Станишев отсече: Действията с "Лукойл" са театър

Лицензът "отнет", когато рафинерията излизала в ремонт
Обновена: 27 юли 2011 15:15 | 27 юли 2011 15:13,
442
Станишев отсече: Действията с "Лукойл" са театър
Снимка: БТА

Според председателя на "Коалиция за България" Сергей Станишев това, което виждаме вчера и днес, е един добре подготвен театър между правителството и "Лукойл".

"Много високо ценя театралните способности на министър-председателя. Първо, защото са известни, меко казано, отличните отношения между г-н Борисов и г-н Златев.

Второ, не е тайна, че всяка година рафинерията излиза в планиран ремонт", коментира Станишев.

Според лидера на левицата кабинетът предприема действия точно преди този планов ремонт и никакви реални щети върху рафинерията няма да бъдат нанесени.

Още по темата

"Защото, когато се знае кога е ремонтът, нещата се правят предварително, произвеждат се допълнителни количества", допълни Станишев.

Според него не трябва да се търси никаква драма, защото законът трябва да бъде изпълняван, след като е приет.

"В този смисъл действията на Агенция „Митници” са правилни", посочи бившият премиер.

Според него крайният резултат от всичко това, което наблюдаваме, ще бъде скок в цената на горивата.

"Като драма, която ще заглъхне след ден-два в резултат на „тежки разговори” между „Лукойл” и правителството, ще бъде поскъпване на горивата", отсече накрая Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Противен бисексуален гризач.Гений на мисълта.Пародия на абсолютно всичко.
356
9
 
0
 
! Отговори
БСП преди 12 години
Не се закачайте с нас.22Г си мислите,че можете да ни махнете от политическия живот,но не успяхте.Лъжите,манипулациите,репресиите,които използвате имат само временен ефект.Ние имаме идея и идеали,вие имате лъжи и алчност.Погребахме политически много партии,ще ви погребем и вас.Наслаждавам се над поредната ви агония.Наслаждавам се на политическата ви импотентност.Краят идва,безумците вън от властта.
355
0
 
2
 
! Отговори
до 353 преди 12 години
Вътрешен,може ли да бъдеш по-ясен за Шеврон? Да не искаш да кажеш, че всичко е заради шиистовия газ ?
354
6
 
5
 
! Отговори
;) преди 12 години
Станишев ПРОПЛАКА: Действията с "Лукойл" са театър
353
5
 
13
 
! Отговори
дан преди 12 години
този грозен *** е готов да оплюе и собствената си майка в името на комунизма....преди да спрат рафинерията мрънкаше, че не я затварят...сега смърди, че я затварят...тотален ***
352
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
до 360По-кротко бе, ще се задавиш от злоба!Като гледам какви ги плещищ ....май и твоя мозък не е много в ред?
351
1
 
2
 
! Отговори
27_27_27 преди 12 години
до 360,ти като пораснеш и спреш да се плюнчиш, какъв искаш да станеш?
350
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герберски матросовци,от всичко,което се случва няма да изкарате и една стотинка.Боката гюведж не пуска.Не сте ни Котетата,ни Сталийски,ни Стели.Те ще лапат кинтаците,а вие ще духате супата.Колкото до нас-ние пак ще намерим начин да изкараме мното пари или просто ще финансираме който трябва ,за да падне най-лакомата мутра.Накрая бития-бит,ебания-*** и вие ще сте от двете категории.Оглеждайте се за нов месия.
349
18
 
9
 
! Отговори
жалки нещастници преди 12 години
ПЕРВЕРЗНОТО СЪЗНАНИЕ НА НАДРУСАНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ Е ОТЛИЧНА РЕКЛАМА ЗА ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ-ЗАВИСИМИ, НИСКОЧЕЛИ, СЪС СЕРИОЗНИ ПСИХОСЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ ПЪПЧИВИ ПУБЕРИ И ЗРЕЛИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ТЪПАТА ПАРТИЯ,ИЗЖИВЯВАЩИ СЕ КАТО МЪЖКАРИ ЧРЕЗ ЛИДЕРА СИ МУТРА.И ПОНЕЖЕ СА С ПСИХОСЕКСУАЛЕН ДЕФИЦИТ,ПРИЯТЕЛКИТЕ И ЗАСТАРЯВАЩИТЕ ИМ ЖЕНИ СА ВЪРЛИ ПОЧИТАТЕЛКИ НА МУСКУЛЕСТАТА МУТРА.ОСВЕН ТОВА Е И ТВЪРДЕ БОГАТ,НЕ КАТО НЕЩАСТНИТЕ ИМ *** В КЪЩИ.ТА КАТО НЯМА КЪДЕ ИЗБИВАТ ЖАЛКИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ, ЗАМЪРСЯВАТ ФОРУМИТЕ.
348
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не може да се скрие, ще се разбере. Не ме е яд,че ни *** отвсякъде, а че такива *** като нашите политици го правят . Поне да бяха по-умни и нормални.
347
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев , въобще не понасям ГЕРБ , ама и ти взе да ми идваш в повече !
346
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да наистина е ТЕАТЪР ,всяка година през август се прави профилактика изпразват тръбите,идват избори и се чудят какъв театър да играят за да спечелят повече симпатизанти.
345
16
 
9
 
! Отговори
браво сергей преди 12 години
АПЛОДИСМЕНТИ ЗА СТАНИШЕВ.ТОВА Е ИСТИНАТА.ДА БЕШЕ ГОВОРИЛ ТАКА,КОГАТО МУТРАТА ЛЪЖЕШЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО ЗА БСП И ОБЕЩАВАШЕ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НА ТЪПИЯ НАРОД,А ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИЗМАМНИК И ДАЛАВЕРАДЖИЯ СЛЕД ЦАРЯ.ДОБРЕ СИ Е НАУЧИЛ УРОКА ТИКВАТА ОТ БАЙ ТОШО,ДА КЛЕЙМИ И ГРОМИ "ВРАГА",ДОКАТО ОКУПИРА БАВНО И ПОЛЕКА ВЛАСТТА И СЛЕД ТОВА ПО ПРИМЕРА НА "ЦАРОТ"ДА ИМ ОБЕЩАВА К'ВОТО МУ ДОЙДЕ НА УМ,ЗА ДА КРАДЕ И ПЛЮСКА,ДОКАТО СЕ ПРЪСНЕ.ИСТИНАТА ЗА МУТРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ЯСНО И ВИСОКО,ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ.
344
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За теб всичко е театър в държавата, но само за теб.
343
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаах нарцисчета са останали извънредно на работа за защитават вожда
342
7
 
4
 
! Отговори
до вътрешен преди 12 години
Не са в отлични отношения вече!!!Защото гн Борисов е вече в поотлични отношения с американците от "Шеврон"!!Крайно време е елементарните плебей наети от "***" 20 да проумеят факта, че ББ е найголемият кариерист в БГи че винаги надушва безпогрешно кой е силният на деня, за да му се залепи естествено! А сега силни са американците и "Шеврон", а не руснаците и "Лукойл"!Поне това проумейте плебей, за да не сте толкова елементарни и смешни!
341
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САМО ГЕРБ И НИКОЙ ДРУГ
340
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГНУС МЕ Е ОТ ТОЯ
339
11
 
6
 
! Отговори
Вътрешен преди 12 години
Колкото и на го ненавиждам този червен плъх, този път е напълно прав....Г-н Златев и г-н Борисов са в отлични финансови и лични заимоотношения, което изключва каквото и да е контрол на рафинерията монопол от страна на държавата....
338
3
 
13
 
! Отговори
Гагарин преди 12 години
Момченцето, което е на снимката, е с огромни заслуги за предсмъртната гония на Комунистическата партия в България!Това дете на съветска родителка и бг номуенклатурник, което не е помирисвало казарма, няма и един ден трудов стаж, е найсмешния *** в родната политическа менажерия!Особенно е смешен, когато се опитва да си придаде важност и тежест, каквито явно са му казали, че трябва да притежава един сериозен политик! Тогава просто е като внукът ми, когато иска да се изфука пред другите деца