Волен почервеня от яд

Двама от бившите му съпартийци минали към БСП
Обновена: 22 юни 2011 14:37 | 22 юни 2011 12:15,
219
Волен почервеня от яд
Снимка: Булфото

Бившите съпартийци на Волен Сидеров в ”Атака” Камен Петков и Кирил Гумнеров минали към редиците на левицата. Това съобщи от трибуната на парламента заместник-председателят на „Атака” Десислав Чуколов.

Минути преди това Михаил Миков от „Коалиция за България” потвърди, че един от бившите депутати на Сидеров вече гласува с червените в залата, без обаче да уточни кой.

"„При нас се е определил един човек. От другите групи трябва да излязат и да кажат: "към нас са декларирали принадлежност тези и тези". Длъжници сме на цялото общество", коментира Миков.

По-късно провокиран от думите на Десислав Чуколов, Миков призна, че става въпрос за напусналия първи групата на „Атака” Камен Петков. „Да, не крия, това е г-н Петков. Какъв е проблемът?”, запита Миков.

Размяната на реплики между „Атака” и „Коалиция за България” е по повод внесените от хората на Сидеров промени в Закона за политическите партии.   

Най-цветист в определенията по адрес на бившите си съпартийци беше лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Който им обясни, че когато си влизали в парламента, са били избирани не заради името си, което нищо не е говорило на избирателите, а заради партийната им принадлежност.

„Когато влизахте с бюлетината на една партия и се тръшкахте пред нейния лидер с признателност. От какво сега се оплаквате?”, разгневи се Сидеров.

Още по темата

Най-острите реплики бяха изстреляни по адрес на Камен Петков.

„Ренегат нещастен, защо тогава излъга народа? Не за Камен Петков, нула на нулите, на никого непозната, гласуваха хората. Защо подлъга хиляди да гласуват за теб в София да гласуват с бюлетината на „Атака”?

Защо не влезе като независим, защо не си направи инициативен комитет? Защо обикаляте от медия в медия и говорите срещу човек, от когото си видял само добро?”, вдигна градуса на напрежението в залата Волен Сидеров.

Той обвини левицата в лицемерие. Като обясни, че по този начин парите от държавната субсидия, вместо да останат в „Атака”, ще отидат в левицата.

„Това означава, че парите идват под вашата маса, г-н Миков. Парите на каменчовците. Този ренегат получава по 200 хил. на година. Това трябва да се каже и да се знае от хората”, допълни Сидеров.

Очаква се след края на почивката думата в залата да вземат споменатите депутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
И Чърчил преди 12 години
е бил политически НОМАД .
152
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен почервеня от яд - Не е вярно просто си е показал ***.
151
7
 
4
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
много си прав човече просто българските граждани при никоя власт нама да са толкава добре както при червенитв няма да го допуснат тези които и сега ни държат за гърлата докаато не гласуваме пак за червените аз поне само при тях съм бил най добре признавам си го без да си крива ду6ата защото искам да живея сега и не вярвам на лъжите че ще се оправим затова този път ще гласувам за червените
150
5
 
10
 
! Отговори
kremenakp преди 12 години
Ей хора не е ли вече време да погледнем реално на нещата и да се вземем в ръце? Единственото нещо което прави Волен е за добро и в интерес на цяла България. Мога да изреждам доста , но за ерепетата , за американските бази , за новините на турски , за това че имаме най много джамии а искат и още. Питам ви кой друг е повдигнал тези въпроси освен Волен и не са ли те в защита на българското или ние вече не сме българи??????
149
0
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
не трябва да имат право на такова местене!!! Влизат в парламента с една партия - и остават там - като искат да са комунисти или от герб или от която и да било партия - на изборите да казват, че са от нея - като не искат да са в атака - да ги отзовават и следващите по листа да влизат - това е правилното
148
10
 
3
 
! Отговори
.... преди 12 години
АТАКА - ПОБЕДА
147
3
 
2
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
147, браво
146
5
 
3
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
OSVEN NA BOIKO.NA DRUG NE VYARVAM.20GODINI VI RAKOVODI IBRIK4IYA BEZ ISKLU4ENIE VSI4KI PARTII.TOI PORA4VA MUZIKATA BALGARINA PLA6TA KATO POP
145
2
 
7
 
! Отговори
Cesar преди 12 години
Доло БСП ...... Продажници мръсни !!!
144
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, които окрадаха държавата ни и сега са баснословно богати /държат почти цялата иконмиката/ не им пречи да отделят някое милионче за такива родоотстъпници и да ги привлекат към червеното котило.
143
1
 
1
 
! Отговори
пиле за 142 преди 12 години
Сигурен ли си? Всичик така казват преди изборите, а после утихват, докато следващите изреват, че предните са обрали и резерва и каквото могат? кому да вярваме, о мъдрецо екстрасенсов? кажи ни, на нас тъпоумните електорални овце, о ти, пророк над пророците, как да разбере мкой няма да ни прецака, а ще държи на нас и на оправийката ни? не съм религиозен, но ке ти падна на колене както мюсюлманите и ще ти направя метани, ако ми кажеш: кой е този и тези, на които можем да се сляпо доверим на избори?
142
2
 
9
 
! Отговори
Фафла преди 12 години
Волен почервеня от яд...логичен завършек за един Псевдонационалистичен Клоун.Побеля < От Страх га го " гърмяха " на магистралатаПозеленя < От Парите дето гушна покрай офшоркитеПочервеня < От яд...Остава да си забие един кол в з....ка и де се развее.
141
6
 
6
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Волен си е наред , но явно *** са много ... АТАКА е партията , която ще ни избави от мръсотията .....
140
2
 
7
 
! Отговори
марти преди 12 години
Воленчо,а кога си избира дупедаващите дУпетати къде спа???
139
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мда,независимите депутати са по евтини от партийните такива,нещо като свободен агент,иначе Герб изклатиха Атака като най долна селска *** и я захвърлиха ,който иска да го клатят гербави пак да гласува за Волен
138
0
 
2
 
! Отговори
Cesar преди 12 години
A drugite ne lijat taka li ?
137
1
 
9
 
! Отговори
Гарабедчо преди 12 години
Волене така е не си само ти гъзоблизец
136
0
 
2
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Аз си нямам господари , за моя радост ....
135
3
 
5
 
! Отговори
Фафла преди 12 години
ЕЙййй То Доган мазен мазен Ама Сайдера направо му скри шайбата....КОКАЛ...Атакааааа.
134
2
 
2
 
! Отговори
До Зевс преди 12 години
Май на теб ти е наредено да сечеш подкрепящите Волен. Уви няма да успеете! Всеки има право на мнение, господине!