Цяла България БСП гледа, убеден е Станишев

Лидерът на левицата призова за консолидираност срещу ГЕРБ
Обновена: 16 май 2012 14:44 | 16 май 2012 13:41,
214
Цяла България БСП гледа, убеден е Станишев
Станишев благодари на социалистите. Снимка: БТА

Цяла България нас гледа, заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев. По думите му милиони българи са станали съпричастни с отчетно-изборната кампания на БСП.

Още по темата

В събота и неделя ще се проведе конгресът на партията, на който ще бъде избрано ново ръководство на столетницата.

Днес Станишев даде последното си изявление, преди социалистите да гласуват за нов председател на левицата.

Вниманието на обществото беше привлечено основно от лидерската битка между бившия министър-претседател Сергей Станишев и експрезидента Георги Първанов.

Макар че и двамата на няколко пъти отричаха, че има "сблъсък на титаните", надпреварата между тях стигна до доста остри критики и отправяне на взаимни обвинения.

Днес Станишев заяви, че делегатите имат огромната чест и отговорност да направят своя избор за лидер.

По думите му БСП трябва да излезе консолидирана от конгреса. "Ние трябва да сме единни преди, по време и след когреса", обясни БСП лидерът.

По неговите думи социалистите трябва да проявят отговорност, защото левицата се явява като единствената алтернатива на ГЕРБ.

Станишев обясни още, че вниманието на социалистите, на колебаещите се избиратели, на разочарованите от ГЕРБ и дори на хората, които не харесват левицата, е приковано в случващото се на "Позитано" 20.

Той е убеден, че  от резултата от конгреса зависи бъдещето на БСП и дори бъдещето на страната.

"От конгреса зависи дали БСП ще бъде част от лявата вълна, която се надига в Европа", обясни левият лидер.

Според него правилните решения могат да дадат импулс за победа на предстоящите избори и перспектива за всеки български гражданин.

Той призова за запазване на добрия тон, който доминира през повечето време. Станишев все пак не пропусна да отбележи, че въпросният добър тон по време на отчетно-изборната кампания на социалистите е бил нарушаван.

Станишев очевидно визираше непреките си спречквания с Първанов и Румен Петков. По думите му затова делегатите на конгреса трябва да се представят на висотата на очакванията.

Сергей Станишев благодари на всички социалисти за тяхната енергия и идеи в дискусията за политиката. Той похвали членовете на левицата за това, че са устояли на безпрецедентните атаки и опитите за обезценяване на постигнатото от левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
8
 
! Отговори
до 147 преди 11 години
Ами "Боко" е правил деца когато му е било времето! А на СърГея трябваше да му го правят някъде след 45 лазерника за да "доказват" от партията, че "не е"...... Схващаш ли разликата...
133
4
 
3
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 147BOKO LI NQMAS O B S T V E N O DETE KAZVA6!?......Q POPITAI PAK,AMA MALKO POMISLI,I NE GO BARKAI S EDIN,KOITO WZEKRAVA S DVE TELETA I OPALENA FURNAZARADI MILIONITE,KOITO I NABUTA,DOKATO SE PRAVE6E NA PREMIER,....PAK POSLE NA MAJ...
132
3
 
7
 
! Отговори
@ преди 11 години
,,Цяла България нас гледа,, ами същото го казва и всеки селянин/ка , който/която случайно попадне в блясъка на обектива или камерата :) .справка:,,биг брадър,, концерт на ,,пайнер ,, ,,уикенд,, и т.н и т.н. :)ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!!
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАМСТЕР РАДВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ БИЕШ ШУТА НА ГОЦЕ *** ПЕРНИК
130
4
 
13
 
! Отговори
абв преди 11 години
Гледа ви сейро откачалка такава!Ай то па има кво да се гледа на тия *** БСПарите!!!
129
4
 
16
 
! Отговори
майната преди 11 години
Цяла България резила ви гледа !
128
8
 
4
 
! Отговори
pff преди 11 години
до 142.За Боко тогава какво трябва да кажем,че е мега-фипер-дипер-турбо ***..това по твойта логика,понеже денонощно е по телевизиите.А Станишеф има дете,показва се с жена...вероятността да е *** е 70/30 например.Докато при Боко....работите са доста по различни...ни жена,ни деца..бе бая подозрително си е
127
2
 
2
 
! Отговори
lq ля преди 11 години
So Much Trouble in The World.mp3 е тава е Станишев положението а ти продължавай да си говориш пенке!
126
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някъв пeдeлвaйс писал, че не можел да понася Мая ! Ами поеми Станишев тогава бе, другарю брилянтин!
125
4
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 138NE BARKAI EVROPEISKIQ SOCIALIZAM SBANDITOPARTIZANSKIQ PE6TERENKOMUNIZAM W ZADUNAIKATA...
124
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** умират да им се обръща повече внимание! За това скоро пак ще има Гей парад в София и Гея пак ще го води! Дано в неделя Гоце ги триперяса всичките тия *** на Позитано!
123
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбогом, Сергей!
122
9
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
...TQ CQLA BALGARIQ GLEDA6E IKREMALSKA TELEVIZIQ...WSQKA WE4ER:"GOVORIT MOSKVA..."OMRAZ...KATO WI E NATRESAL KREMAL I DARJI NA WAS......OBRE4ENI SME NA PE6TEREN KOMUNIZAMI TOVA SI E !!!....
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въобще за какво става дума?
120
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако в Европа има лява вълна, това не означава, че тук е същото.Напротив, ние сме все на терсене.Когато хората правиха капитализъм, ни бяхме в светлото бъдеще, когато та олевяват, ние провеждаме преход за първоначално натрупване на капитали.Това, което стана вчера в дясно не е опит за унищожение на СДС, а обратно - опит за връщане към автентичност, с оглед на загиващия герб, колкото и да се напъват социолозите.Хората се връщат към традиционните БСП - СДС, защото им писна от Аки и Резета.
119
7
 
10
 
! Отговори
Иванчо Иванчев преди 11 години
Тези нещастници още си вярват, че някой се интересува от тях, освен техните лакеи и интересчии. В понеделник ще казваме "имаше едно време една дърта червена старуха Изергил, дето се саморазпердушини от жажда за власт..." ***, другарчета и честито!
118
11
 
10
 
! Отговори
до 113 преди 11 години
Защо ви е страх от Бойко. Небойте се няма да може да ви закопае, вие сами ще си я свършите тази работа.Ако толкова ви е зле в България емигрирайте в Русия, както емигрираха назапад много българи по време на вашето управление.
117
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП ЗАРАДИ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ПРОСТО БЕЗ ТОЗИ ПРОЕКТ ЖИВА ДУША НЯМА ДА ОСТАНЕ В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ТАМ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИКОМИЧНО,НЯМА РАБОТА НЯМА ПАРИ ОТЧАЯНИЕ ---------------Абе АЕЦ Белене е проект на 31 години! Защо през тов време БСП не финализира сделката и сега щеше да има много работа там! Само това искам да знам... защо БСП не финализираха сделката като от 1981 до 1989 те бяха на власт, а от 1989 до 2009 те имаха 3 цели мандата !!! Само това кажи.. защо те не финализираха сделката
116
10
 
10
 
! Отговори
Очевадно и факт преди 11 години
Каквото и да се коментира ще е напразно защото БСП никога повече няма да е на власт ако не промени основно лидерския си състав. На хората са им противни личности като Станишев, Овчаров, Петков, Кутев, Корнелия, устатата Маичка, която като почне да говори и се самозадавя, а и много други известни нелицеприятни другари. Като гледам младото попълнение освен кариеристи като К.Добрев и по-младите бесепейчета в парламента хич ама хич не ги виждам в управлението. Не казвам, че ГЕРБ са стока.
115
8
 
7
 
! Отговори
боби преди 11 години
до 116 навсякъде в Европа за земеделците с изключение на България защото в БГ са с акциз не слушай Миро мръвката и Тиквата те си дрънкат глупости по принцип за тях това не е ново затова в Кюстендил стигнаха дъното 3-ти с 10 мизерни %.Който и да е председател на БСП Станишев или Драго Стойнев при такова мизерно управление на ГЕРБ,БСП ще ги бие като маче у дерек? На народа му писна вече от простотиите на ГРОБ арите и ще ги накаже на парламентарните избори така че няма да разберат от каде им идва.