Всички да си плащат сметките, зове Сидеров

Джеймс Уорлик се държал по "безобразен начин"
Обновена: 16 май 2011 11:06 | 16 май 2011 11:05,
115
Всички да си плащат сметките, зове Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: Атака

Ако стана президент на Република България, аз ще искам от всички наши партньори да си плащат сметките, първо. Второ, да се издължават към България така, както всяка уважаваща се държава изисква дълговете към нея да бъдат изплатени.

Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод скандала му с американския посланик Джеймс Уорлик от миналата седмица. Тогава Сидеров представи сметка от 2 млрд. долара за базите, които САЩ ползва у нас.

Имаме неприбрани дългове. Какво става с дълга от Ирак? Забравихме го. Господин Паси обясняваше, че като влезем във войната, в пакта, на тези, които нападнаха Ирак, съюзните, и ще си получим дълга. Не стана това нещо, не се получи, забравихме го. Много неща започнахме да забравяме и затова е хубаво да припомняме какво ни дължат отделни държави, независимо САЩ, Русия или който и да е, каза още Волен Сидеров.

Според него исканията да плащаме на задълженията от чужди страни не е неуважително отношение към тях.

Още по темата
14 май 2011 12:34
265

Когато не се уважаваш ти самият и се държиш като слуга или абориген, защото в България и медии, и политици масово се държат към американския посланик като аборигени, каза още Волен Сидеров.

След скандала му с Джеймс Уорлик, Сидеров получил много поздравления от колеги.

Няма човек, който да съм срещнал, чул, да ми се е обадил и да не каже: „Да, правилно, това е вярното поведение спрямо един човек, който се меси във вътрешните работи по безобразен начин, каза националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
осама преди 12 години
Сидеров защо се чудиш на държанието на Джеймс че той ту се чуства като генерал губернатор.Техните дипломати всякаде в страните от третия свят се държат така.Нас също ни смятат за такава страна.Бъди благодарен че нее извикал някой брикет от базите им у нас да те арестуват.
112
0
 
0
 
! Отговори
българо мразец преди 12 години
дано тоя да стане президент на българия !От сърсе ви го пожелавам !
111
0
 
0
 
! Отговори
Шехерезада преди 12 години
Ще станеш президент, когато цъфнат налъмите.
110
0
 
1
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до Банкеръ- ами ето, сам каза че банките "живеят" от кредити. Това е основната дейност, не от влоговете, от кредитирането. Разбира се че оттам идват парите, по влоговете се дават пари /лихви/. Та в този ред на мисли аз лично предпочитам да нямам вземане-даване с банки. Ако ми трябва малка сума си намирам от приятели и познати, после връщам, или от ВСКаса - без лихва. Та да си дойдем на думата де, аз си плащам винаги каквото дължа. Сега да питам ти дали си плащаш вноските по кредитите?
109
0
 
0
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
МНОГО ТИ Е СТАРА ИНФОРМАЦИЯТА ! Нещата в момента са коренно различни !
108
0
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 12 години
до SharkНе се "кефя" на процедурите със съдия-изпълнителите. Просто е такава системата. Банките нарочно даваха толкова, колкото даваха. Сега не дават на всеки. Вече ти казах, че парите се появяват само когато някой ги дължи. Това повечето хора не го знаят. А това, че банките "реват" също е част от играта. Не всичко, което лети се яде :) Между другото, нещата които си мислят тарикатите, банките са ги предвидили преди тях. Банката винаги е поне 3 хода напред.
107
0
 
1
 
! Отговори
Shark преди 12 години
106.виж сега Банкеръ, да, казах че има много хора без кредити, после казах че познавам и такива с кредити, и нищо не извъртам. Обаче не знам защо ми се струва че се кефиш на това със съдия изпълнителите. И не знам защо пропускаш факта че хората взимаха защото банките им даваха. Сега реват като луди че имало лоши кредити. Ще реват, и повече ще започнат да реват. И какво като прибере съдия изпълнителя всичко, банката иска пари, не стари вещи и жилища. Продават ги на безценица да покрият поне част
106
1
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 12 години
до SharkНе, банките не са излъгали хората. В по- предишен пост сама казваш, че имало много хора без кредити, а сега изкарваш така нещата, че едва ли не всеки имал кредит. Недей да извърташ фактите, както само на теб ти изнася. Наистина има хора, които нямат кредити. Това са умните хора. Глупавите и алчните, които ги мързи да четат, се вързаха и взимаха безогледно колкото могат да носят. Сега, обаче не банките си чукат главите, а съдия-изпълнители чукат техните глави и им прибират всичко наред.
105
0
 
3
 
! Отговори
Банкеръ преди 12 години
до SharkОчевидно ти изобщо не схващаш същността на монетарната система. Банките като дават кредит, много добре са си направили сметката и дори кредитополучателя да не върне парите, банката пак е напред. Цялата финансова система в момента е базирана на дългове. Ако няма дълггове, няма и пари. Много си наивна щом мислиш, че банките дават пари просто така.
104
1
 
4
 
! Отговори
Shark преди 12 години
продължение от 102. В този смисъл искам да ти кажа че банките излъгаха хората, направиха едни масирани реклами, много наивници се хванаха и сега горят. И те, и банките. Ама повече банките, щото нямат интерес да вземат апартамент, който няма да продадат. Лично познавам хора които тогава взеха кредит,и казаха че ако стане така да не могат да го изплащат банката да си го взима и да си го *** в главата. Хората били алчни, а банките на са хич нали! Ама това май не е темата на статията, но карай.
103
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров , вземи от САЩ два милиарда и ще те изберем за президент!Ще стане , ама друг път!
102
1
 
3
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до Банкер.Аз пък си мисля че всеки сам си пеценява за какво да тегли и дали да тегли кредит. Това не е твоя работа, нито моя/аз поне не критикувам/. И аз също пак ти казвам-никой не натиска банките насила да дават кредит,да си назначат кадърни служители които преценяват рисковете. Е да,ама това е основната функция на една банка, да кредитира, иначе са загинали. Защо преди време даваха на куцо и сакато кредити за апартаменти,без да преценяват рисковете, а?!И без доказване на доход.
101
0
 
11
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
92 и това ли е ви е зорът. Писачите да подскачат. И всичкото за това ли беше? да се създава тягостна обстановка, за да виреете в тази свинщина, защото по друг начин не можете да виреете. И само ми кажи къде е ви е продуктивноста? че не мога нещо да я видя, освен тоалетната продуктивност.
100
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе този 2 години къде се изгуби ? Защо сега поставя този въпрос ? Все пак този е в управлението !
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛУД *** ВЕЧЕ КАТО НИКОЙ НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ТЕБ ПАК ПОЧНА ДА НИ ЗАНИМАВАШ С ЛУДОСТ СИ ГЕРБ ВЕЧЕ ИМА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО И СТИГА СИ ИЗЛАГАЛ БЪЛГАРИЯ ,А ОТИВАЙ В ЛУДНИЦА
98
2
 
2
 
! Отговори
До 96 преди 12 години
Е ти какво предлагаш, да дойдат пак руснаците ли или какво. Много ясно, че Щатите ако нямат полза от нас, пак ще ни оставят под руско влияние, не хачууу!!!
97
1
 
3
 
! Отговори
До 92 преди 12 години
Волен може да е прав и сигурно е така, но по този арогантен начин не се прави политика. Сега се изложи, това е. Отгоре на всичко налива вода в мелницата на Руменчо, а иначе скачаше срещу същия, а сега още малко и ще си върши работата рамо до рамо на фонтана с него. Да не би да се окажат прави тия които скандираха че волен е болен.
96
0
 
6
 
! Отговори
гаго драго преди 12 години
Големите бази на Америка разположени на чужда територия са поне 700. Пентагонът е собственик или наемател на 702 бази в 130 държави. Освен тях американските военни имат 6 000 бази в Съединените щати и други контролирани от тях територии. Те разполагат и с огромен брой малки секретни подслушвателни бази в различни точки на света. В разположените в чужбина бази Пентагонът има 253 288 души униформен персонал, плюс още толкова цивилен. Пентагонът е работодател на близо 45 000 наети на място чужди граждани. Тези данни, обаче, са непълни. Те не включват много от новите големи военни бази като "Бондстийл" в Косово, бази в Афганистан, Ирак, Израел, Кувейт, Киргизстан, Катар, Узбекистан и т.н. Под прикритие на борба с тероризма Америка чертае една "арка на нестабилността", която се простира от Андите в Южна Америка до Северна Африка и Близкия Изток, и достига до Филипините и Индонезия. Зоната, очертана от арката, е почти идентична с Третия свят и покрива ключовите петролни резерви на планетата. Това е нова форма на колонизация чрез военни бази създадена от новата световна империя Америка. Бъдещите източно-европейски бази, включително тези в България, са част от "колонизацията". Колин Пауъл ги нарече "ново семейство бази". Новото семейство" не случайно се изгражда в най-обеднелите точки на Европа и света. Една от причините Пентагонът да търси преместване от "богати демокрации" като Германия в страни смазани от бедност като Румъния и България, или пък от военни диктатури в други части на света, е да се възползува от техните "по-меки закони за околната среда". Известно е, че Пентагонът налага на всяка от държавите, в които разполага свои войски, така наречените "Договори за статута на военните сили", които освобождават Съединените щати от задължения за изчистване или от плащания за щети нанесени на околната среда. Такива щети и специалният статут са се превърнали в огромен проблем за американците в Окинава например. Истинската причина за създаването на нов кръг от американски военни бази е да се разшири империята.
95
2
 
4
 
! Отговори
Лошооо преди 12 години
Сидеров се изложи, винаги до сега съм го поддържал в коментарите, преди даже му се възхищавах, дори гласувах заради него за "Атака", но с това си поведение май се изравнява с уриниращия по фонтаните. Почвам да си мисля си, че и изказването преди 2 дни на Великия Архонт срещу Бойко не е случайно. А самото влизане на толкова дискредитиран човек в Атака още тогава ме подразни, сега вече напълно се оляха и си показаха магариите, нищо чудно вместо 12-14 % да вземат 2 % на изборите.
94
2
 
2
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
Ако ако ако. Ако баба ми беше мъжка, нямаше да ми е баба, а щеше да ми е дядо. А това специално за болният, такива като него русофили, адски удобно се чувстват когато създават интриги и раздори. Как това презряно недоразумение на природата, през това време не се научи нещо продуктивно да произвежда и да създава, а все скандали твори, от който скандали се вижда че всички отнасяме презрението на останалите. Напива се по самолетите, обижда персонала на Луфтаханза, след това той е невинният. Този нямали за него в крайна сметка психоболница, че да го лекуват, защото от ден на ден, все по опасен и все по опасен взе да става.