Агенцията по рибарство с нов шеф

Драгомир Господинов ще затяга контрола за незаконния риболов
Обновена: 19 дек 2011 11:28 | 19 дек 2011 11:26,
3
Агенцията по рибарство с нов шеф
Снимка: архив, Булфото

Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) е с нов изпълнителен директор, съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство.

Това е Драгомир Господинов, който беше зам.-директор на Държавен фонд "Земеделие" и отговаряше за Техническия инспекторат.

Досегашният директор на ИАРА Пламен Захариев напусна по собствено желание, тъй като преминава на друга работа.

Земеделският министър Мирослав Найденов се надява новият директор на агенцията да използва своя опит от техническия инспекторат, като засили контрола срещу незаконния риболов.

Миналата седмица министърът обеща засилване на контрола срещу незаконния улов на калкан и цаца и пред еврокомисаря по морско дело и рибарство Мария Даманаки, като условия за запазване на сегашните квоти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
4udo преди 12 години
Moje li sindikalen sekretar i shef da e shef na agenciq po riba i akvakulturi,vse edno *** da oglavi MRRB
2
0
 
3
 
! Отговори
Атанас Буров преди 12 години
Само със смяна на местата не става, трябва солидна глоба (минимум 30000лв. на глава и при повторна проява у зандана). Не остана риба по водоемите господа. браконйерите (престъпници и дребни душици мислещи само за едното ***.е) сами ще спрат, понеже няма какво да ловят.
1
0
 
10
 
! Отговори
qwer преди 12 години
А омразните бракониери в сладки води,тях какво ще правим,те са повече от тези в морето,а са и по-нагли и с всеки изминал ден по-свирепи относно рибите в язовирите,на всичко отгоре и са известни на ИАРА по места и се покровителстват от тази инспекция.Преди година може би беха задържани двама инспектори от ИАРА Шумен в момент на бракониерство и познайте нищо не им се случи,даже в момента единият продължава да работи пак в тази инспекция,както научих май е повишен.СРАААААМ и ПОЗОООР.