Отцепници видяха сделка между ДПС и "Атака"

Заместник на Доган поискал от Волен потулване на скандала "Цанков камък"
22 дек 2011 11:45,
80
Отцепници видяха сделка между ДПС и "Атака"
Снимка: Impact Press Group

Има сделка между "Атака" и ДПС, двете партии са свързани, обявиха пред bTV двама от отцепниците Кирил Гумнеров и Камен Петков.

Двамата го разбрали след събитията пред джамията в София, когато нещата в пъзела започнали да се подреждат.

"Двете партии са като скачени съдове", допълни Камен Петков и разказа как когато избухнал скандалът с Цанков камък, хора от ръководството на ДПС дошли в кабинета на парламентарната група на "Атака". Той уточни, че това е един от заместник председателите на ДПС, действащ депутат с българско име.

Тогава парламентарната комисия за борба с корупцията се председателстваше от Валентин Николов, който се беше решил да доведе казуса докрай, разказа още Петков.

"С Волен се разбраха нещата да бъдат завоалирани и потушени по линия на това, което зависеше от председателя Валентин Николов. Вальо не искаше, Волен едва ли не му заповяда това да стане, даже имаха доста сериозен конфликт в стаята", разказа още отцепникът.

В подкрепа на връзката между "Атака" и ДПС Кирил Гумнеров пък припомни, че през последните две седмици "Атака" се подписа с ДПС за касиране на изборите, а доскоро не е можело да става дума за това.

"Атака" единодушно подкрепи кандидатурите на ДПС за инспектората на ВСС. От своя страна ДПС подкрепи кандидатурата на "Атака". Директно казвам, че има сделка", отсече Гумнеров.

Още по темата

Според него "Атака" няма националистическа позиция. По думите му инициативните хора в партията са разочаровани.

"Когато Атака вървеше нагоре, Волен казваше, че върви заради него. Когато започна стремително да пада, той отказа да поеме отговорността за това и търси конспирации", допълни го Камен Петков и беше категоричен, че проблемът е в лидера.

Според него електоратите на "Атака" и ДПС са свързани. "Ако има силно ДПС, има и силна "Атака", добави той.

Относно критиките на Волен Сидеров към премиера и ГЕРБ отцепниците коментираха така: "Преди един месец Волен му лижеше подметките на премиера, скачаше като пудел, а сега излезе, че той е най-лошият". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: Атакаотцепници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
0
 
! Отговори
Mnogo skalapeni преди 12 години
nomera stanaha, 4e ve4e ne hvashtat vjara.Javno Gerb i Worlik izpozvat vsi4ki prijomi da deskredetirat ATAKA i Volen.Samo 4e, kato se prekali, polu4ava se obratna reakcija.
55
4
 
6
 
! Отговори
Етнически Турчин преди 12 години
До:51Еми да защо не!В Люляково е от ГЕРБ Ангелов, отиди и виж за 2години дори на малките пътища има асфалт, направиха стадион за младите, плочки, и доста други неща сега произвеждат мляко Руен... абе има много който иска да отглежда крави, краставици домати, държавата отпуска прави ти място... има доста хора ... защо не ми кажи??? За Атака или ДПС ли да гласуваме??
54
3
 
7
 
! Отговори
Нихат преди 12 години
Доган и Волен са необходими един на друг за да са силни и имат електорати и подкрепа....Ако едната партия изчезне другата ще се разтури защото вече няма да има враг...Волен получи преди 6 год. 1.600 000 лв. от Доган подпомагане....Ахмед Емин преди да бъде самоубит бе предоставил фактурата за преведените пари на в-к ТРУД....Тогава се намразиха с Доган че го издаде....Наш Доган създаде Волен защото ДПС започна да губи подкрепа и електорат....Бойко всичко знаеше защото по това време бе гл. секрет
53
2
 
9
 
! Отговори
ДО МУРАТ и всички преди 12 години
Като пишеш само за Доган какво печелиш - ОМРАЗА от турци.И това е тъпо,защото обикновените турци нямат нищо общо с Доган .И те като нас искат работа,заплати,храна.Да Доган е човек които разцепва българи и турци заради вяра и интереси на турската д-ва.Ама всички ние живеемв България.Трябва да сме единни.През турското робство башибозука е гнетял и българи и бедни турци.Гледаи филма капитан ПЕТКО ВОЙВОДА.И българи и турци са го уважавали.
52
3
 
7
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
После на последно време пишат коя секиштисвал Волен на доведен Стоян гажето оправял все глупости ако нещо Бойко опъне там мълчат ако неговата там дето на банката работи опъне пак мълчат това демокрасия ама друк път
51
6
 
7
 
! Отговори
Нихат преди 12 години
Доган и Бойко ортаци бидет....Заедно строят хотели наше черноморие....Волен с тях и имаше част от парса и искаше от Бойко по- голям дял,но Бойко алчен и не даде него и ортаклъка се развали....За Бойко по евтино да купи негов депутати отколкото дава милиони на Волен които харчи за жени ,купува апартамент за 300 000 на Денито,нова кола,уиски за 3 000 бутилка,шампанско за 1.500 бутилка и пури за 200 лв. бройка...Волен мислеше вечно Бойко че дава ,но спряяяяяяя
50
7
 
7
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Всичките до един ги е страх от Волен защо айде кажете защо на него когато иска да изказава нещо тапа кажете айде отговорете на това
49
3
 
2
 
! Отговори
българин преди 12 години
До 34 И за кого ще гласувате след две години ? Може би за ГЕРБ, които са настоящите мракобесници на България? И там не обичат турците, само ги използват!
48
1
 
3
 
! Отговори
ДО ЛАМБО преди 12 години
Ламбо недеи така , атака подкрепяше герб само морално,а с решенията в парламента се противопоставяше.Имаха закони които предлагаха на четене в парламента и те бяха отхвърляни.Както за шистовия газ, така и за пенсии ,заплати и други.Прочети малко.
47
3
 
4
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Слет време Доган и Бойко пак солташаци ше бъдат казвам ви както преди беше
46
2
 
5
 
! Отговори
Ламбо преди 12 години
ГРОБ с помощта на Атака, 2 години унищожаваше българската нация,и размножаваше *** ( с парите от нашите данъци )Това е което обединяваше ББ и СидерА зад тях двамата се крият добре познатите смъртни врагове на нашата изчезваща нация - *** Шорош, Доган и Илия Илиев
45
5
 
8
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Всичкото в тази акция против Волен големи пари играят там казвам ви ние какфо печелим от това само седим и говорим искат да махнат Волен щото е неодобен и им искарва керлифите ризи за това
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Обединението прави силата"Ако сме сам за себе си няма как да пречупим злото.Ако сме много няма да ни смачкат лесно.Поговорката за една пръчка и цял сноп пръчки я знаете нали ! Народите трябва да са единни срещу партии които се стремят да налагат високи данъци,икономически реформи защитаващи монополите,решения съсипващи природата и геноцоди спрямо народа си.
43
4
 
4
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Волен човека поне е честен и си остоява правата на българите няма значение кой българ кой турк важното е че България сме родени и сме израснали сме в тая държава сега това всичко което говори протиф Волен долна мафия е казвам ви
42
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Интервю на Слави Бинев- евродепутат от АТАКА................- Изпреварихте въпросите ми, свързани с еврокризата и за страната ни, но ще ви върна към Атака". Резултатите на партията на президентския вот достатъчно основание ли са Димитър Стоянов да поиска оставка на лидера?- Това са европейски практики и е напълно нормално, когато лидерът на една партия се сдобие с пет пъти по-слаби резултати, отколкото на предишните избори, не да му се търси оставката, а той сам да я подаде. Нормално е най-близките хора, които имат смелостта и самочувствието, да поставят тези въпроси. Това, че тези въпроси или нещо друго не се харесва, не променя фактологията. Има проблеми и те трябва да бъдат решени. Дали заради непостоянната политика на лидера на партията, дали заради смъртоносната прегръдка с най-слабия български управник, но в същото време най-претенциозния. Може би това е - задушаващата хватка на Бойко Борисов. Няма човек, който да се е хванал с него и да е свършил добре. Няма такъв човек. Когато един водач не води своите последователи - народ или политически поддръжници, в правилната посока е напълно нормално хората около него да му гласуват вот на недоверие.- Смятате ли, че е прав Волен Сидеров, който пък каза, че ГЕРБ стои зад опитите за разрушаването на Атака"?- На мен ми е трудно да повярвам, че ГЕРБ стои зад това, защото в края на краищата пък той стоеше зад ГЕРБ последните две години. Винаги съм бил против това и съм продължавал да изразявам своето недоверие към премиера, но в същото време той поддържаше това управление две години. Така че аз не зная кога го е разбрал това. Волен Сидеров не е глупав човек, той е умен човек, затова аз много се учудвам, че е могъл да бъде толкова лесно излъган и манипулиран.Не е ГЕРБ проблемът - проблемът не е ГЕРБ, не трябва непрестанно да търсим вината в някой друг. Истината е, че ние имаме едно лошо управление и вината на ГЕРБ не е в това, че Атака" се разпада. Вината на ГЕРБ е, че управлява България и че България се разпада. Те разпадат България, а не разпадат Атака".
41
3
 
3
 
! Отговори
за нов свят преди 12 години
Каквито и да са Атака,Дпс или Бсп ние хората трябва да се обеденим срещу герб ,защото тя е авторитарна партия ,нетърпяща опоненти и критика.Иска цялата власт в ръцете си.В момента има вето в парламента , има и президент и продължава да се бори и за още гласове от другите партии и да се опитва да ги съсипе.Хора,приятели от всички партии обеденете се за благото на една страна срещу демоните.Ако може да няма омраза българи,турци,руснаци,американци няма да има правителство което да експлоатир народ
40
0
 
5
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Всички в нашето село му вярвахме преди на Доган сега никой не иска да го чува амсалак с амсалак затова навремето жена му лизбийка беши ей зарат този резил
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Босфор тв само чакат някой да почне да лае срещу Волен и му правят федероси.
38
1
 
4
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Тоз амсалак Доган само лъже и трупа пари на наш гръп как ще го траем повече вън това куче полусиганин долен
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия двамата *** да не забравят , че са в парламента благодарение на Волен и хората гласували за Атака. Никой нямаше да ги знае от кое село са излезнали. Политиката и тока не са за всички, и двете са невидими, както казва Батето.