Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго

Бивши атакисти разкриват как са харчени пари за пури и уиски
Обновена: 24 ное 2011 10:01 | 24 ное 2011 10:01,
161
Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго
Снимка: архив, Булфото

Не Капка Сидерова, а Деница Гаджева е обсебила партия "Атака", твърдят напусналите редиците на партията Ивайло Минов и Мартин Мартинов, които се включиха с подробности около семейно-политическата сага около лидера на националистите.

Те разказаха пред bTV, че в последната година единствена Деница Гаджева от народните представители на "Атака" влизала в кабинета на Волен Сидеров и оставала дълго и до късно.

"Аз лично съм ги чакал да излязат до 00.00-1.00 часа доста често. Те се заключваха и не искаха други хора да виждат, че са заедно", заяви Мартинов.

Лидерът пък коренно си променил отношението през последната година, като дори наричал някои от депутатите си "боклуци".

Бившите атакисти разкриха още, че в ръководството се правели злоупотреби с пари от държавната субсидия. Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

Луксозният ремонт на двете централи пък бил извършен от фирма на Николай Пехливанов – депутат от Атака и близък на Волен Сидеров. Появили се слухове, че същият подарил апартамент на лидера на партията в Париж.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

По този повод Минов и Мартинов са сезирали НАП, но все още нямат отговор. Те допълниха, че не били осигурявани адекватно, а заплатите са им давани на ръка, тъй като били различни от описаните по договор.

За сблъсъка при Баня Башъ двамата напуснали, които са участвали в организацията на митинга, прераснал в сблъсък, разказаха, че всичко започнало от малък инцидент с шофьора Емил Янев. Той имал за задача да пуска църковна музика от автомобил, докато от говорителите на джамията се чува обедната молитва.

След сблъсък с мюсюлманите Янев е заключен в Трето РПУ. Провокиран от това, Волен Сидеров дава нареждането за митинг. На организаторите е казано да викнат и "крайната" група от Габрово, чийто лидер е скинхед. Целта била да има повече крайно настроени млади хора, за да стане боят.

"Преди да дойде Сидеров, митингът беше на 10-15 метра от мюсюлманите. Когато се появи обаче, попита защо сме толкова назад. Не е казвал да се бием, но по предложение на Гаджева се купиха яйца, които да се хвърлят, и мюсюлманите отвърнаха с камъни", разказа Ивайло Минов.

По думите на двамата се е случвало да се плаща за участие в митинг. Сумата била по 100 лева, а пример за това е случаят със спирането на симпатизанти на "Атака" на сръбската граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
5
 
! Отговори
El преди 12 години
...Toy se podigra s doverieto na hilydai predani na partiyata Ataka! Nauchil e neshto ot Ahmed Dogan....puri, markovi pitieta i mladi jeni!!! No ima edna bulgarska pogovorka...vsyako chudo , za tri dni!!! Siderov e veche v arhivite!! samiya vot e kategorichen!!! Naroda ti pokaza cherven karton!!! Kasno e libe za kitka, mandaloto lopna!!! Bulgari.....glasuvayte za novata lubovna dvoyka...VOLEN i DENITCA!!!! Parite vi shte budat
57
3
 
25
 
! Отговори
НИТШЕ преди 12 години
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ХОРАТА НЕ ЖЕЛАЯТ ГЕРП,А ТЕЗИ *** - ЖУРНАЛЯТА ВИ ГО НАТРЕСОХА!
56
17
 
15
 
! Отговори
ринго преди 12 години
да би мирно седяло не би чудо видяло ...за съжаление Волен *** за сетен път идеята на национализма.
55
18
 
18
 
! Отговори
НАЛИ! преди 12 години
"АТАКА".....партията на ----НИЩОТО в Бг!
54
16
 
12
 
! Отговори
....? преди 12 години
Oще един...... "ПСЕВДОДЕМОКРАТ "НА ПРЕХОДА в ---БГ !ИНТЕРЕСИ ,ИНТЕРЕСИИИИИ.....ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ.....!
53
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго"Точно така се прави между влюбени, но поне да си признаят пред всички и да си го правят спокойно! Капка ще капне на някой друг и ще останат само сладки спомени! Това е за тях, ами ние мой народе до къде ще стигнем с такива политици?
52
16
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
БИВШ ЧОВЕК НА СИДЕРОВ ОБЯВИ:Волен с вила за ?750 000 на Лазурния бряг....*******************************************************************************Лидерът на Атака Волен Сидеров има вила за 750 хил. евро на Лазурния бряг между Ница и Монако. Тази поредна бомба хвърли вчера отцепилият се от групата на партията в НС депутат Валентин Николов. Той обаче се презастрахова, че става дума за слухове в парламента и лично не е виждал нито документ за въпросната вила, нито за прехвърлени капитали в офшорни сметки.Депутатът, който е ексшеф на парламентарната комисията за борба с корупцията изчисли, че субсидията на партията за последните 5 години е в размер на около 10 милиона и настоя лидерът да даде отчет за парите. Не ми се искаше да говоря за държавната субсидия, но преди ден зам.-председателят на Атака също спомена, че само два дни след получаването й тя е била изчерпана. Единствено Сидеров може да се разпорежда еднолично с тази сметка, това ви го заявявам със сигурност, допълни Николов в ефира на бТВ.Според него разпадането на Атака е започнало преди около половин година. Всичко останало, което в момента се раздухва като скандал, бе само катализатор на тези процеси, категоричен е избраникът. По думите му Капка Сидерова, макар и в сянка, наистина е била един от основните идеолози на процесите. Има хора в Атака, които рано или късно ще напуснат партията. Не искам да споменавам имена, те самите се сещат. Още когато напуснах, говорех, че това ще се случи, обясни още бившият член на партията на Волен Сидеров. Той беше един от първите, които публично признаха за договорите, които са подписвали като гаранция за кредит на три офшорни фирми.
51
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аа това е тази Деница, на която "ислямистите" и бяха разбили фейса с паве xD
50
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА СЕГА НЯКАКВА СЕНЗАЦИЯ ЛИ Е ?ХАРЧЕЛ ПО 120 ЛВ ЗА ПУРИ А НЯКОЙ ПОХАРЧИХА МИЛИОНИ ЗА ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА И СИ НАПАЗАРИХА БАНКИ,НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ
49
12
 
27
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Тъпите журналисти кво седнали да пишат? Химикалки за 3.80 а не за 20 ст. абе вие прости ли сте кви сте бе? Толкова ли няма новини че се занимавате с глупости? Явно в тая смрад нищо интересно ен се случва щом ни занимавате с на Волен глупостите, които най-вероятно даже не са верни...
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стига с тия болни хора, бе! кво ни интересува лудото волен и тъпата му метреса, която е токлоз глупава, че не мое да си намери смислен милионер, а мачка топките на тоя откачалник
47
0
 
12
 
! Отговори
що не преди 12 години
зад тази *** махленска история, прозира нещо още по-гадно! Разпадащите се измислени партии и напускащите ги световно неизвестнти "независими" депутати, дават възможност на управляващите да си пазаруват на бройка гласове .....Като напусне парламентарната група - да излиза от парламента, бе! Нали демостриа несъгласие с партията от чиято листа е избран! Да не е гласувал някой за черните му Очи?Да им се спре субсидията - ето ти пари за БДЖ,например...
46
8
 
7
 
! Отговори
Активно мероприятие! преди 12 години
Атаките срещу АТАКА са само и единствено заради силната медийна кампания на ТВ АЛФА относно законността на изборите!
45
10
 
16
 
! Отговори
sss преди 12 години
Началото на края на Сидеров...
44
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е КАК ДА ТРЪГНАТ НЕщАТА ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА КАК!!!!!!!!!!!!!
43
0
 
24
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Не си правете гаргара с най-злокобния период от нашата история.
42
21
 
21
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Както се казва "всяко чудо за три дни". В следващият парламент АТАКА просто няма да влезе :)
41
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Режисирана акция срещу Атака, с платени агитатори и всичко като по учебник. За компромат се използват типични теми - семейството, личния живот. Причините за тази акция са съвсем други, естествено. Но Волен не губи популярност от това, само партията му се чисти от ***. Ще последва опит да се направи някоя послушковска "националистическа" формация от отцепниците, която да бъде под контрола на мицифайките.
40
21
 
4
 
! Отговори
Pff преди 12 години
НАП и прокуратурата да се самозериат на милисекундата, да се направи 5 годишна данъчна ревизия. Всички суми, които са похарчени незаконосъобразно да бъдат възстановени и с тях да се построи нещо от обществено значение.
39
20
 
3
 
! Отговори
) преди 12 години
Амин!