Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?

Пламен Нунев от ГЕРБ: Срам ги е, осъзнаха грешката си
Обновена: 9 дек 2010 14:28 | 8 дек 2010 10:04,
139
Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?
Снимка: БГНЕС

"Какво си мисли един депутат, получил покана за подобна проява – първо той проявява любопитство, после идва и интересът.  В поканата се посочва, че събитието е за хора от по-високата класа – депутатът има високо мнение за себе си. Следва не на последно място и лакомията".

Така депутатът и член на Изпълкома на ГЕРБ Пламен Нунев коментира поведението на народните представители, изкушили се да получат като подарък скъп телефон, заради което напуснаха работните си места.

"След случилото се стана ясно, че има пропуски и податливост към корупция. Като цяло корупцията е процес не само в България, но и в световен мащаб. Ние трябва да я доведем до приемливи за обществото норми чрез различни мерки", добави Нунев.

Снощи обаче Изпълнителната комисия на ГЕРБ само порица провинилите се депутати, без да ги изключва от партията.

Още по темата

"Депутатите ни, присъствали на събитието, берат срам, като се приберат в избирателния си район. Срамуват се, защото са накърнили гласуваното им доверие, уронили са и престижа на партия ГЕРБ.

Ние провеждаме една последователна политика по отношение на такива прояви. Всичко е въпрос на морал, въпрос на съвест. Това ще тежи на тяхната съвест", заяви още той.

"Шамарът, който те получиха от обществото, ще им бъде една обеца на ухото. Депутатите приеха и осъзнаха това, което са направили, това е по-важното. Затова ние не приехме крайна мярка – изключване от партия ГЕРБ, а това следва неминуемо при следваща подобна проява", аргументира решението на комисията Нунев.

Той беше категоричен, че вярва в лоялността на всичките си колеги.

"Дано не съм наивен", заключи депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Пламен Нунев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
8
 
33
 
! Отговори
МенТа Стоянова преди 13 години
Аз не знам какво си мисли един депутат, но знам че Лъчо Мозъка си мисли как да се вреди при следващата аванта.
133
8
 
35
 
! Отговори
леле преди 13 години
мисли се как ще вземе телефона за да го продаде и да дари парите за блаотворителност... а вие какво си помислихте?!?!
132
8
 
33
 
! Отговори
ограбен преди 13 години
те са едноклетъчни *** - АМЕБИ!
131
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А другаря Борисов къде беше през последните 20 години? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад гърбовете на Тодор Живков и Симеон 2, а след това се опакова в подарената му от Първанов генералска униформа!
130
8
 
37
 
! Отговори
аре преди 13 години
че само за здраве в болниците те съдират с много повече. Да си го кажем.
129
12
 
36
 
! Отговори
аре преди 13 години
Напротив, този скандал е пълна глупост. Че кой от вас ще се откаже от подарък, аз - също си признавам. Още повече- този подарък с нищо не те ангажира. Ако си беден, ще приемеш, но ако си Доган или Костов - защо?Достатъчно си богат, за да се занимаваш с евтини дрънкулки за теб. Помислете малко.
128
8
 
38
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ПОНЯТИЕТО "БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ" Е СВЪРЗАНО С КОРУПЦИЯ АЛАЧНОСТ НЕКОРЕКТНО ПОВЕДЕНИЕ АНТИДЪРЖАВНО ПОВЕДЕНИЕ И Т.Н....... ТОВА ПОНЯТИЕ Е ЕМБЛЕМА НА ЗАКОНООБРАЗНОТО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НА Т.Н. "ОКАЛИНЧВАНЕ" НА БЪЛГАРИЯ НА НЕЖЕЛАНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ НА Т.Н. ТУЗАРСКИ СЕЛИЩА ОКОЛО СОФИЯ ВАРНА ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ПЛАНИНСКИТЕ КУРОРТИ И.... ТОВА ПОНЯТИЕ Е ТОЧКАТА НА РАВНОВЕСИЕ НА Т.Н. "БЪЛГАРСКИ ПРЕХОД". ТОВА Е "ПОЗОРЪТ" НА БЪЛГАРИЯ...!?
127
8
 
35
 
! Отговори
NoName преди 13 години
do 129О, да! Сигурен съм в това !Защото не е имало какво да вземат...затова не са взели...А и като се замисля те и без това взимат от всички нас достатъчно много... Но колкото повече - толкова повече....
126
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те не са вземали нищо, пропускаш.
125
8
 
36
 
! Отговори
Niko преди 13 години
Какво си мисли депутата,хукнал за телефон?"ДАЛИ ИМА ВИБРАЦИЯ"
124
8
 
40
 
! Отговори
ВСИЧКИ СА МАСКАРИ преди 13 години
Царе са да замазват гафове !!!Във всяка една друга НОРМАЛНА страна,където абсурда е противопоказен, тези хубосници щяха отдавна да са приключили своите политически кариери, ама нали тук е Абсурдистан... Сами си ги избрахме! Нека да ни е за урок!АЗ ПОВЕЧЕ НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО !!!НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ И ОЩЕ МНОГО БЪЛГАРИ СИ МИСЛЯТ ТАКА...
123
9
 
36
 
! Отговори
отговор на заглавиет преди 13 години
И ТОЯ ПЪТ УДАРИХМЕ КЬОРАВОТО----------само ,че тоя път *** за вас е кьоравото ,калмуци
122
8
 
37
 
! Отговори
преди 13 години
/АКО СИ РАБОТНИК ШЕФА ТИ ТЕ ГОНИ КАТО МРЪСНО КОТЕ И ЗАПЛАТА Х==Й / ЗА ДРУГОТО ПОМИСЛИ АКО СИ МАЛКО УМЕН
121
8
 
41
 
! Отговори
МИСЛИТЕЛ преди 13 години
"Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?".....,мисли си , че ако не се поразбърза , ще остане без подарък .
120
13
 
36
 
! Отговори
живковист преди 13 години
Да бе тези всинца срама немат Вече 21 години си правят експерименти с бедния народец. Какво само по-хубаво стана ами:взехме проституцията ,престъпноста ,далавераджийството. Може едно време да нямаше луксозни стоки и супер храни пълни с ета ,ама гладно не се стояло. *** и *** си кютаха. Работа имаше за всички. На почивка почти без пари се ходеше даже и по два пъти в годината а сега от 21год съм отишъл на почивка само веднъж и то за 7 дни по обясними причини. Е**м ви слободията.Маскари.
119
8
 
34
 
! Отговори
i men me e sram преди 13 години
i si osuznah greshkata v poslednoto mi glasuvane!
118
8
 
37
 
! Отговори
mimeto преди 13 години
За авантата....
117
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Дано не съм наивен", заключи депутатът от ГЕРБ.Е, не си де! Нали затова не ги изключи...
116
8
 
41
 
! Отговори
ами сега преди 13 години
Да се замислим. Как да решим проблема с Избранниците си - които дефакто не са наши а са на партията коята прави листата... решението е ЕЛЕМЕНТАРНО промяна на избирателния закон мажоритарен вот на личносста основа... Но това никога няма да се случи ... Коя партия ще си плюе на рахата ? Нали така депутата е директен избранник на народа и не дължи нищо на партията нч която дължи мястото си на топло.... Ахх мечти
115
8
 
39
 
! Отговори
noname преди 13 години
И тук идва и утежнението на вината(2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Ако длъжностното лице е извършило някое от деянията по ал. 1, за да наруши или загдето е нарушило службата си, когато това нарушение не съставлява престъпление, наказанието е лишаване от свобода до осем години и глоба до десет хиляди лева. Много ми пука,че ги било срам-закона си има дефиниция.Ще кажете-имунитет,а аз-който иска аомира начин,който не,причина