Отцепници видяха сделка между ДПС и "Атака"

Заместник на Доган поискал от Волен потулване на скандала "Цанков камък"
22 дек 2011 11:45,
80
Отцепници видяха сделка между ДПС и "Атака"
Снимка: Impact Press Group

Има сделка между "Атака" и ДПС, двете партии са свързани, обявиха пред bTV двама от отцепниците Кирил Гумнеров и Камен Петков.

Двамата го разбрали след събитията пред джамията в София, когато нещата в пъзела започнали да се подреждат.

"Двете партии са като скачени съдове", допълни Камен Петков и разказа как когато избухнал скандалът с Цанков камък, хора от ръководството на ДПС дошли в кабинета на парламентарната група на "Атака". Той уточни, че това е един от заместник председателите на ДПС, действащ депутат с българско име.

Тогава парламентарната комисия за борба с корупцията се председателстваше от Валентин Николов, който се беше решил да доведе казуса докрай, разказа още Петков.

"С Волен се разбраха нещата да бъдат завоалирани и потушени по линия на това, което зависеше от председателя Валентин Николов. Вальо не искаше, Волен едва ли не му заповяда това да стане, даже имаха доста сериозен конфликт в стаята", разказа още отцепникът.

В подкрепа на връзката между "Атака" и ДПС Кирил Гумнеров пък припомни, че през последните две седмици "Атака" се подписа с ДПС за касиране на изборите, а доскоро не е можело да става дума за това.

"Атака" единодушно подкрепи кандидатурите на ДПС за инспектората на ВСС. От своя страна ДПС подкрепи кандидатурата на "Атака". Директно казвам, че има сделка", отсече Гумнеров.

Още по темата

Според него "Атака" няма националистическа позиция. По думите му инициативните хора в партията са разочаровани.

"Когато Атака вървеше нагоре, Волен казваше, че върви заради него. Когато започна стремително да пада, той отказа да поеме отговорността за това и търси конспирации", допълни го Камен Петков и беше категоричен, че проблемът е в лидера.

Според него електоратите на "Атака" и ДПС са свързани. "Ако има силно ДПС, има и силна "Атака", добави той.

Относно критиките на Волен Сидеров към премиера и ГЕРБ отцепниците коментираха така: "Преди един месец Волен му лижеше подметките на премиера, скачаше като пудел, а сега излезе, че той е най-лошият". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: Атакаотцепници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
5
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Доган е продажник вън това куче!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mnogo gadni laji...samo upravljavashtata partija moje da potushi skandala s Zankov kamak...DPS sa hodili pri Premiera( ako vaobshte sa hodili pri njakogo) a ne pri Volen Siderov, zashtoto Volen njama vlast !!
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака изкуствено създадено образувание, целящо да поеме и канализира колкото може от националистическите настроения. Да ги буферира и преобразява в угодна за другарите форма. Защото те, другарите от БКП и ДС, много добре знаят каква опастност за тях би била една истинска националистическа партия.
33
2
 
5
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Тези хора с лекота продадоха човекът който ги направи депутати. За тях не е проблем да продадат и държавата стига да им се плати добре. Парламента е пълен с такива търговци продавайки всичко каквото могат, и най вече интересите на хората. И тези хора вместо да се скрият в пещерите от които са излезли, се появяват в доказано лъжливата БТВ и се правят на принципни. Дори и човешкото падение трябва да има някакви граници.
32
0
 
9
 
! Отговори
Етнически Турчин преди 12 години
Приятели максимумда 2 години давам. Аз съм от Руенските села тука хората наистина не са доволни скоро ще изхвърчат от ДПС. Ще видите. За Атака незнам ама ..... масово тука недоволстват май им стига толкова робство.
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЩЕ СИ УМРЕТЕ В *** ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮЕТЕ АТАКА
30
3
 
5
 
! Отговори
човек, не изрод преди 12 години
ЛЪЖИ,ЛЪЖИ и пак ЛЪЖИ !!!На кои слугуват новите отцепници от Атака ... Ясно,че ще говорят нелепости за бившата си партия,която ги е издигнала.Иначе нямаше никои да ги знае дори.Неблагодарници и предатели.Купени от кого са - от бсп,от герб или от медията на някоя партия,която набива пари в Б тв.Не е тайна обаче факта ,че Б тв защитава и е платена медия на ГЕРБ...
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пречи им сделка с ДПС? Няма лошо, но тогава защо отиват в ГЕРБ, които още от пролетта на 2009-а имат сделка с ДПС? Вижте само ДПС-арските медии как се покъсват да превъзнасят Борисов. Отделно от това Доган по избори все пуска по някое менте, да се лъжат будалите да гласуват за ГЕРБ. Познайте какви са причините.....
28
4
 
12
 
! Отговори
seZam преди 12 години
ГЛАСУВАШ ЗА ВОЛЕН ПОЛУЧАВАШ ДОГАН.
27
3
 
13
 
! Отговори
Ламбо преди 12 години
Сидер или е ***, или е масон-предателАко бях аз на негово място след изборите 2009 г. щях простичко да обясня на ББ :" Ти не си спечелил изборите. Защото не можеш сам да направиш правителство - нямаш 50 % от депутатите. Ако направиш коалиция с БСП, край с подкрепата за ГЕРБ на десния електорат. Ако направиш съюз с Доган - изоообщо край с теб и ГЕРБОставаме аз и Атака. Дай ми Правосъдното, Военното и разбира се Социалното министерства. Тези трима министри... няма да са членове на Атака, но ще бъдат посочени лично от мен. Освен това на всеки 3 внесени в НС законо-проекта от ГЕРБ които ние ще гласуваме, вие пък ще гласувате 4-ти законопроект внесен от Атака.И накрая - моментално премахване на расисткия праг от 350 лв. бруто, с който са спрени детските на 550 000 бели деца, и на нито едно ***.Съгласен ли си ? О кей ...Не си съгласен - О кей - служебно правителство и нови избори, в които ти няма да помиришеш отново тези резултати
26
2
 
9
 
! Отговори
Мдааааа... преди 12 години
Колко е лесно само в България, като имаш зъб на някой. Излизаш в публичното пространство и заявяваш, че врага ти е в комбина с опонентите си. Не ти трябват никакви доказателства, а само: "ми той му отиде в кабинета, значи има договорка... ми те подписаха заедно за касирането, но това не значи, че Атака са видели нарушенията на ГЕРБ, а че са с ДПС". Принципа е: Ти кажи че сестра му е ***, пък той нека доказва после, че няма сестра. *** народ, ей. Можеш толкова лесно да го въртиш на пръста си.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
огато избухнал скандалът с Цанков камък, хора от ръководството на ДПС дошли в кабинета на парламентарната група на "Атака". Той уточни, че това е един от заместник председателите на ДПС, действащ депутат с българско име.Тогава парламентарната комисия за борба с корупцията се председателстваше от Валентин Николов, който се беше решил да доведе казуса докрай, разказа още Петков."С Волен се разбраха нещата да бъдат завоалирани и потушени по линия на това, което зависеше от председателя Валентин Николов. Вальо не искаше, Волен едва ли не му заповяда това да стане, даже имаха доста сериозен конфликт в стаята"
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Време е след преместването заради"Новината" за една каничка с винце и някоя пържолка от жарта извадена.Ха наздраве!
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Любимия лаф на Волен :" ВАЖНОТО Е КИНТИ ДА ПАДАТ "Ама вече не падат. Божеее, колко мъка има на този свят
22
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това доказва моята теза, че единствената партия, която се бори против ДПС-зация и турцизация на страната е ГЕРБ. Всички други са в парламента за собствените си далавери.
21
1
 
10
 
! Отговори
Ламбо преди 12 години
" Той уточни, че това е един от заместник председателите на ДПС, действащ депутат с българско име. "Значи, това е или Данчо Ментата, или Камен Костадинов
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добро утро разделяй и владей
19
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
Хайде и аз като 1 "Ха добър ден, драги зрители"
18
1
 
2
 
! Отговори
he-he преди 12 години
и как атака ще помогне на дпс, да не би да имат някаква власт, освен да лаят зад оградата? а и то за ж=цанков камък има ли нещо да не се знае?
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали Капка ще гушне милионите на Вожда?Доколкото знам семейните им спестявания се съхраняват по сметки на тези фирми. Според слуховете става дума за милиони евро. Говори се, че парите са преведени там по времето, когато двамата се обичаха и крояха планове за пенсиониране в чужбина, обяснява близък до Капка.Скандалните офшорки се прочуха след като стана ясно, че са заробили повечето депутати от Атака с договори за поръчителство от по 150 000 евро. Според сертификатите за актуално състояние, издадени на 23 март 2011 г. от нотариус на Сейшелските острови, петте офшорки са регистрирани на една и съща дата 26 май 2009 г. или месец и половина преди изборите. Две седмица след това в централата на атака са подписани и договорите за поръчителство от кандидат-депутатите. Офшорните фирми имат един и същ адрес Шам пент тонг плаца103.