Волен почервеня от яд

Двама от бившите му съпартийци минали към БСП
Обновена: 22 юни 2011 14:37 | 22 юни 2011 12:15,
219
Волен почервеня от яд
Снимка: Булфото

Бившите съпартийци на Волен Сидеров в ”Атака” Камен Петков и Кирил Гумнеров минали към редиците на левицата. Това съобщи от трибуната на парламента заместник-председателят на „Атака” Десислав Чуколов.

Минути преди това Михаил Миков от „Коалиция за България” потвърди, че един от бившите депутати на Сидеров вече гласува с червените в залата, без обаче да уточни кой.

"„При нас се е определил един човек. От другите групи трябва да излязат и да кажат: "към нас са декларирали принадлежност тези и тези". Длъжници сме на цялото общество", коментира Миков.

По-късно провокиран от думите на Десислав Чуколов, Миков призна, че става въпрос за напусналия първи групата на „Атака” Камен Петков. „Да, не крия, това е г-н Петков. Какъв е проблемът?”, запита Миков.

Размяната на реплики между „Атака” и „Коалиция за България” е по повод внесените от хората на Сидеров промени в Закона за политическите партии.   

Най-цветист в определенията по адрес на бившите си съпартийци беше лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Който им обясни, че когато си влизали в парламента, са били избирани не заради името си, което нищо не е говорило на избирателите, а заради партийната им принадлежност.

„Когато влизахте с бюлетината на една партия и се тръшкахте пред нейния лидер с признателност. От какво сега се оплаквате?”, разгневи се Сидеров.

Още по темата

Най-острите реплики бяха изстреляни по адрес на Камен Петков.

„Ренегат нещастен, защо тогава излъга народа? Не за Камен Петков, нула на нулите, на никого непозната, гласуваха хората. Защо подлъга хиляди да гласуват за теб в София да гласуват с бюлетината на „Атака”?

Защо не влезе като независим, защо не си направи инициативен комитет? Защо обикаляте от медия в медия и говорите срещу човек, от когото си видял само добро?”, вдигна градуса на напрежението в залата Волен Сидеров.

Той обвини левицата в лицемерие. Като обясни, че по този начин парите от държавната субсидия, вместо да останат в „Атака”, ще отидат в левицата.

„Това означава, че парите идват под вашата маса, г-н Миков. Парите на каменчовците. Този ренегат получава по 200 хил. на година. Това трябва да се каже и да се знае от хората”, допълни Сидеров.

Очаква се след края на почивката думата в залата да вземат споменатите депутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
5
 
4
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Абе хора ... Волен та парите та парите ... само това повтаряте цял ден ... кажете на господарите си да ви напишат по - добър сценарий ......
132
2
 
9
 
! Отговори
Полковник от ДС преди 12 години
Волен го е яд за парите. Този човек за пари е способен на всичко.
131
0
 
3
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Така трябва да е , но на някой не му стиска ....
130
0
 
6
 
! Отговори
пиле преди 12 години
А отцепници ли са тези депутати от "Атака"? Или внедрени партийни кадри на други партии? на Яне му скроиха същия номер. затова плюе и хвърля пепел щом види микрофон. Сидеров е прав защото щом се явява от една партия на изборите и получава пост за да провежда политиката на партията, то след като напусне, следва да подаде оставка и от поста си, а на негово място да отиде друг! Както сега в кабинета - като не върши работа един, министъра го сменя. Сидеров, трябва да идеш на училище по политика!
129
0
 
6
 
! Отговори
До Pisna mi преди 12 години
Приятелю на всички ни е писнало но в другите страни, висшите офицери са родово свързани с аристокрацията и патриотичните кръгове на страните си а нашите са свързани с ЦРУ, КГБ, МОСАД и др. такива благотворителни организации. Така, че няма нужда, нашите военни военен преврат не направиха през 1991 г. та сега ли. Военен преврат могат да направят само ако ЦРУ прецени, че са заплашени интересите на САЩ, като са го правели в Ю. Америка. Аз такъв преврат неща, а ти?
128
0
 
2
 
! Отговори
До Бейлис преди 12 години
Сори, не ти видях забележката. Нямам нищо предвид, просто сравнение и това, че повечето успяващи страни са организирани политически на този принцип. Просто искам да подскажа на *** нашенци, че дедите ни са ги измислили нещата как да стават и резултата е бил Велика България и доминация в политиката на Европа по онова време. Е това е, ти какво си помисли? ...
127
1
 
6
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Който иска да е независим да си стои в тях... А не да лъже гласоподавателите !!!!
126
1
 
3
 
! Отговори
fasul преди 12 години
nay mnogo mrazya toya *** *** mrasen -buhal kukumyavka,iskam da ya odera sas brasnarsko nojçe m..i da e..ba BOLENE
125
6
 
9
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Отцепниците вън от парламента !!!!
124
10
 
2
 
! Отговори
Сонко преди 12 години
Интересно защо ГЕРБ не влиза в такива конфликти? Явно има партия, за която материалните облаги не са най-важното...
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че всички са *** отдавна е ясно ,ами поне да им бяхме намалили бройката поне на половина.Няма ли кой да предиъвика референдум поне за това?
122
1
 
14
 
! Отговори
eee преди 12 години
Атака е болна от БОЛЕН/Волен/,и да посинее , и да почервенее все тая...Омръзна ми да гледам едни и същи от 400 регисрирани партии в БГ. АМАН от демократи и демокрация
121
1
 
11
 
! Отговори
an преди 12 години
ТУКА ИМА ДВАМА ТРИМА БОЛНИ ОТ АЛЦХАИМЕР. ДА ИМ СЪБЕРЕМЕ ДАРЕНИЯ И ДА ГИ ПРАТИМЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТ. КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА *** КОЙТО ДО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ НАРИЧАШЕ ДРУГАРЯ РЕЗНИ-ЛЕНТИЧКОВ МУХО-БОЙКО И ИЗВЕДНЪШ ЗАПОЧНА ДА МУ ЛИЖЕ ТА.АЦИТЕ.ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ. НО ЗА ПАРИ И ТО МНОГО ПАРИ МОЖЕ И НЯКОЯ С.ИРКА ДА МУ ИЗВЪРТИ. НЕ ВИЖДАМ ЖИВОТНИ ЗА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА. ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ. КАТО УДАРИШ ПЪРВИЯТ ЩЕ ПАДНЕ И ПОСЛЕДНИЯТ. КОЙ ОЩЕ НЕЕ РАЗБРАЛ ЧЕ В МУТРЕСТАНИЯ НЯМА ЗА КОЙ ДА СЕ ГЛАСУВА?
120
2
 
13
 
! Отговори
ДИМ ДУКОВ преди 12 години
ГЛАСУВАХ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЕН ЗАЩОТО Е СЪЩИЯТ *** КАТО МЕН !
119
1
 
7
 
! Отговори
sim преди 12 години
Отминавам личната страна на спора, но Петков лъже за друго. Субсидията за партия "Атака" (както предполагам и за другите партии) отива основно за клубовете (наем, ток, парно и т.н.) и за заплати на местните координатори(скромни!), за организация на митинги, агитационни материали и прочее. Да, в-к "Атака" *** доста пари, но партия без вестник, пък и без телевизия не може да съществува реално в медийното пространство. Всякакви приказки за някакви лични луксозни разходи на Сидеров и хората около него с партийната субсидия (не със заплатите!) е гадна инсинуация на групичка предатели, на които Волен не дава да лапат!
118
0
 
5
 
! Отговори
Соло преди 12 години
Старите Хъшове са Казали:" Хрънътъ праи Борбътъ"
117
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласувате за Атака, а после се оказва, че сте гласували за отцепници. хаха
116
1
 
4
 
! Отговори
Pisna mi преди 12 години
Плачем за военна диктатура.Само,че политиците нали са тарикати,най-напред съкратиха армията за да "вържат попа" и да е мирно селото.Помислете само!В колко от най-развитите демокрации е имало военно управление и сега на какво дередже са.Само така ще се оправим.То други, за които да гласуваме няма.Всички са един дол дренки.Маскари!
115
0
 
7
 
! Отговори
братя за бога... преди 12 години
всичко е пари и всичко са интереси свързани с печеленето на мангииииии..... останалото е цирк от всякакви циркаджии...
114
0
 
8
 
! Отговори
гласоподавател преди 12 години
Боже, колко са ни скъпи тези тюфлеци, а ползата от тях е никакава. Лъжат, мамят, а народът мизерства. Какъв е смисъла от народният вот тогава? Законите , които приемат не работят или ако работят са в техен интерес. Могат свободно да се местят от партия в партия.