Станишев към Първанов: Който се опитва да цепи БСП, е аут

Линията му към ГЕРБ не е последователна, заяви бившият премиер
Обновена: 11 мар 2012 19:51 | 11 мар 2012 13:30, Красимир Ангелов
159
Станишев към Първанов: Който се опитва да цепи БСП, е аут
Битката за лидерския пост в БСП се задълбочава. Снимка: Архив Impact Press Group

"Разцепление не смятам, че има, защото всеки, който се е опитвал да цепи БСП, е губил и е слизал от политическата сцена”, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в отговор на въпрос има ли опасност от разцепление в левицата заради завръщането на Георги Първанов.

"Основният ми упрек към Георги Първанов е, че неговата линия към ГЕРБ не е била последователна от 2005 г. досега”, обяви бившият премиер и отново припомни, че е бил коректен и отдавна е заявил своите намерение  да се кандидатира отново за председател на столетницата.

"И това няма да е заради власт, а защото партията има шанс да се развие следващата година като европейска, социалистическа партия с модерна платформа и алтернатива на ГЕРБ", категоричен бе лидерът на левицата.

Още по темата

Той коментира и обявеното по-рано днес намерение на Меглена Кунева да напусне НДСВ.

"Интересното е, че тя говореше толкова много срещу партиите, а сега създаде партия и както и да я нарече – гражданска, селска, друга, това си е партия", коментира Станишев.

Той все пак поясни, че отношението на БСП към новият проект на Кунева ще зависи изцяло от нейното отношение към ГЕРБ.

Станишев определи като несериозно твърдението на Кунева, че ГЕРБ и БСП са като двете страни на една и съща монета.

"Ние сме демократична партия и антитеза на този авторитарен модел, който налага ГЕРБ. Ние сме партия, която е доказала, че може да управлява страната и по време на криза, запазвайки финансовата и икономическа стабилност на страната и подкрепяйки малкия и среден бизнес, за разлика от ГЕРБ”, заяви в заключение Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой сега е циркаджията, не разбрех?
118
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сташишка, мачкай мутрите. Да ги изринем с ритници.
117
6
 
3
 
! Отговори
гого преди 12 години
Само БСП!
116
8
 
11
 
! Отговори
отрепки преди 12 години
*** като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми!ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ *** *** ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки !ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ *** И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
115
6
 
6
 
! Отговори
za 142 преди 12 години
Не са ***, а слуги на путкинова руссия...........пребиване с камъни за такива
114
6
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
отдавна бсп е аут
113
4
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Извинявайте, но от все сърце искам да ви цепа....хахахахахах със мишешки ще се цепиме...
112
4
 
18
 
! Отговори
Лафонтен преди 12 години
Лисицата и Гаргата се скараха за сиренцето !
111
2
 
3
 
! Отговори
до 148 преди 12 години
Народа така и не проумя че няма крадливи и некадърни партии, а има крадливи и некадърни хора и че докато се интересува от коя партия е кандидата, а не КОЙ е кандидата - нищо добро не го чака. Стигна се до там че народа не искаше управленски идеи - а само наказание за управляващите - и така си натресе и Дедо и Боко... а с негласуването си си докара 3ната коалиия и Гоце!
110
8
 
4
 
! Отговори
демократ преди 12 години
до 146Така е, червените гейове все с такива ДуПеСарски мандати управляват (а помним и как завърши техния опит за самостоятелно управление - с Виденовата зима). Мислех си, че най-голямото безумие ще е Тройната крадлиция да изкарат мандата си, но ГЕРБ доказаха, че има и по-лоши неща. Прав си и че народът не вижда надежда - просто няма свястна партия, за която да се гласува, всичките са една стока комуняшки възпитаници, дето само гледат да докопат кокала......
109
1
 
2
 
! Отговори
до 146 преди 12 години
Стига ве?Честно ли?Ти май лъжеш повече и от комунист!
108
5
 
8
 
! Отговори
до 138 (Демократ) преди 12 години
Бедата е там че БСП нямат мандат изкаран до край (Гейчо беше с мандата на ДПС), а ГЕРБ ще го избутат... Явно народа вече колкото и да го *** - не го боли. Или още по страшно - не вижда надежда...
107
0
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
"CEPENETO"W BESEPE E ZAPO4NALO OTDAVNA.PARVO GO NACEPIHA NA DRUGARQ LQLOV I TAKA DO KATO GO NACEPIHA I NA TEB....I NA G%CE 6TE GO NACEPQT,6TOM MU E MERAK.WIE STE MODERNA LQVA PARTIQ IWSI4KI DOEDIN STE OTCEPENI...
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов не може да води БСП, убеден Станишев
105
0
 
0
 
! Отговори
az преди 12 години
ei toj s caisite savsem se vze naseriozno,,,,ako se vidi prez ochite na po-goljmata chas ot naroda i shte se samozalichi ot liceto na zemjta
104
4
 
15
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Кайто се цепи от БСП - БСП ще му го нацепи!ха така товарищи - избийте се заради власта. не се наядохде, не се накрадохте - ***.
103
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми харесва пуловерчето с червения акцент...А пък звездичките отзад са толкова шик!
102
1
 
2
 
! Отговори
Политикант преди 12 години
Az sam za - da ima 2-3 bsp-ta Ednoto da se dade na Sergei, drugoto na Gotze. Tretoto -Kuneva sama chte si go vzeme ot elektorata na osnovnoto bsp. Taka drugari chte imame goliama platforma ot tesni , chiroki i plitki besepari i chte mojem da nadviem Gerb v nashata istori4eska borba do palnata pobeda na proletariata. Da jiveiat vsi4ki Bsp-ta po zemnite kalbeta.
101
5
 
8
 
! Отговори
999 преди 12 години
Станишев да спре да злобее. Не му прави чест. Крайно време е да разбере,че не е избран за пожизнен лидер на тази партия. Време му е да си ходи.
100
7
 
8
 
! Отговори
демократ преди 12 години
Голям смях! След като ГЕРБ станаха за резил пред народа на България, сега даже тия поплювковци, потомствените *** Станишев и Първанов, си трият ръцете (че и осраните червени ***) с тях...... А толкова разчитах поне ГЕРБ да направят нещо по-свястно. Явно и аз, и още стотици хиляди българи жестоко се излъгахме, гласувайки за тях. Но все пак трябва да се признае, че БСП и досега си остава по-орезилена партия в сравнение с ГЕРБ (макар че последните упорито ги догонват).