ДПС: Доган е взел 1.5 млн. лв., но не от държавата

Хората на Сокола сезират главния прокурор за "Цанков камък"
22 мар 2010 09:31,
182
ДПС: Доган е взел 1.5 млн. лв., но не от държавата
Снимка: Булфото

"По-опасното от това да пишеш лъжи, е да пишеш полуистини. Във вестниците пише, че Доган е взел 1.5 млн. лв. като консултант по проекти на правителството и то за хидровъзел "Цанков камък" - нещо, което би възмутило всеки, но истината е доста различна".

Така Камен Костадинов от ДПС коментира пред БНТ писанията, че Доган е взел 1.5 млн. лв. комисионна от хидропроекти.

Още по темата

Според него Доган никога не е бил консултант на правителството и на него не му е плащано затова.

По думите му тези 1.5 млн. лв. са от частна фирма, като проектите, за които той е получил възнаграждение, нямат нищо общо с "Цанков камък".

"Ще бъде изпратено писмо до главния прокурор, в което ще настояваме да се направи проверка на „Цанков камък“ и да се разбере какво се е случило с него", съобщи Костадинов.

"Доган е един от идеолозите при построяването на "Цанков камък", категоричен бе той.

"Това, че Доган е философ по образование, не му пречи да се занимава с язовири и хидровъзели", категоричен бе депутатът от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
ay6e преди 13 години
do rene gluposti pi6e6 ili si ot negovata komarciyska partiqa
161
0
 
0
 
! Отговори
dulov4anin преди 13 години
amiii 6te gi sıdqt politika, kolkoto sıdiha na6ite deputati, ne vqrvajte lıjat naroda.
160
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мазен , долен турчин. Затвора му е малко.
159
3
 
1
 
! Отговори
rene преди 14 години
кои велик българин ги е казал.защо негативизма ни продиктуван от безизходицата в която се намираме постоянно трови мислитени,и ни превръща в врагове на собственният ни разум.едва ли ако не е Доган,дали след него няма да се появи човек които живее в страната ни,и няма да мразим и хулим. считам че генетично е заложено в нас да мразим и тези които не са се родили. спрете. върнете се в реалния живот,виртоалноста ни убива,тя само ни напомня за нашето разделение.ние всички сме един народ,в една Б-я
158
2
 
2
 
! Отговори
RENE преди 14 години
скъпа лили,и ти анонимни приятелю,Доган като фигура в шахматната дъска на геополитиката, представлява,равновесието,умерения национализъм,либералната ни интеграция,както и фондамента на които стъпват великите сили.явно всичко за което не се сещате ни тревожи.едно което знаем ,че всичко което е правено от него ,е за единението и просперитета на България.мислете по ефективно,не само за себе си,а и за истрадалите наши събратя,турци,арменци,евреи,гагаузи,каракачани,***- тези слова мисля че знаете
157
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до - rene Какви добрини е направил скъпия ти Доган!?!?!?!Проницателен е да, знае от къде и как да краде!
156
1
 
8
 
! Отговори
лили преди 14 години
Забелязвате ли как Доган през всичките тези години, когато ни стъпва в Парламента, всъщност се е самообразовал и толкова е напреднал в науката за язовирите, каскадите и поточетата, че като изтъкнат хидролог му възлагат да бъде консултант за дребнага сума от 1.5 млн.И не само това - понеже е скромен, той не се яви да обяви на публиката за новата си специалност, а праща други да го оправдават.Ашколсун
155
2
 
3
 
! Отговори
рене преди 14 години
за да можем да различим Доган от обкръжаваштият ни политически свят,предлагам на всички нас,да се замислим защо всеки от другите политически формации,вътрешно в себе си му се възхищава и съобразява с неговото виждане за нещата,и защо пред нас те го използват за собственно политическо извисяване. колко български политици познава ме които са на неговата висота.бихте ли ги изброили, от новата история на българия.-амор фати
154
6
 
2
 
! Отговори
rene преди 14 години
нямам обяснение защо всеки намира за удобно постоянно да спекулира с името на този велик български политик.как един от вас които пишете за Доган не се замисляте за добрините които е направил за страната ни. трябвали толкова мъст,неприязън,и страх да сковават сърцата ни от този български учен и философ,които в политиката е с хилядолетия напред от своите опоненти. как си представяме всички неговия просперитет,сигурен съм,че не сме се замисляли върху неговата проницателност.
153
2
 
5
 
! Отговори
Ники преди 14 години
Да бе тоя Доган все не ставало въпрос за него, все то бе било това дето изглеждало, те Дпс не били такава партия , то не точно те източили парите .... Аман вече всички знаят , че вие сте НАГЛИТЕ ! В затвора всичките , хем ви е време, хем ви се пада !
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
A SEGA VECHE RAZBRAH CHE DNES SE NARICHA KOMISIONNA OT HIDROPROEKTI.A GRITSITE NA LIUBOVTA VZIMAT ? KAK SE NARICHA TQHNATA KOMISIONNA?
151
6
 
5
 
! Отговори
Ahmed Celebi преди 14 години
Tva e , taka e, ami vse taka ste e, drugo nesto da kajete??DOGAN e velik Voyvoda!!!!!Tva sie eistina i ne go zabraveyte ha!!!Evalla na nego i na DPS!!!!Trigvam si ce trebva da pisa stihove do Gorbacov i Lenin!!!
150
2
 
10
 
! Отговори
oртабудала преди 14 години
И после се чудим как с една гола депутатска заплата се купува на сина чисто ново БЕНТЛИ,директно от изложение в Германия.А ние дето не крадем се чудим как да си подържаме старите возила.Пък като се сетя как започват да се гаврят,като им отидеш на год. преглед с такава кола-почва да ми се драйфа яко братя.Много ***,много нещо в тая държава брей.
149
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Аз съм с "Българска филология" - може ли и за мен едно проектче! Приемам оферти всякакви - диги, мостове, укрепване на речни корита и т.н.
148
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доган и комунистите действат така;винаги с поставени лицатака окрадоха държавата,техните трикове и номера са ясни на всекино ще дойде ВИДОВДЕН
147
0
 
16
 
! Отговори
Rosen преди 14 години
Схемата е следната, за който не знае:Доган предварително се е разбрал с аверите определена фирма да спечели търга. После фирмата си наема посоченият подизпълнител, който наема Доган като консултант. И това е МАСОВА ПРАКТИКА и не важи само за Доган.Интересното е как може да бъде доказано това в съда?
146
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички *** от бившето правителство в затвораааа, причина все ще се намери!
145
1
 
24
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Кое е вярното?!?!? По думите му тези 1.5 млн. лв. са от частна фирма, като проектите, за които той е получил възнаграждение, нямат нищо общо с "Цанков камък"."Доган е един от идеолозите при построяването на "Цанков камък", категоричен бе той."Това, че Доган е философ по образование, не му пречи да се занимава с язовири и хидровъзели", категоричен бе депутатът от ДПС.А тоя Камен Костадинов всички договори на Доган ли чете? Новия Емин? Да внимава докато бели картофи да не се наниже на...
144
1
 
19
 
! Отговори
темида преди 14 години
Нека на всички да им стане ясно!!!В случая става въпрос за търговия с влияние,което е противозаконно.Но има ли кой да потърси отговорност,тоест има ли държава!?
143
1
 
4
 
! Отговори
цар Кирил преди 14 години
Това се публикува само за да се покаже, че Доган не подлежи на отговорност и Бойко може да се репчи само на Станишев и полицайте.Доган го е страх само от мешерето.