Борисов остава в болницата, кръвното му още не е в норма

Премиерът бързал да се върне в МС, за да си говори с Меркел
Обновена: 27 фев 2013 16:12 | 27 фев 2013 16:10,
452
Борисов остава в болницата, кръвното му още не е в норма
Премиерът в оставка Бойко Борисов. Снимка: МС

Премиерът в оставка Бойко Борисов остава и днес в болница "Лозенец" за наблюдение. Стойностите на кръвното му налягане не са се нормализирали, съобщи директорът на болницата д-р Любомир Спасов пред БНР.

Очакваше се Борисов да бъде изписан днес от болницата, след като в понеделник следобед беше приет с хипертонична криза.

„Тази сутрин правихме изследвания, през нощта на монитора има няколко високи стойности, така че го посъветвах да остане в болницата, за да продължим наблюдението и медикаментозното лечение“, заяви Спасов.

Единственият проблем, който възникнал, е, че премиерът в оставка имал телефонен разговор с канцлера на Германия Ангела Меркел. Премиерът настоявал да отиде в Министерския съвет, а докторът препоръчал разговорът да бъде прехвърлен в болницата.

Още по темата
Проф. Любомир Спасов съобщи, че от дългите спортни тренировки Борисов имал хипертрофия на миокарда.

Високото кръвно налягане също се отразявало именно върху сърдечния мускул. „Добре е да спортува, но умерено и без тежки натоварвания“, добави шефът на болницата.

При постъпването си в здравното заведение в понеделник следобед Борисов се е оплаквал от силно главоболие и повръщане. Освен високо кръвно – 190 на 110,  той имал и ускорен пулс. Борисов е бил на системи.

Заради влошеното здравословно състояние на премиера в оставка днес беше отложено заседанието на МС. Борисов обаче беше посетен в болницата от патриарх Неофит и от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов в затвора и никой да не чува за него повече докато не умре
248
4
 
10
 
! Отговори
мишо преди 11 години
Доста е подозрително това заболяване на ББ. Прилича на скатавка от отговорност и от страх. Когато почти 4 години на силен натиск бяха подложени собствениците на фирмите, които са среден и малък бизнес не са каза кой е получил инфарт и кой как е лекуван и колко са оцелелите. За пенсионерите, които са гладни, измръзнали и болни също никой не дава подробна информация и не предприема действия за оправяне на нещата. А сега най-важната новина е ББ болен а той може да е напочивка някъде надалече.
247
0
 
10
 
! Отговори
ПР преди 11 години
Б.Борисов ще стои в болницата докато го посети и папата.Само да не му се наложи да чака новия.
246
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много му играе кръвното налягане. Защо ли?
245
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарки и другари, един народ, който няма уважение към лидера си, независимо който и да е той, е много смотан. Мнозинството от българите са му гласували доверие на последните парламентарни избори. Така че, вместо да се кълне и гълчи, по-добре е да се мисли преди и по време на избори.Обаче и тоя народ цели 24 години все не може да си намери подходящия лидер. Начи - както и да го погледеш, от калпав матреал, кви ръководители да очакваш. Те са си еша му. На кого се сърдите, не ми е много ясно.
244
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лето 27.02.2013 г.Седейки си кротко в кабинета,изведнъж се включи видеоконферетната връзка. Очите на канцлера изведнъж се ококориха. Пред нея се яви буда по халат и боксерки. Тя остана безмълвна.
243
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога ще е екзекуцията на ББ? Пред АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО...
242
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви ЛЪЖИ направи БУДА за няколко дена:1. Каза ,че ще ОТНЕМЕ лиценза на ЧЕЗ (поредната лъжа)2 .Извика някаква ДЪРТА К.РВА ( ПЕЛОВСКА май беше) от Добрич всички я знаят тая КРАДЛА да се представя уж от обикновените хора (Номера не мина )3.БУДА хвърли ОСТАВКА по нареждане на КУКЛОВОДИТЕ му( ама за по-сигурно ходи и до АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО да ОДОБРЯТ идеята) , после ЛЪГА ,че му пука за хората на които им УВЕЛИЧИ ТОКА и измисли данъци4.Направи ТЕАТЪР с ПРАСЕТА пред НС( без коментар тука)
241
1
 
3
 
! Отговори
SeoKungFu преди 11 години
Karma is a bitch that is comin'a'getch'ya, другарю Мутрецов !
240
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що мутри се изправиха пред Темида все болни бяха...и то от неизлечими болести... номерата започнаха...нов медиен продукт се забърква от партия гроб.....никога вече тези господа на власт!!!!
239
0
 
12
 
! Отговори
Джедай мастър преди 11 години
Абе, аре стига сте ни занимавали с тоя хвалипръцко, *** и крадец. Бил на заседание на МС - статия; не бил на заседание - Статия; ритал топка - статия; не ритал топка - статия, пръднал - статия, сиктир.
238
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БЕ ТЕЗИ КАТО ЛЪЖАТ ЗАЩО НЕ ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВА ДРУГА БОЛЕСТ ЗА ДА ХВАНЕ ВЯРА НАРОДА БЕ. ИМАЛ ИСХИМИЧНА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО А ПЪК ХОДИ ДА РИТА ТОПКА. ТЕЗИ НА ЛУДИ ЛИ НИ ПРАВЯТ ИЛИ НА ПОБЪРКАНИ? АМИ НАЛИ АЗ СТРАДАМ ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ И ДОКТОРИТЕ СА МИ ЗАБРАНИЛИ ДОКАТО СЪМ ЖИВ ДА НЕ СЕ ИЗЯВЯВАМ КАТО СПОРТИСТ. НЕ НА НЕС ТЕЗИ НОМЕРЦА ОТ СЕЛСКИТЕ СЕДЕНКИ БЕ ТАРИКАТИТЕ.
237
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е нагласено .БУДА си е добре .Целта е народа да се трогне и да си помисли , че този човек го е грижа за него.
236
4
 
8
 
! Отговори
Странджата преди 11 години
Ко ши праим,ако умре Бог Буда наш мутрьо.
235
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ***, все ми е тая.
234
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи да преговориме, при БСП-то некви 8млрд лв у резерва, при ГЕРБ останаха 4 и нещо млрд. Да не говорим на четирите години лъжи, че сме остров на стабилността...
233
8
 
16
 
! Отговори
тити преди 11 години
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВИСОКО КРЪВНО ОТ ТОЗИ ***. ДА ПУКА ХИЧ НЕ МЕ Е ГРИЖА ЗА ТАЗИ *** ДОЛНА.
232
10
 
6
 
! Отговори
Комунета преди 11 години
Малки невръстни форумни комунистчета, работния ден приключва, айде по леглата. И утре е ден, и утре ще има новини за вас ударниците, ще може да плюете още. Айде, всеки по къщите да не се кара горския. За утре, наизуст по едно стихотворение за Станишев, Ахмет и Лютви.
231
0
 
2
 
! Отговори
CR7 преди 11 години
До BUMERФондът за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ)Няма от какво да се притесняваш. Ако някоя банка фалира този фонд гарантира средствата на всеки човек до 196 000лв, ако не се е договорил за индивидуални по-добри условия.
230
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля точно той казваше за разни подсъдими, че като им замирише на арест и изведнъж започват да страдат от разни болести.... еееееех Бойкоооо Бойкоооо, и ти си същия!