"Атака" не ще да участва в семейна разправия

Депутатите на Сидеров сърдити на ГЕРБ, напуснаха залата
Обновена: 16 юни 2011 13:00 | 16 юни 2011 13:00,
124
"Атака" не ще да участва в семейна разправия
Снимка: Булфото

"Атака" няма да участва в семейната разправия между ГЕРБ, БСП и ДПС, които на практика управлявали страната.

Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров мотивира защо неговите депутати напуснаха пленарната зала, където се дебатира по вота на недоверие към кабинета "Борисов".

"Атака" няма да участва и в гласуването утре. Синята коалиция също напусна днешното заседание.

"Всъщност днес се вижда, че ГЕРБ вместо да върви към разширяване на своето политическо влияние, го свива до формата на пазарувани отцепници от различни парламентарни групи. Тази напазарувана подкрепа не може да доведе до истинска политическа стабилност. Купеното приятелство винаги може да се купи – втори и трети път", заяви Сидеров.

Той подчерта, че досега "Атака" е била коректен партньор на ГЕРБ, но в замяна са получили нож в гърба.

Сидеров определи отношението на управляващите към тях като политическа подлост.

Още по темата

Така индиректно Сидеров отговори и какво ще бъде поведението на неговите депутати оттук нататък.

От партията, по подобие на Синята коалиция, обвиниха ГЕРБ, че с изключение на централно ниво, никъде по места няма реформи.

Вече две години в регионалните администрации са кадрите на БСП и ДПС, твърдят и националисти, и десни.

Вотът на недоверие е фарс, в който БСП и ДПС трябва да напомнят за себе си, категорични са от "Атака".

Според Сидеров ГЕРБ проявили страхливост, като не допуснали дебатите да се излъчват директно.

"Как може да претендираш, че управляваш правилно, и да те е страх от прозрачност.  За мен това е проява на страх, проява на гузна съвест", възмути се още той.

"Може би асоциацията по карате трябва да отнеме черния колан на техния лидер", пошегува се Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
5
 
! Отговори
гошо от почивка преди 12 години
ВРЕМЕ Е ГОШО ОТ ПОЧИВКА ДА СЕ НАМЕСИ МЕИН....МИСЛЯ ДА СЕ ВЛЕЯ В ПОЛИТИКАТА МЕИН,,,,,В ВАРНА ХАТЪН ВСЕКИ МЕ ОБИЧА....АЗ НЕ ПЕЯ АЗ ТВОРЯ ЗА ВАС....НАЛАГА СЕ И АЗ ДА ВЛЕЗНА МЕИН В НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА СЕ БОРЯ ЗА НАРОДА С ПЕСНИТЕ СИ МЕИН...РЕСПЕКТ ЗА ВСИЧКИ МОИ ИЗБИРАТЕЛИ И ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ ВИ РАДВАМ....РЕСПЕКТ......ЧЕГЕРАУУУ
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е в капан Цецо е подкупил достатъчно депутати от АТАКА за да му разтури групата. Новите отцепници чакат да минат изборите и да вземат пълномошните на АТАКА по места да провалят изборите и да напуснат групата.
44
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА ПАК ГИ Е СТРАХ ДА ГЛАСУВАТ С/У БОКОООО ХАХАХХАХА ВИЖТЕ СЕ КАКВИ СТЕ БЕ !
43
7
 
10
 
! Отговори
Гацо Пернишки преди 12 години
Паднатли от власт *** за Европеиско Развитие на Башибозука то АТАКА СДС ДСБ отиватчинно в забвението . ГЕРБ може да са в половин състав в следващият парламент . За сега според мен най-голямата грешка е че не промениха изборният закон в правилна посока ограничаване фалшифицирането и копуването на гласове както и въвеждането на електронно гласуване . Да не говорим за глупаво водената политика на управляващите и сляпото подържане на АТАКА която се определя като мимнетогъзолизка фракция
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали ще бъдат на дебата или не не е важно и без това АТАКА приказват само глупости. По важно е дали ще се осмелят да гласуват срещу ГРОБ и Боко.
41
2
 
16
 
! Отговори
Гадини преди 12 години
Днес за сетен път се разбра, че всички са ***: и Синята коалиция, и Атака, и БСП, и ДПС, а управляващите надминаха себе си- плъхове, обитаващи подземния свят, които се страхуват от това, че на бял свят ще излязат всичките им далавери и злоупотреби за стотици милиони левове. Гадове!
40
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА СЕ НАДУПИ ПАК ;) ВМЕСТО КАТО МЪЖЕ ДА ЗАЯВЯТ "НИЕ СМЕ ПРОТИВ ГЕРБ ЗАЩОТО НЕ ИЗБРА СИДЕРОВ В КОМИСИЯТА И ЗАЩОТО НИ СЕ ПРИСМИВАТ" ТЕ РЕШИХА ДА СЕ ХВАНАТ ПАК ЗА ПАЛЦИТЕ НО ПРОСТИТЕ ИМ ИЗБИРАТЕЛИ ТОВА НЕ ГО ЗНАЯТ И ЗАБЕЛЯЗВАТ ЗАЩОТО СА *** КАТО ***
39
0
 
9
 
! Отговори
Васо преди 12 години
До 21:Тълкуване на такова поведение дават психолозите, а не филолозите. Може даже да се иска и мнението на сексолозите.
38
1
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Много удобно. Хем е против тях, хем не иска да гласува против тях. Ей на това му викат соломоновско решение.
37
3
 
21
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Икакво излиза сега,че от двете злини трябва да изберем по-малката да ама това върви до някъде.Как да повярвам на Атака и на Синята коалиция ,че са против Герб като не гласуват против Герб под предлог,че уж нещо щяло да стане.Абе те нас за какви ни вземат,май заедно с Герб трябва цялостно измитане от Парламента щото са навързани като свински черва.
36
6
 
31
 
! Отговори
501 преди 12 години
Аз го чета така:-Ние няма да подкрепиме сваляне на правителството,защото при предсрочни избори не се знае дали пак ще можем да седнем на софрата!
35
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Действията на АТАКА и Синята Коалиция са просто и само политическо-тактически ход. Ако Атака подкрепи вота и участва в него - утре ще кажат " Ето АТАКА и ДПС са заедно срещу правителството на ГРОБ". Същото се отнася за сини и червени.Няма какво да се коментира повече в тази насока !
34
4
 
21
 
! Отговори
Васо преди 12 години
Тоя като малко дете на семеен скандал. Не ще да вземе страна за да не загуби шоколадчето. Като си толкоз еркек и имаш позиция гласувай си мнението. И синята опозиция същата. Сбрали се меки китки, а ние ще чакаме още 100г минималната заплата да стане като в някои страни социалната помощ. Мажоретки са всичките тези малки партии, мажоретки на по-голямите. А те пък кукли на конци за чужди посланници и емисари. Повече права на президента, него избираме мажоритарно, та поне да си сърбаме попарата.
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо му се дава поле за изява на този надупения пред ГЕРБ ?
32
4
 
18
 
! Отговори
ДО 13 преди 12 години
Аз до колкото видях последните две години Болен искаше да е жената в семейството хахаха
31
3
 
19
 
! Отговори
ДО 4 преди 12 години
МИСЛЯ ЧЕ ТУК СЕМЕЙНАТА РАЗПРАВИЯ ТРЯБВАШЕ ДА Е М/Д СИДЕРОВ И ГЕРБ НО СИДЕРОВ ПАК КЛЕКНА НА КОЛЕНЕ И ИЗЛЕЗЕ КАТО СЕ НАПРАВИ НА ВЕЛИК А ВСЪЩНОСТ ПАК Е ПОЛУЧИЛ ПАРИЧКИ ПОД МАСАТА ЗА ДА ПОМОГНЕ НА ГЕРБЕРИТЕ
30
1
 
22
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Атака отново се подложи на ГЕРБ.Родените да пълзят не могат да летят.
29
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Атака!
28
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поздравявам Сините, че не се хванаха на въдицата на БСП и гласувайки да назнзчат правителство на Гоце. Успех на изборите и ЕДНА ГОЛЯМА СИНЯ МЕТЛА !
27
9
 
3
 
! Отговори
20 bulgari преди 12 години
ot tozi grad v Gemania shte glasuvame za ATAKA !Sled kato ATAKA pobedi shte se varnem v Rodinata.Predi tova shte gi podkrepim za izborite.