Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?

Според bTV строителният министър вече снима своя клип
Обновена: 2 сеп 2011 20:33 | 2 сеп 2011 20:27, Красимир Ангелов
286
Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?
Снимка: БТА

Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ за президент на България, съобщава bTV.

Според телевизията министърът на регионалното развитие е бил забелязан  пред знакови места в София, където вече снимал своя предизборен клип.

В сряда около 20.00 часа Плевнелиев е забелязан пред  храм-паметника „Александър Невски” и Народното събрание. На следващия ден той се е снимал пред Министерството на икономиката и на Околовръстния път.

Окончателно кандидатът на ГЕРБ ще бъде обявен в неделя, 4 септември, от 15 часа.

В последните дни най-спряганото име е именно на Плевнелиев, а за негово „вице” медиите гласят правосъдната министърка Маргарита Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
0
 
0
 
! Отговори
ваня преди 12 години
Заставам напълно зад кандидатурата на Росен Плевнелиев, имаме нужда от ново лице, изпълнено с амбиция и дух за работа какъвто се вижда в този човек. Успех!
265
2
 
1
 
! Отговори
Бълг.овчарско куче преди 12 години
До 282, 281.....276Браво на вас -опълченците на ГЕРБ, но "Последний ви час е вече настал, тогава Боко псевдогенерал изрече....и росното плевелче крака си подсече..."Та, вашият Плевнелиев нито е политик, нито е "намкъвси" професионалист, обикновен верноподанник-слуга, дребен хитрец..."Роденият да пълзи-не може да лети"...Вийте, лайте ...до 20.00ч. на 23.10.2011
264
3
 
5
 
! Отговори
Павел Пенев преди 12 години
Дълбоко съм впечетлен от професионализма и отдадеността, с които Плевнелиев си върши работата. Сигурен съм, че ще бъде много успешен държавен глава, защото има всички необходими качества за това. Образован, възпитан, широко скроен, трудолюбив, лоялен, честен...... Това са смао малка част от прекрасните му качества. УСПЕХ!!!!!!!!!!
263
4
 
4
 
! Отговори
Стойо преди 12 години
Айде Росен напред и ние след него. Към успех и към победа. Европа цяла сега него гледа.
262
4
 
3
 
! Отговори
ЧУДЕСНО преди 12 години
Росен Плевнелиев ще бъде чудесен президент и бързо ще се утвърди, като един от най-успешните лидери в Европа. България ще спечели много от това. Браво на ГЕРБ!
261
2
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Плевнелиев е Президент. Балотаж с Кунева. Нещата са ясни и най- добрите за България!
260
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този сайт сте само комунисти , то се вижда по коментарите ! Пишете колкото си искате , четете си ги след това и се надъхвайте колкото можете повече, защото само това ви остана! Вярвайте си на лъжите! Седнете и напишете една книга за ГЕРБ, че ви скри шапките за 2-е години. Напишете и нещо за вас , какво направихте и как изчезнахте, че да четат децата ни и да се смеят с вас ! Пишете но само истини, ще ви боли много когато си признавате грешките!
259
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей че хубава снимка сте сложили тук, браво на фотографа на БТА.
258
8
 
9
 
! Отговори
toto преди 12 години
На мен Росен ми харесва като личност и като политик ! По добре той отколкото някой мухлясъл дъртак ! Все пак това е Президент ,а не папа ,нали !?!
257
7
 
7
 
! Отговори
koko преди 12 години
KRAI! GERB zagubiha izborite s tozi! KRAI!
256
4
 
10
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Чета тук някви неадекватни жалки куманоидни коментарчета! Червената пасмина се е наспала, наяла и сега храчи по форумите. Мамка ви комунистическа, страх ви е от ГЕРБ и кандидата му, който ще ви скрие в миши дупки на 23-ти. Успех на Росен (ако е той) и на който и да е кандидат от ГЕРБ. Време е окончателно да им се спре кранчето на мръсните червени ***. Ха, плюйте си ся!!! :)))
255
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези двамката, на снимката ми изглеждат нежно ненормални.
254
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката Плевнелиев натиска копчето на ЕВН с думите : грабете, грабете българина, за да не съм само аз.
253
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина да си направиме монархия. На нашата ганьовска народопсихология Бойко най ще ни отива .
252
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко върховен вожд с марионетки.Що не си го направиме цар, какво само ще се харчат излишни пари ?
251
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко ще е,Плевнята ще е вице.Останаха 23 ч.и Тиквуня ще се самообяви за кандидат президент.
250
8
 
10
 
! Отговори
БСП на кале преди 12 години
Изборите значи са ясни.Сори *** ама този човек направи за 2 години повече от колкото вие за 20 ,фактите са си факти.А и да парите са му декларирани ,никой не е казал ,че политиците трябва да идват от "бедно работническо семейство" ,това беше лозунг на един друг строй който в момента пикае газ от яд и злоба.Наслука на изборите в село Долно камарци и Злокучене там шансовете са ви по-толеми.И да избършете сълзите на серГЕЙчо.
249
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевенлиев имал 7 къщи и 12 милиона в банка...Това е само декларираното...Такива Крезове в бедна България няма как да ги любя...Милиони в банки...милиони в имоти...И всичко това с честен труд и пот на челото...Не може мнозинството да живее с по 100 евро на месец ...включително и пенсионерите...а Плевенлиев да богатее от износ на работна ръка...спекулации и какво ли още не...Това е гавра...Гавра !!!
248
8
 
22
 
! Отговори
Бойко тиквата преди 12 години
Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас !!!!
247
6
 
14
 
! Отговори
Илия преди 12 години
Сутринта по тв 7 - министъра на енергетиката им на ГЕРБ при Кошлуков, го запитаха 3 пъти един и същ въпрос: Колко са предприятията в икономиката и енергетиката които създават работа на Българите и с колко допринасят като финанси със 100% добавена стойност : ????Та този министър неможа да назове дори и завод останал от комунистите уж, дори незнаеше с какво сме известни България пълен хал хабер, министъра на ГЕРБ все едно беше ученик в 7 клас а учител по физика го изпитваше на дъската- срамота