Едно си Яне знае, едно си бае. ГЕРБ е групировка!

РЗС щурмува НДК на конференция, вече тръгват за изборите
Обновена: 18 сеп 2011 14:34 | 18 сеп 2011 14:34,
192
Едно си Яне знае, едно си бае. ГЕРБ е групировка!
Снимка: БТА

"Основният опонент на РЗС е групировката ГЕРБ, водена от Бойко Борисов и ние искаме на всяка цена тя да бъде уволнена".

Това каза лидерът на РЗС Яне Янев пред присъстващите на Националната конференция на партията, която се провежда в НДК.

На форума бяха представени кандидатите за президент и вицепрезидент, както и кандидатите за кметове и общински съветници.

"С този форум ние официално откриваме нашата предизборна кампания. Ако позволим Бойко, Цецко, Цецка и компания да овладеят президентската институция и да се закрепят в местната власт, нашата страна отива към едноличен режим", предупреди лидерът на РЗС.

"Полицейската палка ще стане основен аргумент, съдът ще бъде превърнат в подразделение на МВР, а свободното слово – в пародия, бизнесът ще бъде окончателно задушен, а мизерията ще бъде постоянното състояние на обикновените хора", допълни той в словото си.

По думите му РЗС заслужено е извоювало място на най-твърд разобличител на корупцията и организираната престъпност по високите етажи на властта.

"Затова си спечелихме омразата на мафията и нейната държава, но и уважението на честните хора на България", е тезата на лидера на партията.

Още по темата

"Ние имаме най-добрия, най-борбения, най-компетентния и най-чист президентски тандем в лицето на доц. д-р Атанас Семов и Поля Станчева", посочи Янев.

На свой ред кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов заяви, че ще поведе и доведе българския народ до нова конституция и нова българска държава, в която да останем.

Поля Станчева пък каза пред присъстващите в НДК, че се кандидатира за вицепрезидент защото иска да промени тази лишена от същност длъжност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
3
 
0
 
! Отговори
gero1 преди 12 години
te ne samo sa kompania,te sa razdelili na par4eta bg. vse tiahni velmoji sa slojili na vlast.
138
4
 
14
 
! Отговори
и аз знам преди 12 години
Браво на Янето , дори и той знае !
137
9
 
8
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
Слабичък си умствено. Не можеш да се мериш с мен! Все едно Яне да се мери с Бате Бойко! Не става ,разбираш ли???
136
1
 
1
 
! Отговори
До 140 преди 12 години
Офффффф колко си оригиналеееен! Браво на момчета!
135
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do 136-sti.135-ti izbiaga shtoto e asocialen, a Puk tebe TE odypihme shtot si socialen.Sheker mahla ti blagodari za tova ....P.P. AMA HYBAV SEKISH PRAISH ....AIDE.PA SHA SA VIDIM. PRI IANE ...
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не пич, толкова си наклецкан, че дори не си разбрал, че друга тумба те заведе в рая на анусните извращения. Кефи се на слънцето драги и не забравяй. Загубеняците като теб служат на другите! сполаем ти !
133
2
 
1
 
! Отговори
до 136 преди 12 години
И аз като избягах ,*** ли ме замести?
132
10
 
5
 
! Отговори
Тонев преди 12 години
на тая снимка Янето си представя че е клекнал на земята, пред него някой му го е подал в устата, а зад него някой друг и той му го е хванал здраво и помпи
131
2
 
4
 
! Отговори
До 135 преди 12 години
А ти ли беше онзи, дето мина покрай НДК? Веднага те разпознах, асоциален и само човек като ти погледне мутрата се сеща за какъв елементарен човек става на въпрос. Те и тебе щеха да те водят на едно място ***, ама ти избяга!
130
8
 
9
 
! Отговори
КОКК преди 12 години
Днес бях около НДК на разходка! Какви *** излязоха от тая конференция...нямате си идея! Имаше тумба *** ,които стояха на групичка и чакаха да ги разхождат. Те не знаят как да изрекат думата "конференция" ,обаче ги закарали там ,бедничките! Не мога да повярвам ,че има и такава партия.
129
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне, Станишев е и за теб и пред теб! Ако той падне Доган ще го замести!
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг - дали сте елементарни, а ? Ще триете ли, ще мажете ли ? Все елементарни си оставате !
127
12
 
18
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Не каква да е групировка,а мафиотска.Хей,Бойко защо не се кандидатира за президент,да ти гледаме сеира как ще паднеш?Народът ще те изтърпи още 2 години и да се надяваме,че след това ще залезеш и няма да изгрееш повече,заедно с жалката си партийка.
126
2
 
12
 
! Отговори
FBI преди 12 години
Сливенският примерНа този фон по настояване на ЕК правителството на ГЕРБ се оказа принудено да спре всичките 8 европроекта за строителство на стойност от около 30 милиона евро в община Сливен, където кмет е близкият приятел на премиера и някогашен футболист Йордан Лечков.Въпреки съмненията за корупция и злоупотреби с европари, както и водената в момента проверка на прокуратурата, въпросният кмет не само остава на поста си, но и се готви да участва в местния вот с подкрепата на ГЕРБ за трети мандат. И ако някога Сливен се хвалеше със своите перспективни бизнес планове, през последните десет години за града се говори главно като за гетоизирано средище на корупция и развъдник на експортна женска плът
125
2
 
10
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 12 години
Do 127Къде прочете да съм написал за Бойко Борисов ?Ама е истина де,че ви навря на кучето в ***,подскачате и на сън даже.
124
15
 
11
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Долу Герб Яне народа е с теб
123
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС е истинската опозиция на мутрите. Саммо те могат да свалят милиционерите от власт.
122
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@STARBUCKS-USA-по голям селски бек от Боко има ли бе ***
121
9
 
13
 
! Отговори
баро преди 12 години
Кой бръсне тази кукла на конци?
120
10
 
14
 
! Отговори
бг преди 12 години
тоя ми меза на *** ,,помьченик,,жалко сваршиха му флашките и добре се пжфни че само г,,му х,,, щеше да остане...циркаджия беден