Цяла България БСП гледа, убеден е Станишев

Лидерът на левицата призова за консолидираност срещу ГЕРБ
Обновена: 16 май 2012 14:44 | 16 май 2012 13:41,
214
Цяла България БСП гледа, убеден е Станишев
Станишев благодари на социалистите. Снимка: БТА

Цяла България нас гледа, заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев. По думите му милиони българи са станали съпричастни с отчетно-изборната кампания на БСП.

Още по темата

В събота и неделя ще се проведе конгресът на партията, на който ще бъде избрано ново ръководство на столетницата.

Днес Станишев даде последното си изявление, преди социалистите да гласуват за нов председател на левицата.

Вниманието на обществото беше привлечено основно от лидерската битка между бившия министър-претседател Сергей Станишев и експрезидента Георги Първанов.

Макар че и двамата на няколко пъти отричаха, че има "сблъсък на титаните", надпреварата между тях стигна до доста остри критики и отправяне на взаимни обвинения.

Днес Станишев заяви, че делегатите имат огромната чест и отговорност да направят своя избор за лидер.

По думите му БСП трябва да излезе консолидирана от конгреса. "Ние трябва да сме единни преди, по време и след когреса", обясни БСП лидерът.

По неговите думи социалистите трябва да проявят отговорност, защото левицата се явява като единствената алтернатива на ГЕРБ.

Станишев обясни още, че вниманието на социалистите, на колебаещите се избиратели, на разочарованите от ГЕРБ и дори на хората, които не харесват левицата, е приковано в случващото се на "Позитано" 20.

Той е убеден, че  от резултата от конгреса зависи бъдещето на БСП и дори бъдещето на страната.

"От конгреса зависи дали БСП ще бъде част от лявата вълна, която се надига в Европа", обясни левият лидер.

Според него правилните решения могат да дадат импулс за победа на предстоящите избори и перспектива за всеки български гражданин.

Той призова за запазване на добрия тон, който доминира през повечето време. Станишев все пак не пропусна да отбележи, че въпросният добър тон по време на отчетно-изборната кампания на социалистите е бил нарушаван.

Станишев очевидно визираше непреките си спречквания с Първанов и Румен Петков. По думите му затова делегатите на конгреса трябва да се представят на висотата на очакванията.

Сергей Станишев благодари на всички социалисти за тяхната енергия и идеи в дискусията за политиката. Той похвали членовете на левицата за това, че са устояли на безпрецедентните атаки и опитите за обезценяване на постигнатото от левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледаш и нищо се не види
113
7
 
7
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Боже какво нагло и самомниптелно е това рокерче!!! Дано конгресът им него да избере за председателта бърже да азтури партията им.*** само Първанов ще може да ги извади от гьола и пак да ги направи сила.Умен и прозорлив е Той! Дай Боже да не го изберат!Станишев си е ***-шаранче и както помогна на ,,Герб" с канедатурана на Калфин за президент,така и в бъдеще ще помага тая партия да изчезне.Лошото е обаче че първоначално това ще принесе полза на Бойко и ,,Герб".Но всяко зло за добро!
112
3
 
6
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
NA 09.09.'44 KREMAL WI PODARI "CQLA BALGARIQ"ZA DA Q NAPRAVITE ZADUNAISKA GUBERNIQ,TA ZA TOVA"CQLA BALGARIQ WI GLEDA",A BALGARIQ NIKOI NE QBRASNE ZA SLIVA,ZA6TOTO S BANDITOPARTIZANSKITEIZ4ADIQ E SA6TOTO,KATO S BANDITOPARTIZANITE--P E 6 T E R E N K O M U N I Z A M
111
6
 
22
 
! Отговори
Леда преди 11 години
НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА
110
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАТРИВАНЕТО НА СДС ЗАПОЧНА ОЩЕ МНОГОООООО ПРЕДИ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНА ГЕРБ
109
19
 
13
 
! Отговори
кк преди 11 години
Не е важен Станишеев, важното е ГЕРБ да го няма, че си такова таковата държавата
108
8
 
4
 
! Отговори
до 121 преди 11 години
А ти с твоя речник само затвърждаваш мнението ми за интелекта и разума на платените драскачи тук! Да не мислиш, че си много интересен! Но то в момента цялата държава е на този хал и с такива интелекти по върховете!
107
11
 
23
 
! Отговори
НЕЗАВИСИМ преди 11 години
СТАНИШЕВ, ЩО САМИ ТИ СИ ВЯРВАШ, БЕ? НИЕ НЕ ТИ ВЯРВАМЕ. ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ВЪРНЕШ ТАМ КЪДЕТО СИ СЕ ПРЪКНАЛ, ЧЕ ДА НЕ ПРЕЧИШ ДА ДЪРЖАВАТА НИ. НЕЩАСТЕН КОМУНИСТ!
106
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката станишката що гледа като наакан?
105
0
 
5
 
! Отговори
от 119 преди 11 години
Тоя дето мие дал минус сигурно се радва че нямаме произвотсво вече
104
19
 
14
 
! Отговори
вас преди 11 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП ЗАРАДИ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ПРОСТО БЕЗ ТОЗИ ПРОЕКТ ЖИВА ДУША НЯМА ДА ОСТАНЕ В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ТАМ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИКОМИЧНО,НЯМА РАБОТА НЯМА ПАРИ ОТЧАЯНИЕ
103
2
 
2
 
! Отговори
до 116 преди 11 години
Имах предвид за замеделците,за тях акцизи няма няма и ддс,има високи субсидии затова ни заливат пазара с тяхна продукция,а парите дето даваш да се купува отиват някъде си там,но не и в България.докато това не се обърне няма как да станем по-богати?За ч0 години всички правителсвта досега и сегашното не правят нищо по въпроса!!ЗАЩО?Мисля че всеки сам може да си отговори-за това дето дават под масата посланици,чужди производители,а жалкото е че хората се радват на евтините вериги дето ги заливат с
102
9
 
10
 
! Отговори
червен преди 11 години
До 112 - Никой не ти е сложил вилата на врата да гласуваш за Станишев. Също така нямам и никакво намерение да обиждам, когото и да било, че не е на моето мнение. Просто аз изказвам моето лично мнение и то е, че останалите партии са въртиопашки и без ясна представа оттук накъде! А колкото до сформиране на екип за управление - много далеч отиваш. Но определено за мен БСП ще катурне ГЕРБ!
101
8
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Не съм...бесепарче,но така като...гледам и...сравнявам,мога да посъветвам..следното.Сергей е...широк социалист и на него цяла Европа ще му е...тясна скоро,затова няма място начело на българските социалисти,защото...работи с...големи величини и не ни...лови,в...плановете.Параванката е по...наша черга...социалист и понеже се...понасмука,може и да даде...малко медец на огруханият...социално,български социалистически...социалист.
100
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде в Европа горивата са без акциз ?!
99
4
 
13
 
! Отговори
Източната директива преди 11 години
До продажните комунуидни небългари Корекция: Цяла Русия Ви гледа.
98
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
другари за вас гласувах и пак за вас ще гласувам
97
18
 
10
 
! Отговори
танкист преди 11 години
тъпите гербави ми написали минуси, ***, бойко ще ни закопае, лошото е че покрай *** като наеговите фенове дето и без това са си за закопаване ще изгорят и нормалните хора дето могат да си направят сметката какво се случва в държавата.
96
4
 
16
 
! Отговори
до червен преди 11 години
Имам начи едно питане, викаш да гласуваме пак за Станишев, а Масларова пак ли ще е социален министър?Доган пак ли ще е хидрогеолога на държавата а Батко и Братко пак ли ще поемат пътищата? Има едно плажче надолу към Синеморец, още не е залято с бетон, та като изберем пак Станишката се обади да го покажа на неговите приятелчета Баневи- чудно хотече ще стане там......
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе няма да имаме свестно правителство и това си е!Все продажници,гледам оня ден картофите от ФРАНЦИЯ по евтини от БЪЛГАРСКИТЕ.А в франция заплатата пъти над наща.Пълна мизерия,никой не говори за икономика за потребление,единия говори че Бойко ни съсипва,ама Предложения не дава само власт иска.Бойко пък ми говори от 3 години за магистрали,ама заводи не помисля да създаде,да махне акзиза за горива както е в ЕВРОПА.Всеки гледа да вземе власт с празни обещания!