СДС пое курс към отваряне и събиране

СДС категорично поема курс към властта, курс към управлението на страната, заяви председателят на СДС Пламен Юруков
19 яну 2008 15:35,
8

„СДС категорично поема курс към властта, курс към управлението на страната”, заяви председателят на СДС Пламен Юруков по време на пресконференция в Пловдив.

Лидерът на Съюза на демократичните сили беше в града на тепетата за среща с местната структура. От визитата стана ясно, че предстои партийната организация в цялата страна да възстанови своята хоризонтална структура и по-конкретно връщане на хората към местните клубове.

„Местните клубове трябва да излъчат хората, които ще представляват СДС. Трябва да спрем с апаратните игри и да правим повече политика, която да отговаря на нуждите и потребностите на гражданите, която да бъде идеологическа спойка с обществото.” каза в тази връзка Пламен Юруков.

Запитан коя партия вижда като коалиционен партньор на СДС, Пламен Юруков отговори: „В никакъв случай няма да се коалираме с БСП, с ГЕРБ бихме могли да направим коалиция, но следизборна.

Макар че ГЕРБ излезе от политическата сцена, когато граждански организации и политическата опозиция протестираха срещу визитата на руския президент Владимир Путин и подписването „на тъмно” на договора за „Южен поток”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Дано пак СДС да дайде на власт и в оставащото време до края на това десетилетие и през следващото да ни върви на България, както по времето на късните 90-те. Но дано и чалгата да стане подобна на тогавашната. Дрехите вече са - курвенската и *** мода ни напуска. Дано и модата в политиката да се смени.
6
0
 
2
 
! Отговори
naglost преди 16 години
Абе Пламене юруково не ти ли стига, че си имаш кафенцето, голяма наглост голямо нещо. Айде сдс да мре!
5
0
 
2
 
! Отговори
observer преди 16 години
СДС се готви за власт???????Наглост, по-голяма наглост, архинаглост, СДС. Цялата нация им се изхрачи в суратите, при това не веднъж и дваж, а тези американоиди от котилото на недоубитата еврейска реститутска клика в България се точат за власт? Наистина не мога да го проумея. Бе ти му казваш в лицето- марш, *** гнусен, американоидна ***, а той се навира отново да ти става шеф. Ами в сравнение с тези триглотиди и екзекутори на собствения си народ джебчиите, *** врачки и банковите взломаджии започват да ми се привиждат като дълбоко порядъчни и почтени хора.
4
0
 
2
 
! Отговори
БАЩА преди 16 години
Само курса да не е на ЛЕВО!!малко инфо от нета:"Пламен Юруков е бил вербуван през 90-те години от Националната служба за защита на конституцията/така се казваше НСС тогава/ под псевдонима Сотир.Използвани са бизнес контактите му с ВИС-2 и Васил Илиев, където Юруков е движил търговията с кафе и Кока-Кола в Гърция"при желание следва продължение
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Съгласен съм тия и другите като тях стари уж десни са некакви динозаври тях вече ги няма ама те защо не го разбират толкова ли са ***.*** плямпат ми едно и също с идеи от миналия век и никаква визия за настояще и бъдеще - на боклукаааа.
2
0
 
2
 
! Отговори
Vlad преди 16 години
Докога ще гледаме тази продължителна агония.Формации като СДС и НДСВ имаха своята роля в определен момент,след което станаха бреме.Те не са никаква алтернатива на червените.Колкото по-бързо изчезнат от политическия живот на България,толкова по-добре.
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
хора от СДС, как искате да ви взимаме на сериозно, като едва влязохте в парламента, сега явно пак ще се борите да минете 4%. Пък говорите за управляние на държавата. Ако малко да се доближите до властта, при вас наизкачат все отбор "лидери" и такова вътрешно ритане по кокалчетата е падало. Не мерси вие да ме управлявате.