Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?

Пламен Нунев от ГЕРБ: Срам ги е, осъзнаха грешката си
Обновена: 9 дек 2010 14:28 | 8 дек 2010 10:04,
139
Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?
Снимка: БГНЕС

"Какво си мисли един депутат, получил покана за подобна проява – първо той проявява любопитство, после идва и интересът.  В поканата се посочва, че събитието е за хора от по-високата класа – депутатът има високо мнение за себе си. Следва не на последно място и лакомията".

Така депутатът и член на Изпълкома на ГЕРБ Пламен Нунев коментира поведението на народните представители, изкушили се да получат като подарък скъп телефон, заради което напуснаха работните си места.

"След случилото се стана ясно, че има пропуски и податливост към корупция. Като цяло корупцията е процес не само в България, но и в световен мащаб. Ние трябва да я доведем до приемливи за обществото норми чрез различни мерки", добави Нунев.

Снощи обаче Изпълнителната комисия на ГЕРБ само порица провинилите се депутати, без да ги изключва от партията.

Още по темата

"Депутатите ни, присъствали на събитието, берат срам, като се приберат в избирателния си район. Срамуват се, защото са накърнили гласуваното им доверие, уронили са и престижа на партия ГЕРБ.

Ние провеждаме една последователна политика по отношение на такива прояви. Всичко е въпрос на морал, въпрос на съвест. Това ще тежи на тяхната съвест", заяви още той.

"Шамарът, който те получиха от обществото, ще им бъде една обеца на ухото. Депутатите приеха и осъзнаха това, което са направили, това е по-важното. Затова ние не приехме крайна мярка – изключване от партия ГЕРБ, а това следва неминуемо при следваща подобна проява", аргументира решението на комисията Нунев.

Той беше категоричен, че вярва в лоялността на всичките си колеги.

"Дано не съм наивен", заключи депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Пламен Нунев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
8
 
37
 
! Отговори
noname преди 13 години
Имунитетът на народните представители в България се снема с разрешение на Народното събрание при престъпления от общ характер или при писмено съгласие на народния представител.Чл. 301. (1) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
113
8
 
48
 
! Отговори
ДО 86 ти ! преди 13 години
ЗАЩО САМО ЛЪЧО ДА Е ПОЗОР ЗА ГЕРБ,АМИ ГЕНОВЕВА ДЕТО ЗАЛЯГАШЕ ПОД СТОЛОВЕТЕ ДА НЕ Я ХВАНЕ КАМЕРАТА НЕ Е ЛИ ПОЗОР...!!!А АНАСТАС АНАСТАСОВ ,КОЙТО ЗАМЕСТВАШЕ ЦЕЦА И СЕ ПУКНА ОТ ЯД ,ЧЕ ЩЕ ИЗТЪРВЕ ТЕЛЕФОНЧЕТО И ЗАРЪЧА НА СЕКРЕТАРКАТА СИ ДА СЕ ОБАДИ ВЪВ ФИРМАТА СААААКЪН ДА НЕ ИЗПУСНЕ" ГЮВЕЧА "НЕ Е ЛИ ПОЗОР И ТОЙ...!!
112
8
 
58
 
! Отговори
Портиера преди 13 години
Поканили група депутати за промоция на телефони. Те чули-недочули - хукнали всички. Пред залата - блъсканица. Оранизаторите се уплашили, че телефоните няма да стигнат и решили да поразредят тълпата. Казали: "Слагаме на входа един здрав е*ач, който иска да влезе - минава първо през него". Очаквали отлив, но отзад някой се обадил: "Сложете поде двама, бе! Да минава по-бързо опашката" :) или по добре :(
111
8
 
42
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 13 години
Първа брачна нощ. Хасан Казва на Айшето: - Ееее, Айше, а дано да си девствена!Айше отговаря: - Е а дано, ама надали ....А дано и ти не си наивен! Или по-скоро, дали не си нагъл ***!
110
8
 
66
 
! Отговори
Вярваш ли преди 13 години
Брей че много срамежливи били безсрамниците, изчервиха се и обещаха, че повече алъш-вериша ще е само на скрито.
109
9
 
37
 
! Отговори
Вярваш ли преди 13 години
Брей, че срамежливи били безсрамниците! Вземали си поука веднага - от тук на сетне подаръци и алъш-вериша само на скрито.
108
9
 
57
 
! Отговори
Пейст преди 13 години
а какво мисли Ахмед Демир Доган, който получава депутатска заплата без да ходи на работа?Мисли си: "да ми ядете рязаната карабина, балъцииии :)))"
107
9
 
41
 
! Отговори
гласоподавател преди 13 години
Те всички са маскари, ама кой ги избира? Какъвто народа, такива са му управниците. А ние в тая държава, търпим да сме "материал". Търпим и търпим ... Какво тогава очакваме, управниците ни да се променят? Защо да го правят, след като номера минава вече десетилетия.
106
9
 
46
 
! Отговори
живковист преди 13 години
Ами те май всичките са един дол дренки. Забряват набързо за какво са отишли и започват по ганьовски. Всички са маскари.Ами този Стоянов от Атака . Нещо да се е чувало за него. Хапва си кротко и си кюта при онзи наглец Сиктеров.А беше голям борец за истини и правдини ,като беше в Бургас.Всеки е там за собствена изгода и е на принципа"шамар да е аванта да е". Приказка за стълбата все още важи и след 100 год ще е все тая.
105
10
 
35
 
! Отговори
ДС-бар преди 13 години
Плюеш ли по Герб,плюеш и по БКП!Не го забравяй!А там са сите юнаци,и от БСП,и от СДС,и от ДПС,и от кой ли не!Така че,по-полека и спестовност му е майката!:)
104
8
 
33
 
! Отговори
kvo si misliat: преди 13 години
"nai mi e hubu da kupuvam podaraci s darjavni pari" ili "harbite bachkat, az harcha -kef" ...moje da prodaljite
103
8
 
36
 
! Отговори
гласоподавател преди 13 години
На кой му пука за мислите на кокошката?!
102
8
 
38
 
! Отговори
Свиневъд преди 13 години
Кокошката си мисли "дали няма да хвана птичи грип"
101
8
 
33
 
! Отговори
гласоподавеател преди 13 години
Бъди сигурен, че и жена си и дъщеря си ще ти изпрати... а и той самия ще дойде.
100
8
 
37
 
! Отговори
Говедовъд преди 13 години
а какво мисли кокошката, докато бяга от петела?
99
8
 
49
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Нунка,блажим ли,блажим ли,брато?
98
8
 
63
 
! Отговори
Птицевъд преди 13 години
Какво мисли петела, докато гони кокошката?ако я стигна - ще я опъна ако не я стигна - ще кажа, че бягам за здраве
97
8
 
57
 
! Отговори
Клаус Барби преди 13 години
Това беше телефонната измама на годината! :)
96
9
 
60
 
! Отговори
Copy преди 13 години
а какво мисли Ахмед Демир Доган, който получава депутатска заплата без да ходи на работа?а какво мисли Гоце Първанката, който му даде орден "Стара планина"а какво мисли бедния избирател, който храни с данъците си тези двамата шуляци?
95
8
 
48
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Какви хора стават депутати- разни мазни , алчни и продажни *** който са готови на всякакави унижения ,лъскания на обувки, *** ......само и само да се докапат до кокала. зе едно верту ще прати и жена си да ми направи ***, *** и БОКЛИЦТЕ.