Филчев: Цветанов минава границата

"А беше много добро момче, възпитано, аз го помня..."
Обновена: 16 ное 2010 22:01 | 16 ное 2010 22:00,
180
Филчев: Цветанов минава границата
Никола Филчев. Снимка: Булфото

Бившият главен прокурор Никола Филчев обвини вътрешния министър Цветан Цветанов, че нарушава закона.

Според него МВР шефът е преуморен и раздава обвинения без това да му е работа.

Филчев каза в интервю пред "Дарик", че ако организираната престъпност напада Цветанов от 1 година, то самият той е жертва на същата тази организирана престъпност вече повече от 30 години.

Още по темата
"Нямам думи, това не подлежи на коментар. В цивилизована държава не се прави така. Че даже понякога и раздава присъди.

Борбата с престъпността трябва да се води със законни средства. А това, което е подхванал, минава границата.

Цветанов е едно много добро момче, възпитано момче, аз го помня - един слънчев човек, стоеше на три метра зад генерал Борисов.

Разбира се, той на съвещания не е участвал, идваше - такава му беше ролята, също достойна, не беше началник", завърши бившият обвинител №1 на държавата.

По-рано днес вътрешният министър обяви, че Никола Филчев е заподозрян като поръчител за две убийства през 2000 и 2002 г.

Цветан Цветанов посочи, че става дума за убийствата на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка Надежда Георгиева, която беше убита през февруари 2000 година в столичния квартал "Стрелбище".

Според вътрешния министър Алексей Петров едва ли е извършителят на поръчката, той е по-скоро възложителят.

В коментар на казанато от Цветанов, Едвин Сугарев прогнозира скорошни белезници за Никола Филчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
9
 
! Отговори
Филчев преди 13 години
Тук е плод и зеленчук....
119
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това са престъпниците:Филчев -наложен от Иван КостовА.Петров назначен от А.Атанасов по времето на Костов и личен приятел на Б.Борисов.
118
15
 
9
 
! Отговори
2121 преди 13 години
Филчев е пич!
117
3
 
17
 
! Отговори
коко преди 13 години
" Шоуто на лудите ченгета"-Премиера в България тези дни.
116
0
 
24
 
! Отговори
Идиот преди 13 години
Аз съ ***.Ти си ***.Филчев е ***.Цветанов е ***.Алексей Петров е ***.Всички сме *** в държавата на ***!
115
1
 
5
 
! Отговори
kapo преди 13 години
E, не по-голям от Цветанов все пак.
114
1
 
14
 
! Отговори
СИКО преди 13 години
Cтига шеги. Tолкова ли е глупав та Aмериката да му "диктува"? 3а всяка "каша" все Aмериката виновна. Aми така е, защо не я "замразите"тая Aмерика!? я вижте Kуба.... вземете модела де и успехи!!!
113
9
 
19
 
! Отговори
Доктор-психиатър преди 13 години
Гледах и слушах Филчев. Установих, че той не е повече луд от тези които го обявяват за луд. нищо не разбирам от право но мисля, че Филчев след като е професор по наказателно право ще знае как да осъди Цветанов. Филчев да не съжалява , че не е завършил средно спортно училище и след това ВИФ, а да вземе някой лев от Цветанов. Като го осъдси.
112
8
 
9
 
! Отговори
До тарикат Гоце преди 13 години
Къде се скри бе Гоце мишок
111
18
 
14
 
! Отговори
123 преди 13 години
Трябва да подкрепим Цветанов това са престъпниците от БСП
110
9
 
17
 
! Отговори
СИКО преди 13 години
Ако бъде осъден този престъпник си мисля, че доверието в дъжавата ще се върне и хората ще повярват, че има ред и възмездие!!!
109
9
 
20
 
! Отговори
wtf преди 13 години
Нормални ли сте бе? Филчев е един от най-големите *** в тази държава. Малко са толкова безскрупулни, подли и цинични ***!
108
2
 
6
 
! Отговори
Мари преди 13 години
Като се събудиш и какво да видиш - ами те другите дето останаха още по-големи ***!!! И кво прайм??? Пак оплювки, пак да търсим нови ***, затова сме на това дередже!!!
107
7
 
18
 
! Отговори
невероятно,но факт преди 13 години
Този Филчев е от луд,по-луд.Ако имаме добро водещи, същността на този човек щеше да блесне с цялата си красота.Ако още малко го предизвикат, може да извади и пищов в студиото.Крещящата истина е ,че този човек е психопат.А,че е пристъпник е обществена тайна.
106
2
 
25
 
! Отговори
ТАТО преди 13 години
Много ниско паднаха официалните власти. Да притоплят клюките на разни скандални газетки като Уикенд с девет годишна давност. Отново без твърденията да са подплатени с каквито и да било доказателства. Много ми е интересно как се работи по толкова изстинали следи. Целта е ясна - да се отвлече вниманието от сегашното катастрофално положение във всички сфери. И се постига успешно с помощта на услужливи медии.Забравихте ли, че няма работа, заплати и пенсии са замразени, полиция стачкува, децата ни не учат и стачкуват, учените ги затварят и те стачкуват!!!... още За апартаментите забравихте ли!! Като няма хляб поне зрелища да има, старо изпитано средство..... Еееех Българийо!!!
105
3
 
14
 
! Отговори
ААЗЗ преди 13 години
А на Филчев имуществото?Или това, което има е придобито от "с пот изкарани пари"?Пълна ни е държавата с такива откачалки!Мислят си, че са центъра на света.Освен за психиатрията, за никого друг не представляват интерес!
104
1
 
16
 
! Отговори
ПОТИ преди 13 години
Филчев го назначи Иван Костов-а той е голям комунист!! Иване Я СИ КАЖИ..Недей да мъл4иш.....ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА ТЕПЪРВА ЩЕ СТАВА ТЯ ИНТЕРЕСНО....ЗА БОГА БРАТЯ.....НЕ КРАДЕТЕ
103
8
 
20
 
! Отговори
кукумей преди 13 години
ДРУГАРЮ МИЛИЦИОНЕР ЦВЕТАНОВ. НАИСТИНА ПРЕМИНАВАТЕ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. НИКАКВИ ИЗКАЗВАНИЯ И ПРИСЪДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ , НЯМА ДА ОТВЛЕКАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ВАШЕТО ЦВЕТУЩО ИМОТНО СЪСТОЯНИЕ.НАЛИ ИМАШЕ ВСЕ ПАК НЯКАКЪВ РЕЗЕРВ ОСТАНАЛ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ , КОЙТО СЕ ГО НЯМА ПРОСТО ГО НЯМА. ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ТОВА. НЕ ВИ ИЗНАСЯ ЛИ ?РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТОЗИ РЕЗЕРВ И КЪДЕ СА ОТИШЛИ ТЕЗИ ПАРИ. ХОРАТА МНОГО ОБЕДНЯХМЕ ТОВА СЕ ВИЖДА. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА , ТРАЕТЕ СИ И ВИЕ И ТОЗИ АНДРЕЙ ИВАНОВ И САМО СЕ ЧУДИТЕ КОГО ДА ТОПИТЕ И ДА СЪДИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ДА , СЕГА ПОСЛУШНИЯ ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВА КАКТО ИМ КАЖЕТЕ ГЕРБ И АТАКА ЗАЕДНО , А УТРЕ .....
102
5
 
17
 
! Отговори
ВАЛЯК преди 13 години
Педофилчев ще посрещне Коледа в ареста!
101
5
 
14
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 13 години
Гоце, що мълчиш?! Май ти се изпотява вече *** A...