Първанов: Всичко е ясно в разговорите

Те говорят сами по себе си, обобщиха от прессекретариата на президента
Обновена: 14 яну 2011 20:30 | 14 яну 2011 20:10,
365
Първанов: Всичко е ясно в разговорите
Снимка: Булфото

В изнесените разговори всичко е казано ясно. Те говорят сами по себе си. 

Това заявиха от прессекретариата на президента Първанов, съобщава агенция Фокус.

Становището е по повод изнесените телефонни разговори от вестник „Галерия” и отговора на премиера Борисов, че държавният глава му се е обадил, че „Митниците” „натискат” президента на Федерацията по баскетбол Михаил Михов, собственик на бирена фабрика.

По думите на премиера, въпросният Мишо Бирата (за когото става дума в изнесените днес записи) е председател на федерацията по баскетбол.

"Преди, не мога да кажа време, понеже съм откровен човек, президентът Първанов ми се обади, че митниците натискат по неправомерен начин председателя на федерацията по баскетбол и аз единствено, което... и се надявам, че президентът няма да каже, че не е вярно, затова казвам, че от разговорите те имат апаратура и техника да ни съберат приказките и да ги направят. Единственото, което съм искал от тях (от Агенция "Митници") е да действат по закон и фактът, че те не са върнали лиценза, е, че действат по закон", коментира Борисов. 

Още по темата

Бизнесменът Михаил Михов вече заяви пред журналисти, че вероятно се е виждал с президента Георги Първанов на баскетболни мачове в качеството си на председател на федерацията по баскетбол. 

Когото съм видял, на всеки съм се оплакал, но никого не съм молил за съдействие, бяха думите на Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
1
 
9
 
! Отговори
до модератор преди 13 години
Погледнете си сайта в кварталната кръчма където лочат алкохолиците не можеш чу такива неща.Постове 278,279, 280.Ама нали са писане от ***.
279
1
 
2
 
! Отговори
xxx преди 13 години
Ia se razkarai s tazi ehdna usmivxhica KRADEC
278
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По голяма тъпня от това не бях чел
277
1
 
11
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Всичко е ясно ама на народа,толко плитка и прозрачна история отдавна не бях чел.Левски е предаден от Българи и Българския народ всеки божи ден бива предаван от българи.
276
12
 
23
 
! Отговори
Стефан преди 13 години
Тази година има президентски избори, след тях мафията в българия ще остане без глава. Ето за това е целият този шум, защото *** си умират от страх. След като дон Гоце си отиде ще може да започне и истинската реформа в съдебната система. А една реформирана съдебна система не иска нито един от тези, които е имал вземане даване с власта в последните 25 години, защото 99% от тях са за затвора. Така, че ще има още много компромати докато агент Гоце не стане част от историята.
275
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Познаваме лично М. Михов от преди 1989 г. Всъщност сме свидетели на неговия възход. Бяхме много близки с настоящата му съпрута - *** Михова, запознати сме за тяхната връзка още от самото начало. Лично от нея знаем колко са близки отношенията им с президента Първанов, колко пъти той им е бил на гости и как Михови са го финансирали. Абсюлютно сме убедени, че те са се обърнали към него за съдействие, както и г-н Михов намеква, а не към премиера. А Гоце естествено няма да си признае. Така че всичко това е една чудовищна манипулация, и няма да се учудим ако е... още режисирана от Гоце, т.е. от машата му Трактора. А всички които вият срещу премиера, явно са платени. Но слава богу, в България има много здравомислещи, които не се влияят от това и вярват на правителството си. И на пук на Гоце и *** нашето БЪЛГАРСКО правителство ще продължи да гони бандюгите създадени от тях да им пълнят касичките.
274
17
 
10
 
! Отговори
Преход преди 13 години
Дори в напълно зомбираната България, където ББ е издигнат в култ, се намериха медии, които да публикуват неудобни материали. Каквито и законови санкции да измислят за това, няма как да спрат разпространението на подобна информация, щом някой иска да я разпространи. Вместо на флашки във вестник Галерия, ще се публикува директно в Youtube и Wikileaks. Управляващите няма как да контролират изтичането на информация, по-добре да се постараят да няма за какво да ги хванат.
273
0
 
9
 
! Отговори
Уто преди 13 години
Това е истината за грозната картина -" бизнес по български"! От край време всичко се предрешава от политиците! Те решават на кой да се отпуснат кредити! Те решават на кой да се позволи участие в приватизацията! Те решават на кой ще се правят отстъпки при закононарушения! Те ще закрилят данъчни нарушения, контрабанда и още куп безобразия и стопански престъпления! Сменят се политиците на върха и започва ново пренареждане на картите. Всеки предприемач с оцеляващ и преуспяващ бизнес се разглежда от новите властници по принцип като престъпник... още и политически опонент. Ако се огъне и позволи намеса на "новите властници" в бизнеса си може и да продължи да работи! Ако прояви характер и защити бизнеса се му се търси "цаката"! При следващите избори всичко се повтаря! Приказките за бизнес - идеи, за икономическа самоинициатива, за подкрепа на трудолюбивите и умните остават само за учебниците по икономика! Ако нашето общество не си пренапише правилата ще продължи разложителната работа на симбиозата политици - обръчи от зависими и "благодарни" фирми! А за останалите не остават много изходи!
272
11
 
6
 
! Отговори
цц преди 13 години
Ваньо Танов е предателя той е верен на партията !
271
11
 
20
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
Изнесените диалози са иницирани от Първанов. Истината въобще не е такава, каквато изглежда на пръв поглед. В. Танов се оказа на страната на Държавна сигурност.
270
6
 
23
 
! Отговори
сержант преди 13 години
Гоце още малко ти остана и искаш да се осереш тотално
269
1
 
5
 
! Отговори
koko преди 13 години
ne zabravqme sa6to,kak nepodozira6tiq dqnkov be6e manipuliran i zapisan pri maistora na intrigata-agent goce,kak be6e oglaseno tova ot razni da4kovci i slaga4kovci.qvno vav slujbite ima verni na petkov -gadatelq hora ,koito zabarkvat sega6nata pomiq.aman.iskame borisov i cvetanov da gi razobli4at i zaedno s vdahnovitelite im da badat ,,okomplektovani,,za kadetotrqbva,a nie da rabotim spokoino...
268
9
 
27
 
! Отговори
Пчелата преди 13 години
Другарю Първанов , Браво ! Вие за пореден път показахте че няма бивши комунисти.Членството в БКП е до гроб. Който го забравя го подслушват и другар със син каскет носи флашка на верни дугари .
267
1
 
5
 
! Отговори
koko преди 13 години
goce ,ne se nadqvai da zabravim 4e si agent,4e ti nazna4i kato za na4alo na trudoviq mu staj 4ovek koito ne varvi po zemqta a hvar4i v nebesata-vseznaiko zaradi koito sprqha evrofondovete ,pri koito vatre6en minister-sega6en,,gadatel,,vode6e neznaino kakvi vajni za darjavata razgovori s dupni6kite razboinici.na borisov tiq leketa ne mogat da mu se hvanat na malkiq prast,zatova pravqt vsqkakvi mrasotii.
266
16
 
30
 
! Отговори
коко преди 13 години
Ей тоа там на снимката той е ...той стои зад всичко...Искат ВЛАСТ ПАК....БОЙКО ДРЪЖ СЕ С ТЕБЕ СМЕ
265
8
 
6
 
! Отговори
KUR-KAPAN преди 13 години
BOYO,pak prehvarlya topkata,trudno shte se otarvem ot nego.
264
24
 
6
 
! Отговори
Гръцки биберон преди 13 години
смятам це кириу Парванис е много умен цовек, но васиат премиер боикос борисис е слаааббб, но вие си го харесвате - вулгари (прости простакис) сте все пак. хахаха- простено вие славуни хановее....
263
16
 
9
 
! Отговори
до БОЙКОВЧЕТО аааа преди 13 години
Остави дали имам ***,ама ти трябва да имаш яка ДУПАРА .Бойчо те *** ,а на теб не ти стига...искаш още!
262
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Остави дали имам ,ама ти трябва да имаш яка .
261
5
 
23
 
! Отговори
sfjjkkk преди 13 години
гошо първанов иска да бъде някой. съжаляваме много. достатъчно бели направи. *** в тоалетната