВЪЗХВАЛЯВАХА САШО -АПАШО ,А РЕЗУЛТАТИТЕ -НУЛА! ЦСКА беше частна фирма и държавата няма нищо общо с нея !А сега не ли е срамота, високо платени професиналисти да играят в "А окръжна група" срещу истински аматьори и да се хвалят с големи резултати!