Няма да има криза за горива, убеден е Дянков

У нас имало още 420 лицензирани вносители
Обновена: 27 юли 2011 14:43 | 27 юли 2011 11:57,
71
Няма да има криза за горива, убеден е Дянков
Снимка: Булфото

До криза на пазара на горива няма да се стигне, обяви убедено финансовият министър Симеон Дянков, който привика на среща в Министерството на финансите директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов и шефа на "Лукойл Нефтохим" Валентин Златев.

Още по темата
"Има достатъчно лицензирани вносители у нас – над 420, така че не се притеснявам", добави той.

На въпрос дали няма да се създаде проблем с данъчните приходи предвид това, че компанията е сред най-големите данъкоплатци, Дянков отговори, че и за малките, и за големите трябва да се прилагат едни и същи мерки.

Вицепремиерът каза също, че от Министерството на финансите не смятат да преосмислят отнемането на лиценза на "Лукойл".

Още по-лаконичен бе Ваньо Танов на влизане в МФ за срещата, който само повтори, че е отнел лиценза на данъчните складове още в петък, а вчера е връчено решението и влиза в сила със самото връчване.

На въпрос какви са причините, той отговори, че го е направил, защото от "Лукойл" не са изпълнили изискванията на закона.

Докато журналистите говореха с финансовия министър, дискретно в Министерството на финансите влезе директорът на "Лукойл Нефтохим" Валентин Златев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Аман преди 12 години
Тоя е голям ***. Значи от Брюксел хората пълнят чували с пари, носят ни ги и ни ги хвърлят в краката даром с простичкото изречение "Оправете си държавата с тия пари". При което политиците са толкова *** че и с пари дадени на готово не могат да оправят държавата. Накрая излиза тоя *** сплескан за да говори несвързани глупости.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А колко от тях имат лицензирани складова за гориво бе Дянка?
46
0
 
8
 
! Отговори
TooN преди 12 години
Ама, Данков, тя й кризата свърши през март 2010 год!!! И тогава бяхте убеден!!!
45
4
 
9
 
! Отговори
Шматков преди 12 години
Пиар-акция
44
0
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
Е сега е момента за слизане от колите и тръгване пеша.Една седмица и край с изедниците.Гарантирам,че ще хвърчат глави ,ако това се случи!
43
0
 
12
 
! Отговори
клеопатра преди 12 години
народната сопа трабва да играе ми се струва !!!!
42
5
 
16
 
! Отговори
До бг-наивниците преди 12 години
Наближават избори....:);) , малко помислете, 21 години и 9 месеца Ви мамят
41
4
 
11
 
! Отговори
клеопатра преди 12 години
ей, момчето с пицата :)) абе много хубаво се изказваш, ама защо ли не ти вярвам а?
40
3
 
8
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
то е ясно че няма да има криза, знаем че сте се погрижили за това, в края на крайщата през последните 8 месеца туко така случайно не се увеличил износа на Лукойл с 50 % :) Подготвяли сте се, са ще ударите кьоравото със Златев :) да му мисли мат'ряла
39
1
 
9
 
! Отговори
Таласъмчо преди 12 години
Дянков и Танов са добър тандем, дано само не бъдат употребени, защото всички знаят отличните отношения между Боко и В. Златев. Акулите не се самоизяждат, те лапат другите по- дребни риби, които са се осмелили да застанат пред огромната им хищническа паст.
38
3
 
9
 
! Отговори
нед преди 12 години
ББ построи магистрали сега качва цената на горивата за да кара само той!!!
37
4
 
9
 
! Отговори
Боко тиквата преди 12 години
Тоя пък Златев ,какво толкоз се дърпа,нали е само докато минат изборите......
36
6
 
15
 
! Отговори
68 преди 12 години
ТОЗИ ЗЛАТЕВ НЕ ИГРАЕЛИ С БОКО НА КАРТИ ВЕЧЕР .КАКВО ШОУ СА ИЗМИСЛИЛИ
35
0
 
10
 
! Отговори
Шофер преди 12 години
Лукойл имал запаси от суров петрол за един месец,защо тогава като се повиши петрола само след една секунда се увеличава цената на горивото???
34
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Дянков, що не си вземеш пъпчивото лице и да си ходиш откъдето си дошъл? Колко пъти се вдигнаха цените на бензина и тока заради "вашето управление"?????
33
15
 
18
 
! Отговори
Боклуциииииии преди 12 години
"У нас имало още 420 лицензирани вносители "419 от които са поставени лица на лукойл и една твоя!А бе *** ***, ти на *** ли ше ни правиш бе?
32
6
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Та кой нормален Мафиот и дори дребен Мошенник не би искал да се махнат полицайчетата Вижте ги какво правят:- Натискат съда да съди разбойниците, А НЕ ДА ДЕЛИ С ТЯХ ПЛЯЧКАТА, те пък се поуплашиха и не взимат както преди две-три години, а какви съдий и прокурори имаше и колко яко вземаха. - Дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата..., а те вече са кой бизнесмен кой депутат, кой кмет!!!- Сега посегнаха на ЗЛАТНАТА КРАВА, НА СВЕТАЯ СВЕТИХ НА МАФИЯТА ЛУКОЙЛ- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... - Сега с новия закон за Гражданската конфискация, посягат на бентлитата им..., искат да запорират къщите на лъскавите им мадами..., че посягат и към прогимназийте и хотелите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат дори на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ..... - Къде е тук човечността..., правата на човека... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетата аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както от триглавата ламя да прибират тези пари..., можеха да ги внасят в хазната...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... и Лихварски къщи, кой знае защо наречени чужди банки Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни частници"..., а и не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!
31
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО ДЯНКОВ, ЗАТВОРЕТЕ КРАНЧЕТО НА ДРУГАРЯ ЗЛАТЕВ И ОСВЕН ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ, ЩЕ ПАДНАТ ДРАСТИЧНО И ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА. СТИГА ТОЗИ МОНОПОЛ ЛУКОЙЛ" СЕ ПОДИГРАВА С ДЪРЖАВНОСТТА!!!!
30
5
 
9
 
! Отговори
! преди 12 години
reznah rusnacite zaradi deloto AEC Belene. 4aka ni studena zima, ako reznat gaza!
29
9
 
10
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Бойко, Бойкооо, с гол *** на война не се ходи, освен ако не симулирате някакви противодействия на цените на горивата. Вероятно е и да се опитвате да спестите някаква част от парите, които България дължи на дружествата Лукойл. Ако наистина има война, Танов знае, че ще се провалите, знае и защо, което прави вероятността тази война да е умишлено провокирана твърде голяма.