Бивши атакисти станаха ГЕРБери

Сидеров: Ако Стоянов признае грешката си, има път назад
Обновена: 20 дек 2011 15:18 | 20 дек 2011 10:30,
119
Бивши атакисти станаха ГЕРБери
Снимка: архив, Булфото

Отцепилите се шестима депутати от партията на Волен Сидеров - Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Цвета Георгиева, Стоян Иванов и Калина Крумова, са декларирали принадлежност към ГЕРБ.

Заради това партийната субсидия на националистите е орязана с 238 хил. лв. за това тримесечие, оплака се пред TV 7 Волен Сидеров.

"Отцепилите се депутати от партия "Атака" са крадци на партийни пари", разгневи се лидерът на партията. Той бе категоричен, че шестимата депутати са купени от ГЕРБ.

"Вчера разбрахме, че парите се орязват. Отидохме да се видим със Симеон Дянков, но го нямаше. Видяхме се със заместника му Владислав Горанов. Той ни даде декларациите на шестимата депутати, които напуснаха "Атака", разказа Сидеров.

Той добави, че е предупреждавал Цветан Цветанов и Бойко Борисов за намеренията на шестимата депутати. Вътрешният министър и премиерът били категорични пред него, че по никакъв начин няма да привлекат техни отцепници.

"Моето обвинение е, че те ме излъгаха, че няма да ги приемат", защити се националистът.

По думите му с парите от субсидията се поддържат централата, местните организации, вестник, който реално се субсидира, за да стига до хората, а отскоро и телевизия.

Още по темата

"Това е удар върху дейността на партията. Не срещу мен или заместника ми. Искат да спра да издавам вестника и да имам тази малка трибуна. Защото аз нямам трибуна в други вестници", коментира Волен Сидеров.

Той обясни, че "Атака" е спряла  да бъде партньор на ГЕРБ, защото управляващите били некоректни.

"Бяхме размотавани и лъгани от ГЕРБ по един йезуитски начин. Аз осъзнах, че тези хора не искат да вървят според народния интерес, както аз го съветвах през тези две години", обясни развода си с ГЕРБ Волен Сидеров.

В сряда националистите ще имат конгрес, на който ще се решава лидерството в партията, след разрасналия се  семейно-политически скандал.

Сидеров допусна, че доведеният му син Димитър Стоянов може да се уплаши и да не дойде на националния сбор. Стоянов поиска оставката на Сидеров, след което излезе информацията, че лидерът на "Атака" се е разделил с Капка, а поддържал отношения с Деница Гаджева.

Сидеров беше категоричен, че доведеният му син е поискал оставката му заради ГЕРБ и Бойко Борисов.

"В нощта на изборите, когато аз исках касиране на резултата, той е пращал поздравителен SMS на Борисов. Няма логика в това поведение", категоричен бе лидерът на "Атака".

На въпрос откъде е разбрал за съобщението, Сидеров коментира: "Димитър си го призна, след това и Борисов си призна, като го похвали".

Относно отношенията му с Капка Сидеров заяви само, че личното не трябва да се превръща в политически инструмент.

"Когато си лично засегнат от мен, да не се превръща в линия на унищожаване на "Атака", добави той.

Сидеров допусна, че е възможно примирие между него и Димитър Стоянов. "Стоянов, ако осъзнае, че направи грешка, винаги има път назад", твърди лидерът на националистите.

Според него обаче това било много трудно, ако имало отмъстителност, ревност и лични озлобление, вместо да се мисли за каузата.

Волен Сидеров допусна, че лидерът на РЗС Яне Янев отново подкрепя ГЕРБ, защото го държат заради подписката за нова конституция, в която бяха намерени 300 хил. фалшиви подписа и казусът бил стигнал до прокуратурата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
7
 
! Отговори
Falkone преди 12 години
подкрепа за номер 97като се има предвид че герб са комунистии виждаме какво ставашестимата отидоха при комунистите и доносниците
97
16
 
15
 
! Отговори
Волен президент! преди 12 години
Всички които плюят единствения истински политик в България- ВОЛЕН СИДЕРОВ са или турци или жалки еничари.А тия шестима предатели незабавно да напуснат парламента, защото подменят вота на избирателите.Аз съм гласувал за АТАКА само и единствено заради ВОЛЕН СИДЕРОВ,а не заради тия шестима анонимника.
96
1
 
5
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Най-кофтито в целия спектакъл е......че Калинките вече не се размножават по полов път,а чрез просто деление,пъпкуване и други размножавания за които се изисква ужасно малко време за размножение......в това числа и Дениците,а позастарели политици в близки връзки с алкохола дават мило и драго да ги поливат....и торят
95
0
 
14
 
! Отговори
ринго преди 12 години
Волене... Волене ако си беше научил урока по римско право сега нямаше да се жалваш.Разделяй и владей ...това пък при хора безнравствени като отцепките от разни партии е най лесно .Службогонци ..като чуят шума на *** и почва да им се избистря политическата принадлежност.Политически ***...е някои са и най обикновенни дудукчийки.Ай сега Волене пак подкрепяй Боко безрезервно разсипахте националистическата идея
94
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е абсурд, че е позволено при нас това номадство. Щом дадена партия те изхвърли или ти сам я напуснеш, трябва автоматично да напуснеш парламента и на твое място да влезе следващият от листата. За съжаление това няма да стане защото не е в интерес на нито една управляваща партия (независимо коя е тя). Нашите политически парти се интересуват от нас само два месеца преди избори, минат ли изборите си ни слагат....... знаете къде !
93
1
 
17
 
! Отговори
комисар Молдован преди 12 години
за Калинка ..не се учудвам..след като е лапала на Ник Щайн,,няма дертове с анилингуса,конилингуса и всички лингуси :)
92
16
 
1
 
! Отговори
ВЕНКО преди 12 години
Това което Сидеров говори е плод на неговата немощ да вида и преценя нещата каквито са и бързото променяне на обстановката. Неговото негативно като цяло поведение и че се мисле за нещо му изядоха главата и от това ще пати винаги и по лошо. Той е е един цирей на обществото който се спука и се видя, че е само химера и въображение но това е нашия скъп и изстрадан народ който припозна Сидеров като ангел спасител но уви не е ... Само Яне Янев може да даде истинските неща на тази наша България .
91
1
 
15
 
! Отговори
Петровна преди 12 години
Свекър ми имаше една много мъдра приказка, а тя гласеше, че коренът на всички политици е един /червен/, само отгоре цъфтят в различни цветове. Прав беше.
90
7
 
8
 
! Отговори
BG преди 12 години
За разлика от другите партии АТАКА поддържа стотици клубове, издава вестник и ТЕЛЕВИЗИЯ, посветени на патриотична и националистическа тематика. Знаете ли колко много пари струва създаването и поддържането на една телевизия? Отговорът е седемцифрено число, което е съпоставимо с размера на държаванта субсидия на партията. Я КАЖЕТЕ ЗАЩО СЕ НАП СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТОЛКОВА МНОГО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЯТА НА АТАКА А НЕ ТАЗИ НА ГЕРБ, БСП, ДПС? АМИ ПРОСТО ЗАЩОТО АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА
89
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що някак си ми се струва, че цялата работа не е заради това кой къде е отишъл, а заради това че Сидеров е олекнал с 238 бимберици...
88
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП е призвана да управлява!!!
87
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров да спре да плаче че атакисти станаха ГЕРБери.Той забрави ли до вчера на кого близа з.....а
86
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен президент предателите вън от парламента.
85
1
 
17
 
! Отговори
фех преди 12 години
Каквито и милиционерски трикове да мислят комунистите, убеден съм, че това е последното им комунистическо управление.
84
3
 
29
 
! Отговори
Rudi преди 12 години
Интересно е , тия продажници на Атака, защо трябва да са в парламента и да подкрепят гербавите комунисти. Нали са избрани от гласоподаватели, споделящи идеите на атака. Вън продажниците от парламента.
83
2
 
8
 
! Отговори
djani преди 12 години
"Шерше ла фам" и естествено финикийските знаци, които особено ги привличат. Зад високопарните речи, и неуморни скечове на Волен, накрая прозря истинската му същност. Толкова е разочароващо, най-вече за подръжниците му.
82
4
 
31
 
! Отговори
Ха-ха-ха ... !!!! преди 12 години
Да са им честити на гейберите новите попълнения !С Калинка Крумова умствения потенциал на ГЕРБ става още по-впечатляващ ! :)
81
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Против Атака и Сидеров са:1. Комунистите.2. Етническата партия ДПС.Това е. Нито Герб, нито сините, нито от НДСВ са се изказвали против Атака.
80
1
 
1
 
! Отговори
ЗА 79 преди 12 години
Забравил си ДПС - задното на хидрата.
79
6
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, РЗС, Атака и т.н. - все глави на една и съща ЧЕРВЕНА ХИДРА.От която не можем да се отървем вече 22 години.