Едно си Яне знае, едно си бае. ГЕРБ е групировка!

РЗС щурмува НДК на конференция, вече тръгват за изборите
Обновена: 18 сеп 2011 14:34 | 18 сеп 2011 14:34,
192
Едно си Яне знае, едно си бае. ГЕРБ е групировка!
Снимка: БТА

"Основният опонент на РЗС е групировката ГЕРБ, водена от Бойко Борисов и ние искаме на всяка цена тя да бъде уволнена".

Това каза лидерът на РЗС Яне Янев пред присъстващите на Националната конференция на партията, която се провежда в НДК.

На форума бяха представени кандидатите за президент и вицепрезидент, както и кандидатите за кметове и общински съветници.

"С този форум ние официално откриваме нашата предизборна кампания. Ако позволим Бойко, Цецко, Цецка и компания да овладеят президентската институция и да се закрепят в местната власт, нашата страна отива към едноличен режим", предупреди лидерът на РЗС.

"Полицейската палка ще стане основен аргумент, съдът ще бъде превърнат в подразделение на МВР, а свободното слово – в пародия, бизнесът ще бъде окончателно задушен, а мизерията ще бъде постоянното състояние на обикновените хора", допълни той в словото си.

По думите му РЗС заслужено е извоювало място на най-твърд разобличител на корупцията и организираната престъпност по високите етажи на властта.

"Затова си спечелихме омразата на мафията и нейната държава, но и уважението на честните хора на България", е тезата на лидера на партията.

Още по темата

"Ние имаме най-добрия, най-борбения, най-компетентния и най-чист президентски тандем в лицето на доц. д-р Атанас Семов и Поля Станчева", посочи Янев.

На свой ред кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов заяви, че ще поведе и доведе българския народ до нова конституция и нова българска държава, в която да останем.

Поля Станчева пък каза пред присъстващите в НДК, че се кандидатира за вицепрезидент защото иска да промени тази лишена от същност длъжност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
24
 
4
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
158
3
 
3
 
! Отговори
dame преди 12 години
да не го сполети съдбата на яне сандански!
157
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е пример за половинчата манипулативна новина. Добре че чух по радиото какво каза. Освен това той заяви нееднократно че никога при никакъв повод РЗС няма да влезе в коалиция с корумпирани партии ката БСП, ДПС и царя. И го повтори поне няколко пъти, но това не е отразено в "новината". Въобще основните му атаки бяха не към ГЕРБ. Вижте му някъде изказването в нета. Според мен не е това журналистиката - да се заостря в една посока и да се мълчи за критика в друга.
156
6
 
2
 
! Отговори
DANS преди 12 години
DA NE E LUJA , GRUPIROVKA I TO RABOTE6TA DOBRE.....
155
6
 
22
 
! Отговори
До 157,158,159 преди 12 години
Като ви инструктираха в централата на ГЕРБ не ви ли казаха ,че освен под различни имена трябва да сменяте и шрифта ,че иначе веднага се вижда че един -двама платени гербера цял ден пишат тук.Но понеже сте от ГЕРБ ви е простено и на инструктираните и на инструктиращите-толкова си можете и толкова ви е акъла
154
9
 
4
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 12 години
QNE AKO SABEREM GLASOVETE NA SINITE I NA ALEKSEI PETROV MOJE DA NAPRAVIM OKOLO 4 % NA TEZI IZBORI
153
8
 
3
 
! Отговори
QNEV преди 12 години
AZ NE SAM 4OVEK NA BSP I NIKOGA NE SAM SE SRE6TAL S TRAKTORA
152
10
 
3
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
OT GAZA TA V USTATA QNKE LEEE
151
6
 
4
 
! Отговори
валяк преди 12 години
Бийн го рестартираха предизборно.......
150
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е Яне Янев-вчера в Добрич лидера на групировката ГЕРБ Бойко Борисов заяви на хората на площада ,които издигаха плакати срещу шистовия газ---"Не ме ядосвайте ,че ще подпиша напук разрешението за добив".Министър Председател ли е човека ,който казва това или дон Корлеоне
149
8
 
4
 
! Отговори
с преди 12 години
Яне, колко като тебе сме виждали, Яне ...
148
8
 
22
 
! Отговори
почти анонимен преди 12 години
Яне може да е всякакъв,но говори истината - наистина ГЕРБ е една групировка от мутри ,новобогаташи и хашлаци.Ей,това е истината.Опровергайте ме ако не е така .
147
9
 
7
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Яне Янев е с обратна сексуална ориентация!Знам го от личен опит!
146
14
 
8
 
! Отговори
Lambimir преди 12 години
Яне Яне...Те люби кой те фани ...
145
0
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
ti pak si mnogo bash haivanin ,vsichki shte za belene s kirka kolichka i po edna lopata .
144
0
 
1
 
! Отговори
go6u преди 12 години
problema e 4e ako sa na vlast te.niama da ima korupcia i niama da ima kakvo da razobli4avat.sledovatelno kakvo drugo 6te praviat
143
0
 
2
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
147 GASOLINI , много бъркаш:" щом веднъж та дваж ,та триж е сменявала политическото легло ......." дрън-дрънНикакво "легло" не е сменявала ! "Леглото" си е същото , само дето го гледаш с премрежен зомбиран поглед, та ти се вижда двойно и тройно! И търкалящите се в него са едни и същи!
142
5
 
4
 
! Отговори
GASOLINI преди 12 години
Поля Станчева е политическа ***! щом веднъж та дваж ,та триж е сменявала политическото легло ,защо пък да не изневери и на РЗС ако се яви на хоризонта някой нов политически МАЧО. Съвет към РЗС:наблюдавайте я изкъсо ,и щом започне да шава ,като в арабския свят,обрежете и *** е тогава ще ви е вярна
141
5
 
5
 
! Отговори
Отива му преди 12 години
Яне Улавето.
140
4
 
2
 
! Отговори
1212 преди 12 години
OTKA4ENA RABOTA...IANE, POLITIKA, PREZEDENT...KLOUN KAKTO MNOGO DRUGI..