Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" №2 ясен в 15 часа

Основните политически играчи отдавна имат своите имена
4 сеп 2011 08:41,
315
Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" №2 ясен в 15 часа
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще обявят в 15 часа кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на партията.

Това ще стане месеци, след като са ясни основните кандидати на останалите политически играчи у нас.

Още по темата

Кандидатът на управляващите ще се изправи срещу независимата Меглена Кунева, левия кандидат Ивайло Калфин, синият Румен Христов, националистът Волен Сидеров, воеводата Красимир Каракачанов и Атанас Семов от РЗС.

Бойко Борисов нееднократно обяви, че човекът на ГЕРБ ще бъде обявен през септември, за да няма време останалите партии да окалят с компромати кандидата им.

Медиите пък многократно правиха неуспешни опити да се доберат до кандидатът на управляващите, който ще се бори за поста на Дондуков 2.

Първият, спряган за поста, бе вътрешният министър Цветан Цветанов, но неговата кандидатура май остана на заден план, след като РЗС извади наяве данни за имотното му състояние и това на неговите тъстове.

Впоследствие изплува друго име – това на строителния министър Росен Плевнелиев. Дали обаче ще е той?

Кой ще е каннидатът на ГЕРБ, ще разберем след броени часове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
9
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Като гледам останалите кандидати съм убеден, че Росен Плевнелиев ще е новият президент!;)
195
0
 
8
 
! Отговори
Не се карайте преди 12 години
Държавна сигурност ще каже кой ще е
194
4
 
2
 
! Отговори
arhar преди 12 години
' Екип 7 ' , 02.09.2011 г. ,' Ивайло Калфин опита кебапчета и баклава навръх Шекер БайрамаСъседите на бате Вени, Венелин Узунов Ани и Пачето бяха горди иНавръх Рамазан Байрам кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин бе на гости на Ани и Пачи в разградското село Радинград. Семейството го посрещна с домашна наденица, кюфтета и кебапчета собствено производство, локум и два вида домашна баклава.Съседите на бате Вени, Венелин Узунов Ани и Пачето бяха горди и Ани и Пачи имат две дъщери, които са ги дарили с две внучета момче на 12 години и момиче на 10. Семейството дели времето между Истанбул, Радинград и Разград. За ваканцията внучетата са при баба и дядо на село и при сватовете им в Разград.Съпрузите живеят в квартал Авджилар, както и много други наши изселници. Когато се съберат, пеят Моя страна, моя България и плачат за родината. Горди са, че освен турски и английски, внучетата говорят свободно и български, въпреки че са отраснали и живеят в Турция.Щом си влязъл в моята къща, ще станеш президент, аз съм кадемът на селото, посрещна Пачи Ивайло. Домакинът добави: Днес е празник посрещат се гости, а всеки ден е празник, когато се посрещат приятели!. '
193
5
 
4
 
! Отговори
След 3 часа,елате! преди 12 години
Изчакайте още няколко часа де другари!Толкова ли не можете да се стърпите,ами ако не е Плевенлиев всичкото ви Дар Слово,което щедро раздавате на всеослушание ,ще отиде на вятъра!-или май няма значение за вас,важното е да се изразите по още несъществуваща тема,не е разумно това още повече ненужно,ще имате възможност след обявяването на фактическия кандидат да си начешете езиците на свобода и коментарите ви да бъдат взети под внимание,така на сляпо да стреляме....нали?
192
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боли ме К.. за кандидата на ГРОБ!*** на криминални типове не са повод за вълнението ми.
191
1
 
8
 
! Отговори
Лелее преди 12 години
Тя работата не е в компроматите, които май изобщо не са компромати, а че ГЕРБ изобщо нямат сносен човек за тая позиция.
190
1
 
9
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
В мутренските банди , партии, организации, нещата се решават еднолично - от главната мутра, генерален секретар, боса на групата.САМО той има право да определя- КОЙ слуга за какво да бъде пробутван , изпращан,издиган ..Следва бурно "ура', босът маха вяло с ръка, мазни ухилени лица около него - загубили човешкия си облик и ..представлението приключва..::)))
189
0
 
7
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Борисов, да не вземе утре-другиден да излезе некоя грамка в уикилийкса за кандидат-президентчето ти дето го уличава у разни далаверки, бе? Така де, да се окаже, че до оня ден е бил върл поддръжник на Партията, а пък днеска се бори за свобода и демокрация.
188
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za biznesa na plevneliev v germania ima ifornmacia.4aka se samo oficialno da e predstaven kato kandidat. i kat stane s kakvo 6te ni pomogne da zajiveem po-dobe. da ukrepi i bez tova smotanoto i kradlivo praviteklstvo na borisov. s edno nishto, samo deto shte mu plashtame ohrana, putuvania i kakvo li ne.
187
1
 
11
 
! Отговори
Ураааааааа преди 12 години
Имаме новина...кандидата на ГЕРБ отново е намерен на магистрала...
186
1
 
9
 
! Отговори
шопът преди 12 години
Ако направиш гаф, бързо направи още десет, за да го замажеш. Това е максимата, от която се ръководи днешното управление
185
0
 
6
 
! Отговори
Хам преди 12 години
Така е , и аз съм напълно съгласен да не изхабим работещ министър за пост,в който дори и мис България би се вписала добре
184
4
 
5
 
! Отговори
младо българче преди 12 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ! Кандидати са Стефан Солаков и Галя Асенова
183
1
 
11
 
! Отговори
За гравитиращите преди 12 години
Около Борисов гравитират главно малодушни и безхарактерни персонажи. Не знам, дали той умишлено се обгражда с тях или те окупират "светлата " му личност. Това, което е ясно на всички е , че нерешителността е качество несъвместимо с поста Главнокомандуващ.
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tolkova politicheska prostotija njamashe i pri Tato.Tam si beha prosti no verni, a sega v tova upravlenie ima edin-dvama po-umni a drugoto sa POSLUSHICI na edni chovek koito v samozabludata si na velik lider i tvorec razsipva edna durjava i za poreden put smazva edin i bez tova razbit narod. Negovoto AZ, sega i kandidata mu, koito i da e, njama da promeni ikonomicheskata obstanovka v Bulgaria.NIKAKVO proizvodstvo ili deistvie za otkrivane na novi rabotni mesta, nishto za po-smislen jivot!
181
0
 
9
 
! Отговори
Веселина преди 12 години
От "най-добър професионалист" в правителството към политическа марионетка от която нищо независи. Интересна метаморфоза. Явно ГЕРБ съвсем са го издухали от към кадри или мястото му трябва да се заеме от правилния човек. А от Попова просто се освобождават за да му е спокойно на Цецо.
180
2
 
7
 
! Отговори
Някой преди 12 години
*** статия! *** върху автора на рази статия ужасно редки ***!Много ясно, че кандидатът на ГЕЙРБ-ерите ще е Росен Плевнелиев.. За вас може да бъде драма кой ще му е вице.. но на практика това няма никакво значение. ББ очаква за месец и малко, които остават до изборите никой да не може да открие нищо за Роската.. но нека не се заблуждаваме. Всички знаем какъв е и този "велик" министър....
179
1
 
11
 
! Отговори
Робин худ преди 12 години
Две години Плевнята разправяше какъв голям експерт е, че не се интересува от политика, че ще си върши неговата работа, а се кандидатира за президент на България. Та в този ред на мисли, Плевнята е един неудачник, който бяга от отговорност и на който не може да се вярва.
178
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добър слушател ще да е бил охранителят на Живков - срастването на партия и държава води до дългогодишна диктатура. Обаче е 21-ви век. И какво прави ГЕРБ в редиците на ЕНП? Какви десни демократични принципи изповядва? Свидетели сме на безумна гротеска, а до изборите има още време ...
177
1
 
9
 
! Отговори
Тинтиринчо преди 12 години
Да издигнеш кандидат за президент според някои, най-успешния си министър -технократ (според мен набеден такъв, ама нейсе), означава, че си "умрел" от страх да та не "бият" ))) Поредно доказателство, че ГЕРБ изпитва крещяща нужда от читави кадри, дори и за милиционери (случая с "рибата" делфин е показателен) )))