Филчев: Цветанов минава границата

"А беше много добро момче, възпитано, аз го помня..."
Обновена: 16 ное 2010 22:01 | 16 ное 2010 22:00,
180
Филчев: Цветанов минава границата
Никола Филчев. Снимка: Булфото

Бившият главен прокурор Никола Филчев обвини вътрешния министър Цветан Цветанов, че нарушава закона.

Според него МВР шефът е преуморен и раздава обвинения без това да му е работа.

Филчев каза в интервю пред "Дарик", че ако организираната престъпност напада Цветанов от 1 година, то самият той е жертва на същата тази организирана престъпност вече повече от 30 години.

Още по темата
"Нямам думи, това не подлежи на коментар. В цивилизована държава не се прави така. Че даже понякога и раздава присъди.

Борбата с престъпността трябва да се води със законни средства. А това, което е подхванал, минава границата.

Цветанов е едно много добро момче, възпитано момче, аз го помня - един слънчев човек, стоеше на три метра зад генерал Борисов.

Разбира се, той на съвещания не е участвал, идваше - такава му беше ролята, също достойна, не беше началник", завърши бившият обвинител №1 на държавата.

По-рано днес вътрешният министър обяви, че Никола Филчев е заподозрян като поръчител за две убийства през 2000 и 2002 г.

Цветан Цветанов посочи, че става дума за убийствата на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка Надежда Георгиева, която беше убита през февруари 2000 година в столичния квартал "Стрелбище".

Според вътрешния министър Алексей Петров едва ли е извършителят на поръчката, той е по-скоро възложителят.

В коментар на казанато от Цветанов, Едвин Сугарев прогнозира скорошни белезници за Никола Филчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
9
 
22
 
! Отговори
Miki преди 13 години
Интерсно е, кога Цецо е бил полицай и какво разбира от тая дейност? Просто никога
99
5
 
19
 
! Отговори
Ben преди 13 години
Прав е Филчев, от милиционер и комунист-полицай трудно се става. Такова ще е винаги дереджето ни, докато управляват комунисти и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти
98
4
 
20
 
! Отговори
Chiko преди 13 години
Вече 17 месеца тия *** не престанаха с измислените си милиционерски сводки. Така и не проведоха нито една операция "заплати" и "пенсии", не прогледнаха какво е положението в нормалния човешки смят. Осъзнайте се другари комунисти
97
6
 
27
 
! Отговори
Sin преди 13 години
Гербавите комунисти и *** им атакисти по всякакъв начин се оптиват да отклонят вниманието ни от некадърното си управление. За съжаление разсипаха и това, което беше останало от станишевци.
96
2
 
24
 
! Отговори
лавина преди 13 години
Лавината е тръгнала и какво ще повлече не се знае, но в нея ще са обезателно и тея дето я предизвикват .....
95
1
 
27
 
! Отговори
коко преди 13 години
8 милиона 4акат Хляб а те крадът ли крадът ...СРАМ НЯМАТ предлагам на вси4ки гладни Българи да се дигнем да изметем *** от тазй Държава..ВСИ4КИ АЙДУЦИ ВъН ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА...СЪБУДУ СЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ СЪБУДИ СЕ
94
4
 
21
 
! Отговори
Чичо от село преди 13 години
И за Цветанов, и за Филчев имам аргументирано мнение, което е в нарушение на правилата на сайта.
93
2
 
37
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Отдавна Цветанов трябва да се замисли че има пресцентър в МВР и че е министър на МВР , а не пресслужба. А границата да отдавна я пресече и не само с този случай . Остави полицията да работи , а ефективноста им ще се види на финала при осъдителни присъди. Сега медииното биене на барабани носи повече негатив като в последствие арестуваните се пуската заради липса на доказателства.
92
1
 
14
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Мутристан
91
8
 
27
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Добре дошли в Бойков Мутрисатан!!!
90
3
 
25
 
! Отговори
коко преди 13 години
Престанете да ни занимавате със сегашни и бивши министри които ние си пият хапчетата!Хората чакат да чуят за нови работни места,а не за мутро-ченгесарскипростотии.
89
23
 
13
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 13 години
ИЗГОНЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА ТА ДЪРЖАВАТА ДА ТРЪГНЕ НАПРЕД КОЛКОТО ПО РАНО ТОЛКОВА ДОБРЕ...***************************************************СИДЕРОВ КЪДЕСИ МОЙТО МОМ4Е ДЕЙСТВАИ 4Е НЯМА ВРЕМЕ
88
8
 
21
 
! Отговори
ОКТОПОД преди 13 години
ТО ОКТОПОДА Е ЯСЕН .ГОЦЕ.ФИЛЕ ТРАКТОРА .*** ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВА СЕ ОТ ***.ГЕЙОВЕ И ПРЕСТЪПНИЦИ.ПСИХОПАТИ И СА 4ИСТИ КАТО МОМИНИ СЪЛЗИ 20 ГОДИНИ КРАДЪТ ДЪРЖАВАТА И НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА .ЦИРК ЦИРК
87
2
 
35
 
! Отговори
пепи55 преди 13 години
Защо Цветанов ще казва за Филчев на един журналист Юрген Рот, пък той ще го казва на нас ?! Ами като толкова слушате германеца, защо не го послушахте ,когато каза на Бойко да разследва *** ? Какво стана с тоя ***, по-тих от водата, по-нисък от тревата...Само си върти кинтите на "тихия фронт".
86
9
 
29
 
! Отговори
капо преди 13 години
Цв. Цв. вече тотално е изтрещял!
85
10
 
10
 
! Отговори
Домакиня преди 13 години
За Филчев се говореше и беше публична тайна но нали все няма доказателства,ето братята Галеви те също са известни че са мутри но какво от това.А филчев и други като него които са използували служебната си власт също обществото знае за тях но народа го е страх да се яви за свидетел ,защото знаем какво става с свидетелите.Такива като Филчев са затвора и дано Цветанов се справи,но с тази наша съдебна система няма правосъдие.
84
2
 
29
 
! Отговори
ранобудна преди 13 години
защо си чешате нервната система като всичко е игра и отвличане на вниманието от гафовете които бълва деноннощно ЦЦ, до сега за някой ,който е бил гръмко арестуван да е доказал че е мафиот или най малкото незаконно притежател на голями имоти или банкови сметки, не помня да е доказал нещо такова . всичко е за вдигане на рейтинга , който не можа да си създаде с някакви дела, за поста който заема.
83
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като излезе някаква заплетена ситуация в държавата,току се появяват едни и същи лица: я Райдовски,я ген.Атанасов,я пък Юрген Рот? и всеки започва да се прави на велик,за да сме дезориентирани.То друга цел няма.Тотално да сме ошашавени,най-много помежду си да се караме,за да отвличат съсредоточаването ни в нищетата,в която ни закопаха! Едно обаче е ясно за нас:всички са гърнето,врящото.Само че никой никого няма да натопи,за да се спасят пак вкупом.А ние нека си блееем:)
82
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това с карането на Филчев и Цветанов е поредния ДС комплот с цел да се отвлече общественото внимание от излагацията на кабинета по линия на газта с Русия. След 20 дни и Цецо ще е забравил че има Филчев и Филчо ще е забравил, че е преследван
81
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а,,, ей тоз приятел на цнимката.,,,,има какво да разкаже и то бая бая...на това се вика старо комунистическо куче..