Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП

Демокрацията е в опасност, притеснява се Михаил Миков
17 мар 2011 21:00,
272
Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП
Снимка: Булфото

Рязкото обедняване и влошаване на социално-икономическата обстановка у нас ще изкара хората на улицата и така ще се стигне до предсрочни избори, заяви в Пловдив бившият вътрешен министър от Тройната коалиция Михаил Миков.

Според него предсрочен вот е вероятен към края на годината, но българите трябва ясно да заявят волята си за промяна на сегашното управление.

"Демокрацията е в опасност, затова БСП иска наблюдатели от ПАСЕ и ОССЕ за местния и президентски вот“, заяви още червеният депутат.

По думите му всички системи в държавата са объркани, а в поведението на ГЕРБ е заложена „умишлена деинституционализация, при това парадно и чрез медиите“. 

Миков припомни, че на 26 март в София ще се състои първият политически протест срещу цялостната политика на кабинета, „която обрича всички сектори на обществения живот“.

"Хората трябва да окажат натиск и да посочат на Бойко Борисов, че не може да се крие зад един или друг министър“, допълни той.

По думите на бившия вътрешен министър има структурни причини за „силната политизация на МВР“.

"Това е последица от недопустимото по законите на демокрацията сливане на политическия и професионалния кабинет във ведомството на Цветан Цветанов. Оглавяването на предизборния щаб на ГЕРБ от силовия министър е нечувано и невиждано в нито един период от българската и европейска история“, каза червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: БСПмихаил миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
0
 
! Отговори
ЖИВКО преди 13 години
САМО 3 В 1 НАЕСЕН МОЖЕ ДА ОБЛЕКЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОДЕЦ. НЕ СЪМ ФЕН НА БСП НО СА НАПЪЛНО ПРАВИ В СЛУЧАЯ...
224
0
 
0
 
! Отговори
Бл. Благов преди 13 години
Всички хора ,които познавам НЕ ИСКАТ АЛЧНАТА БСП НА ВЛАСТ! Стига сте крали вие от БСП/БКП/, нямате насита! Колкото и пари да хвьрляте за компромати , за икономически натиск срещу правителството , НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ! Сьсипахте БЬЛГАРИЯ , окрадохте я , ОЩЕ ЛИ ИСКАТЕ?!
223
0
 
3
 
! Отговори
Валери преди 13 години
Защо трябва да има предсрочни избори????????????????Ти ли искаш да управляваш???????????????????????????Ама народа не ви иска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
222
0
 
1
 
! Отговори
УХА преди 13 години
Чак до края на годината ли ще чакаме?То ще остане ли някой дотогава?Или чакате ВеликденстатаВаканция после лятната и така, а ение да ли ще оцелем дотогова?
221
0
 
1
 
! Отговори
Вражалец преди 13 години
Ке има ке има............тъкмо 2 пъти ке има избори до краят на годината.............*** ще се държите за ду*пета*та, другари
220
1
 
5
 
! Отговори
ганчо преди 13 години
ми ще има избори я,то нали народа е прос,ще си ги изберат пак....къв народ-***,*** заблудени помаци които си мислят че са турци,глупави пенсионери които си живеят още в 60-те години.....народ-дръжки
219
7
 
4
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Аз съм Иван но не 244 - аз съм на другия полюс - имам ортикария от БСП.Може да продължаваме да живеем бедно в продължение на 20 години но откакто ГЕРБ са на власт виждаме нещо да се прави - да се изпълняват инфраструктурни проекти, да се води борба с престъпността.Е вижда се и участието и на БСП - в съдебната система например и нещата зациклят.Чудя се ако има предсрочни избори какво ще правят БСП - ще направят коалиция БСП-РЗС-НДСВ-синя коалиция - АБВ."Голем смех" ще каже царя
218
6
 
4
 
! Отговори
насо преди 13 години
абе тия платени форумци от БСП... много се навъдиха тия дни...омразни българи сте ми, ще се колим ако трябва, ама Бие Сие *** - то властта няма да види, вашто семе прокажено!
217
5
 
14
 
! Отговори
факт преди 13 години
По-добре БСП отколкото ГРОБ.Преди гербавите чуми си живеехме бедно,но спокойно.Имаше работа,отпускаха кредити,които поне връщахме,защото работехме.Сега кой е сигурен за работното си място?Никой.По-голям ад не е било.Всичко е съкпо,а работа няма.Ужас е.Сега ако искате ме плюйте и ми викайте комунист.Ама истината е,че искам да си храня семейството с честен труд какъвто за съжаление се намира все по-трудно.Искам да си връщам кредитите и да знам,че ще работя.Много ли искам а?
216
8
 
12
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Изключително верни думи!!! САМО БСП!!!
215
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миков , не съм фен на ГЕРБ, ама като те видя теб направо започвам да мразя БСП ! Мешко мокра , мазна , некъдърна и плешива !
214
1
 
8
 
! Отговори
за 239 преди 13 години
ами още имат канали за дрога и цигари..............да не си помислил че някой ги е барнал............
213
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПУИЩЯУИ МУ СЕ НА МИКА!
212
4
 
9
 
! Отговори
? преди 13 години
"26 март в София ще се състои първият политически протест"Аз лично нищо не съм чул за този протест. Някой запознат има ли тук?
211
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Рейсовете за пенсионерите са платени и готови, плакатите са написани, екскурзията е организирана, само имам един въпрос - кой плаща всичко в тази криза? А, бате Илко от Пловдив?
210
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде всички!Ръцете горе! Бие Сие Пие!Бие Сие Пие!
209
14
 
12
 
! Отговори
мими преди 13 години
михов,михов не те ли е срам и теб и тези от партията ти? какво направихте вие бе ***, два мандата имахте и ми твърдите, че няма нищо лошо да сте милионери. вие ле ще ни кажете какво трябва да направим. всички отрасли са в тази ситуация заради вас *** мръсни,подли и жалки. точно на това се надявате вие,народът забрав и естествено да се възползвате от неграмотноста му
208
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ще има ама друг път. Като видят кой ще стане президент, съвсем ще забравят за вота.
207
13
 
14
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Ето за този "влажен" поглед на Миков, Великият български Народ е казал...:- "Гладна какашка - просо сънува..."
206
8
 
9
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
БСП - ГЕРБприсмял се царвул на чепик