Първанов: Всичко е ясно в разговорите

Те говорят сами по себе си, обобщиха от прессекретариата на президента
Обновена: 14 яну 2011 20:30 | 14 яну 2011 20:10,
365
Първанов: Всичко е ясно в разговорите
Снимка: Булфото

В изнесените разговори всичко е казано ясно. Те говорят сами по себе си. 

Това заявиха от прессекретариата на президента Първанов, съобщава агенция Фокус.

Становището е по повод изнесените телефонни разговори от вестник „Галерия” и отговора на премиера Борисов, че държавният глава му се е обадил, че „Митниците” „натискат” президента на Федерацията по баскетбол Михаил Михов, собственик на бирена фабрика.

По думите на премиера, въпросният Мишо Бирата (за когото става дума в изнесените днес записи) е председател на федерацията по баскетбол.

"Преди, не мога да кажа време, понеже съм откровен човек, президентът Първанов ми се обади, че митниците натискат по неправомерен начин председателя на федерацията по баскетбол и аз единствено, което... и се надявам, че президентът няма да каже, че не е вярно, затова казвам, че от разговорите те имат апаратура и техника да ни съберат приказките и да ги направят. Единственото, което съм искал от тях (от Агенция "Митници") е да действат по закон и фактът, че те не са върнали лиценза, е, че действат по закон", коментира Борисов. 

Още по темата

Бизнесменът Михаил Михов вече заяви пред журналисти, че вероятно се е виждал с президента Георги Първанов на баскетболни мачове в качеството си на председател на федерацията по баскетбол. 

Когото съм видял, на всеки съм се оплакал, но никого не съм молил за съдействие, бяха думите на Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунизите са бесни. Браво, Борисов!!!
319
4
 
13
 
! Отговори
коко преди 13 години
ИМАШ ЛИ ПРАВО НА КОМЕНТАР, АГЕНТ ГОЦЕ!?!? НЯМАТЕ СРАМ, НЯМАТЕ СРАМ. НАГЛОСТТА ВИ Е БЕЗГРАНИЧНА!! УСПЕХ НА БОЙКО И ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
318
5
 
13
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
АЙДЕ ПЪРВАНКА....ЗАМИНАВАЙ ЗА МОСКВА ПРИ ТВОЯ ИДОЛ. !
317
3
 
12
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Да бе що никой не попита защо плужека Дачков се обажда на премиера. Плужека обясни, че било личен разговор. Е къв личен разговор ще има плужека Дачков с премиера на БГ?!
316
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали знаете,че вълкът козината си мени но нрава никога.Същият е и Гоце. На всички е ясно че тия лъжи са негово дело и това на А.Петров.Може ли Я.Дачков да обясни защо е звънял на ББорисов посред нощ?Не може!Явно са им трябвали реплики,за да си досглобят компромата!Но хората не са глупави и веднага надушиха Мръсните им мисли.Борисов с теб съм!Смачкай ги!
315
3
 
11
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
не ве Гоце, от достието ти е още ясно какъв си
314
3
 
17
 
! Отговори
ееее преди 13 години
Всичките комунисти един ги е правил .;ДЯВОЛА;Даже и великия им вожд Ленин е казал -Пазете се от червената божуазия тя е страшна.
313
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искатисе Селендур ти стоиш зад всичко това Защо несе изказваш толкова бързо за посланниците гаден комунист
312
2
 
13
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Като малък Параванов е засечен да ловува незаконно *** в двора на баба си. Арестуван е и е подложен на строго наказание - да чете трудовете на бай Тошо в оригинал (т.е. с правописните грешки). Мъдрите мисли на най Тоша, обаче оказали благоприятно въздйствие върху малкиа параванчу. Той веднага се зачислил като пиюнерчи, но докато го научат че връзката се връзва на врата не на корема, минало време.
311
9
 
3
 
! Отговори
сократ преди 13 години
Да каже г-н БОЙКО БОРИСОВ,когато беше действаща мутра,арестуван ли е в гр.В.Търново,колко пъти и кои му бяха другарчетата в ареста и З а щ о.Също с кои е бил арестуван и в Пленското РПУ и З А Щ О.Защо всички които знаят си мълчат. Мълчат защото, който проговори завинаги ще напусне този свят и то барабар със цялото си семейство.В Колумбия отърване може и да има,но тук отърване няма.
310
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, да... казал е, че Първанов само лъже.
309
1
 
15
 
! Отговори
zzz преди 13 години
Нима, някой очаква Гоце, да каже нещо смислено!!
308
12
 
2
 
! Отговори
сократ преди 13 години
Не защитавам Първанов,Бойко казва ''не съм като Първанов,аз съм поел ангажимент'' т.е.нарушителят на държавните интереси е самят Министър Предсе - дател БОЙКО БОРИСОВ и това е поредното доказателство,че мутрата никога не може дабъде отговорна,а си остава *** .Каза го пред цяла България,как е бил помиярчето на Банкя.*** захапе ли кокал не допуска да му го вземат,освен разбирасе да го натъртиш с един кол та цял месец да се влачи по ***.
307
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво правим с Гоце, който е отправил искането за чадър?
306
2
 
15
 
! Отговори
Янето преди 13 години
Трактор, бременна съм!
305
13
 
7
 
! Отговори
Ostavkata преди 13 години
GERB - OSTAVKA, GERB - OSTAVKA, GERB - OSTAVKA, GERB - OSTAVKA, GERB - OSTAVKA.
304
6
 
14
 
! Отговори
Цветанов РЕАЛИТИ преди 13 години
- Ало, МВР ли е?- Да, кажете.- Обаждам се да ми проверите разпечатката от сересето и да кажете жената колко кила домати искаше да купя, че забравих."
303
12
 
7
 
! Отговори
Никой не му е крив преди 13 години
Правителството за съжаление се дискредитира и пред Европейската комисия.Полицейския подход на Цветанов е на път да вземе главата на Бойко Борисов. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
302
15
 
6
 
! Отговори
Walter преди 13 години
Боко е изцапан до уши .
301
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на самодоволната мутра на снимкатавсичко му е ясно