Филчев: Цветанов минава границата

"А беше много добро момче, възпитано, аз го помня..."
Обновена: 16 ное 2010 22:01 | 16 ное 2010 22:00,
180
Филчев: Цветанов минава границата
Никола Филчев. Снимка: Булфото

Бившият главен прокурор Никола Филчев обвини вътрешния министър Цветан Цветанов, че нарушава закона.

Според него МВР шефът е преуморен и раздава обвинения без това да му е работа.

Филчев каза в интервю пред "Дарик", че ако организираната престъпност напада Цветанов от 1 година, то самият той е жертва на същата тази организирана престъпност вече повече от 30 години.

Още по темата
"Нямам думи, това не подлежи на коментар. В цивилизована държава не се прави така. Че даже понякога и раздава присъди.

Борбата с престъпността трябва да се води със законни средства. А това, което е подхванал, минава границата.

Цветанов е едно много добро момче, възпитано момче, аз го помня - един слънчев човек, стоеше на три метра зад генерал Борисов.

Разбира се, той на съвещания не е участвал, идваше - такава му беше ролята, също достойна, не беше началник", завърши бившият обвинител №1 на държавата.

По-рано днес вътрешният министър обяви, че Никола Филчев е заподозрян като поръчител за две убийства през 2000 и 2002 г.

Цветан Цветанов посочи, че става дума за убийствата на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка Надежда Георгиева, която беше убита през февруари 2000 година в столичния квартал "Стрелбище".

Според вътрешния министър Алексей Петров едва ли е извършителят на поръчката, той е по-скоро възложителят.

В коментар на казанато от Цветанов, Едвин Сугарев прогнозира скорошни белезници за Никола Филчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
4
 
10
 
! Отговори
Кай преди 13 години
Гледах го по БТВ тази сутрин и човека си е хахо и е опасен. Откровено мръднал е !
139
0
 
2
 
! Отговори
до 146 преди 13 години
Ей,най-умния,пиши поне номера на човечеца дето според теб е ***,а след това се обоснови защо е такъв
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Говориш пълни глупости!
137
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледах малко от интервюто което даде в Нова,ама малко защото тоя се държи супер гадно и се прави на луд.Знае тънкости при разпити--как да държи и какво да отговаря за да изкара от нерви този,който го разпитва,така се случи с водещия,сам си нпризна....
136
0
 
6
 
! Отговори
ссс преди 13 години
Жалки ФАКТИ! :( Тъжно е, че сме такъв народ.
135
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
До 140 А да забравим това ли искаш
134
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 13 години
138-ми, "Y", спокойно бре човек. Много насериозно се вземаш. Ще вземеш да направиш беля. Пази си здравето, бе човече. Дишай дълбоко, ха така! Олекна ли ти? Браво!
133
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Карат ни отново да четем простотии. Цацката се *** с всеки изминал ден. Сега ще вади дело от мъртвото от преди 20 години боже той да не се смята за господ милия. Толкова е *** цецката че не знае вече какво прави
132
6
 
10
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Филчев скоро време ще гушне букета Преставетеси какво би станало ако това е истина и се докаже Край на БСП на АБВ Щего гръмнат подобре жив в ареста Ще бъде като славей в клетка
131
15
 
7
 
! Отговори
У преди 13 години
До Х - за такива като теб само руски лагери и прокурори като Филчев, крадци като предишните и демагози като комунистите. *** като теб дават възможности за управници като тях. Демокрацията не е от вашата кръвна група. За вас азиатщина и бой. Но другите защо да търпят? Що не се пренесеш във Великата страна иле още по-добре в Северна Корея? Татко Ким ще те уважи - и отзад и отпред.
130
5
 
26
 
! Отговори
Филчев не се плаши преди 13 години
Филчев не се плаши от Цветанов. Само дето болшевикът Цветанов се плаши от американското посолство!
129
2
 
36
 
! Отговори
Милчев преди 13 години
В тази страна главен прокурор поръчва убийства, учителки обират банки, пощаджии крадат пенсии на съселяните си, членове на управлението на партии пренасят през граница пари в куфари, митничари крадат конфискувано от самите тях злато, катаджии искат по 5 лева за почерпка от нарушители, президенти тичат след певачки и после правят "всенародни" движания, съдии имат имоти без доходи, рибари строят на държавна земя без право....Какво още? А, да има ли я тази Neverland и докога?
128
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То е ясно от километри, че Филчев и всичките министри от предишното правителство са за разстрел, но за съжаление са си опекли работата като са гласували закон да не подлежат на наказание за действията си до края на 2008... Това го каза още в началото Бойко и затова на всичките най-вероятно ще им се размине, което показва в каква объркана държава живеем - не стига че ограбваха България близо 50 години, а източиха и всичко останало от нея след това...
127
3
 
20
 
! Отговори
Х преди 13 години
...Според него МВР шефът е преуморен и раздава обвинения без това да му е работа...Е-е-е, Филчев, чак пък преумората да е причина. Че той си обвинява още от първия момент на появата си в публичното пространство. Той си е кукла. Дърпат му конците. Кой? Не зная, но в тази връзка кажи нещо за предстоящата му среща с американския посланик. Големият бабаит не смее да се появи лично пред работодателя си, вероятно за това изпраща на срещата булонката си.
126
4
 
20
 
! Отговори
vini преди 13 години
Днес сутринта гледах Филчев по БТВ смешен човек и недоумявам как този човек който е бил главен прокурор на държавата може да бъде такъв циркаджия.Аз не му вярвам.
125
0
 
16
 
! Отговори
До проф. Филчев преди 13 години
Господин Филчев, поздравявам Ви. Днес Вие покрихте рекорда на премиера и на Цветанов. В едно и също време успяхте да се явите по няколко телевизии. Все си мислех, четова няма кой да го постигне. Разгеле. Сега Ви остава още едно изпитание - да отрежете лентата на някой незавършен път. И тогава да сложим точка. Ножиците и лентата можете да си купите от магазина на бул. "Хр.Ботев", в близост до Петте кьошета. Желая Ви успех.
124
4
 
30
 
! Отговори
Шекспир преди 13 години
Учителят по физкултура пак се оказа неподготвен. Когато кажеш А, следва да кажеш и Б, инaче всичко е клевета и злоупотреба с власт.Следва да внесе в Прокуратурата обвинението, ако не го направи да си ходи в село Шума.
123
0
 
20
 
! Отговори
ТАТО преди 13 години
Бог да пази България (защото българите не могат)! А САМО ...КРАДЪТ
122
8
 
32
 
! Отговори
USSR преди 13 години
Какво се е случило преди 10 години и какво е направил Филчев - това ли е най-важното за държавата. Или гледаме поредния ЦИРКАДЖИЙСКИ БАЛОН. И да го изкарат виновен - с какво това ще подобри положението на хората в момента - иде зима все пак. наша пшеница има за 90 дни , а после - хляб по 5 лева. Газта - хоп 1,30 лв. НЕ НИ ЗАМАЗВАЙТЕ ОЧИТЕ С РАЗНИ АКЦИИ. ВИЕ СТЕ ДОБРЕ ПАРИ И АПАРТАМЕНТИ - БОЛ , НА КОРЕМ. ДА МУ МИСЛИМ НИЕ - ПРОСТОЛЮДИЕТО.
121
1
 
7
 
! Отговори
да ама не преди 13 години
Явно си гледал някакво интервю с Филчев в някаква паралелна вселена.Поне не лъжи всеки които иска маже да провери излъченото интервю по бТв