Всички се проверяват, защо не?

Премиерът Борисов коментира подслушваните властимащи
Обновена: 12 дек 2010 19:02 | 12 дек 2010 19:02,
680
Всички се проверяват, защо не?
Снимка: БГНЕС

"Защо да не бъдат подслушвани", това отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос дали директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е разработван.

"Как се хваща корупция по високите етажи на властта? Когато някой падне от власт ли да почнеш да го разработваш? Или във всички места, където се предполага, че би могло да има корупция, трябва да се контролира какво правят?", попита Борисов.

На въпрос дали има такава разработка, Борисов отговори:

"Аз нито ще ви казвам има ли, нито няма ли, защото не ми е това работата".

И допълни: "Ние сме поели ангажимент и аз разрешавам и контролираме всички длъжностни лица, които би могло в сферите, в които би могло да има нарушения”, каза Борисов, който присъства днес на пускането на три нови метровлакчета – част от софийското метро.

"Трябва непрекъснато да са в стрес и да знаят, че ще бъдат наблюдавани. А не, когато паднат от власт, да говорим имало или нямало корупция.

Сега се проверяват митниците, сега се проверяват фондовете, сега се проверяват строителите. Всички!", каза Борисов.

Още по темата

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


680
Още по темата: метротомитниците
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
600
6
 
20
 
! Отговори
най-най.....простия преди 13 години
На снимката: -Ох,изпуснах се!Мале-й-й,как смърди!Добре,че съм с гащите на Станишката!
599
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не от вчера някои реват по "методите на бившата ДС" - подслушвали били, хората следили... А днес май същите дават правото на днешното правителство да използва СЪЩИТЕ тези методи, само че с по-осъвременена техника, наречена СРС. И каква е разликата между Бай Тошо и Бойко Борисов? Май само в това, че при първият имаше пари и за пенсии, и за магистрали, и за БАН... А вторият строи магистрали (как ли го прави при падналия сняг?) за сметка на пенсионерите, културата, науката и образованието.
598
7
 
19
 
! Отговори
Антитурчин преди 13 години
Бойко,тиквички глупава,а тебе кой проверява???
597
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова сте *** всички! Нали управлява правителството на мафията, естествено е да следят всеки, страхуват се да не им се крадне или задели нещо. А мафията мрази да ги крадат. Това изразява и физиономията на ББ на снимката.
596
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ех на времето ако беше подслушвал жена си, тя нямаше да избяга с онзи депутатин! Парен от каша духа сладолед. Мъжете знаят защо... Един американски президент си подаде оставката защото неправомерно подслушваха, но той е американски президент. Има идея от мин. на фин. да се сложат камери във всички спални и то за сметка на собственниците и да бъдат свързани с мин. на пол. За една година толкова щуротии, какво ли ни чака още, на какво ли ще станем свидетели и учасници.
595
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разпечатките от всички подслушани митничарски разговори веднага да се прочетат в парламента и след това да се публикуват в медиите!
594
3
 
16
 
! Отговори
слухара преди 13 години
"Защо да не бъдат подслушвани"Ако трябва ще се подслушва и коня на Винету.
593
4
 
3
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 13 години
О, да, много добре! Радвам се за това - по всички етажи на властта трябва да се слухти! И не само да се слухи, а и да се следят всякакви други канали по които може тия образи, дето са призвани да пазят държавния интерес и да работят за полза на обществото - да не тръгнат да работят в личен или на трети лица интерес. То не може да искаш да минаваш за уважаван общественик, а всъщност да си мошенник и престъпник, облечен в официална власт. Като не искат да ги следят - моля - пазарът на труда чака.
592
7
 
20
 
! Отговори
ора преди 13 години
Простащината на премиер ни прави слабоумни *** щом го търпим.
591
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Сега се проверяват митниците, сега се проверяват фондовете, сега се проверяват строителите. Всички!", каза Борисов.Резултат - АКО НЕ БЯХА ПУБЛИКАЦИИТЕ НА МЕДИИТЕ , КАЛИНКА И ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА СИ Е ШЕФ НА ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ".ЗА МИТНИЦИТЕ Е ЯСНО - И ДЕЦАТА ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ ДЪРЖИ КОНТРАБАНДАТА , НО ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ЗАРАБОТИ И ЗА ДРУГИ ИЛИ ЗА СЕБЕ СИ , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДСЛУШВАН.ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА.
590
3
 
1
 
! Отговори
до 643 преди 13 години
Във връзка с това което си написал.Ето едно стихотворение което показва че нищо не се е променило.Ето какво гласи поетичната възхвала за родния вожд и учител, кръстена Премиер, избран от народа".О, достолепни Генерале, поведи ни!Ний вярваме във твоя свят обет!От враговете Де *** Се (ДПС), пази ни!Проправяй бъдния ни път напред,За да застане нашата БългарияВъв Европейския съюз със чест,Да заблести като небесна лъчезарияДа я приветстват всички! Светла вест!Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България!"
589
3
 
21
 
! Отговори
До Last copy преди 13 години
Е като подслушваха фонд земеделие какво? Не можаха да разберат даже че Калинчето е бремена,та камелии нещо друго.Колко обезщетение ще плаща България на фирмите които започнаха да я съдят за пропуснати ползи.Като подслушваха Танов ,що да небе да се прекрати контрабандата само се увеличи.Май е трудно да се разбере че със страх мажеше да се управлява докъм 1982-83год. сега сме 2010год.Историята не може да си повтори ,ако това стане то е във вид на фарс.За съжаление нашите управници толкова си могат
588
5
 
5
 
! Отговори
Last copy преди 13 години
Но по-добре ли е да се краде безнаказано? Или да се правят далавери? Или някои самозабравили се шефове да я карат както си намерят за добре. Когато няма съзнание и дисциолина трябва да има страх. Само така някои низки страсти на някои хора могат да се държат в определени норми. Иначе не става. Или както е казал народа: "на зъл дънер - зла брадва"
587
15
 
4
 
! Отговори
Copy7 преди 13 години
КИонтрол върху властта трябва да има. иначе отиваме на варианта от Трийната коалиция. и който е съвестен и лоялен няма от какво да се страхува. А тези, оито са в държавната адми истрация само за да правят далавери трябва да си ходят. и ако използването на СРС-та е средство да се прочисти управлението, службите, митниците и въобще каквото там се сетите, защо не. Да, неприятно е да те подлслушват.
586
10
 
3
 
! Отговори
Copy6 преди 13 години
Глупости на търкалета! В някои особено консервативни кръгове и бастиони на БСП, като армията, полицията ДАНС и висшата администрация, по-възрастните служители къде на майтап, къде4 на сзериозно се обръщат един към друг с "другарю". като напартийно събрание на БКП-БСП. Който не вярва да види СРС-тата. Тези хора докато не се пенсионират или докато не ги махнат все ще пречат.
585
5
 
1
 
! Отговори
Copy5 преди 13 години
и незавосимо че по едно или друго време са се отделяли от Партията-ръководителка, не може да не се признае любовта, която те продължават да хранят към червената идея. И явно или тайно да симпатизират на бСП. Няма как да се обясни, защо и трите пъти след 1989 г. когато бСП дойде на власт нямаше никаква съпротива срешу управлението й на средно ниво. По времето на демокрацията, когато уж СДС бяха ликвидирали комунизма.
584
7
 
2
 
! Отговори
Copy4 преди 13 години
...и ги лови като зайци на плажа. Като се отчете че ББ е безкомпромисен и към своите хора нещата добиват доста мрачни краски за далавераджиите. И след като за ББ не е проблем да уволни министър или да уговори депутат да си подаде оставката нещата придобиват доста лоша насока за тези, които са свикнали да я карат по тънката лайсна. Не е тайна че в средния ешелон основно се подвизават номенклатурни кадри на БСП-БКП.
583
7
 
2
 
! Отговори
Copy3 преди 13 години
Или пък с такъв лидер-поплювко като Гей Дмитриевич. То, може би поради тази причина агент Гоце обяви че щял да прави движение - АБВ. не партия, а движение, нещо като ДПС. Че то нали него главно турци и *** си го избраха. Е, и идиотизма на Иван Костов помогна, ама това е друга тема.Номенклатурните кадри ги е страх. Защото, за разлика от други преди него ББ не си поплюва. И поради това че известно време е бил в редовете ан БКП а дълго време е бил в редовете на МВР им знае добре номерата...
582
6
 
2
 
! Отговори
Copy2 преди 13 години
Поне имат мъжетсвото да се пишат като верни синоиве на Партията. Въпреки очевидната глупост на една такава позиция. А ония, плужеците, леви, но не членове на бСП, като змия усойниоца се крият и само гледат да клъвнат ББ.И нямат смелостта да се изправят като мъже и да кажат че са бивши членове на БКП, а сега ги е срам да се пишат от БСП. То си е за срам - особено след надупването ан Доган.
581
5
 
1
 
! Отговори
Copy1 преди 13 години
Ляв но не бесепар. А какъв? може би последовател на Ивайло Калфин. Или от тези, бившите ***, дето са си запазили партийните книжки, ама гио е срам да си кажат. Гордеят се че не са членове на БСП, ама за тях гласуват. Жалка работа! тези възрастни хора, които се пишат за социалисти, ама и те ен знаят точно каквиса - те си обичат Партията и СССР, заслужават повече уважение.