Борисов остава в болницата, кръвното му още не е в норма

Премиерът бързал да се върне в МС, за да си говори с Меркел
Обновена: 27 фев 2013 16:12 | 27 фев 2013 16:10,
452
Борисов остава в болницата, кръвното му още не е в норма
Премиерът в оставка Бойко Борисов. Снимка: МС

Премиерът в оставка Бойко Борисов остава и днес в болница "Лозенец" за наблюдение. Стойностите на кръвното му налягане не са се нормализирали, съобщи директорът на болницата д-р Любомир Спасов пред БНР.

Очакваше се Борисов да бъде изписан днес от болницата, след като в понеделник следобед беше приет с хипертонична криза.

„Тази сутрин правихме изследвания, през нощта на монитора има няколко високи стойности, така че го посъветвах да остане в болницата, за да продължим наблюдението и медикаментозното лечение“, заяви Спасов.

Единственият проблем, който възникнал, е, че премиерът в оставка имал телефонен разговор с канцлера на Германия Ангела Меркел. Премиерът настоявал да отиде в Министерския съвет, а докторът препоръчал разговорът да бъде прехвърлен в болницата.

Още по темата
Проф. Любомир Спасов съобщи, че от дългите спортни тренировки Борисов имал хипертрофия на миокарда.

Високото кръвно налягане също се отразявало именно върху сърдечния мускул. „Добре е да спортува, но умерено и без тежки натоварвания“, добави шефът на болницата.

При постъпването си в здравното заведение в понеделник следобед Борисов се е оплаквал от силно главоболие и повръщане. Освен високо кръвно – 190 на 110,  той имал и ускорен пулс. Борисов е бил на системи.

Заради влошеното здравословно състояние на премиера в оставка днес беше отложено заседанието на МС. Борисов обаче беше посетен в болницата от патриарх Неофит и от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БУДА СКОРО ОТ ПЛЮСКНИЦА ЩЕ ПРЕМИНЕ В ОТВЪДНОТО В НИРВАНА И ЩЕ Е ПЪРВАТА МУТРА ОТ БАНДИТСКИЯ НИ ПРЕХОД ПУКЯСАЛА ОТ ИНФАРКТ ИЛИ ИНСУЛТ ВМЕСТО ДА Я ГРЪМНАТ КАКТО АВЕРИТЕ МУ НА БУДА
228
3
 
13
 
! Отговори
15165156155115415415 преди 11 години
Герб 3 пъти спираха платината за химиотерапии на раковоболните, само с това убиха хиляди българи ДАНО ВСИЧКИ ИЗМРАТ В МЪКИ МАМ.. ИМ БЪЛГАРОУБИЙЦИ
227
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Номерата на мутрите. Жалък си,Борисов. Заради едно *ано кръвно и патриарха ти дойде на крака. Ами аз вдигам кръвно през ден. На мен папата ли трябва да ми идва на гости?
226
5
 
8
 
! Отговори
ES преди 11 години
СКЪПИ БУЙКО, МОМЕНТА НЕЕ ПОБХОДЯЩ ЗА БОЛНИЧНИ.ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ИЛИЗАЙ ОТТАМ НЕ ДЕИ СЕ ПРАВИ НАСТРАХЛИВЕЦ, НЕПОСТЪПВАЙ ТОЛКОВА НАИВНО ИБЕЗОТГОВОРНО .
225
3
 
5
 
! Отговори
Психиатър преди 11 години
"Премиерът бързал да се върне в МС, за да си говори с Меркел"Във физиката, червейните дупки са хипотетични образувания в пространство-времето, които свързват две точки от пространството и времето. Възможността за съществуването на такива обекти е предсказана от Общата теория на относителността на Айнщайн. Според учените, ако червейната дупка може да се използва като средство за пътуване, то значително би скъсило пътя между обектите в Космоса.Всеки може да си живее в СВОЙ собствен свят.
224
10
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
ЕНП.На въпрос на представител на белгийска медия дали Бойко Борисов е единствената силна фигура в България, Манфред Вебер отговори: "Определено Бойко Борисов е силна фигура в България, но не е единствен. Впечатлен съм и от работата на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. ГЕРБ притежава и други сериозни и силни фигури в управлението на страната".
223
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
операторчето - и да триеш и да не триеш ...пичко - ти също си партийно и колониален роб ... мишкаа
222
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е от работа, не е и от грижи! Да намали мачлето, да откаже пурите и да втали телцето! Нима на него му "пука" за моето и за вашето здраве, та сте ми го заоплаквали? А когато лъжеше и мажеше, когато наглееше и крадеше нашето кръвно ниско ли беше?!
221
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой ще плаща скъпото лечение.
220
5
 
23
 
! Отговори
Той не е болен! преди 11 години
Поредният номер на лъжливото пожарникарче! Той играе любимата си роля на мнимия болен. Но, ние, българите не му вярваме. Нито за "атентатите" срещу него, нито, че е болен! Той не е болен! Той е луд!
219
3
 
16
 
! Отговори
до Българин преди 11 години
Какъв Българин си ти бе човече, че пишеш глупости и пишеш България - българия???? Нумеролог ли си , пиполог ли си, не ме интересува, но явно нещо друго си пипал, та си така въодушевен от постигнатото от Бойко. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ПОЗОРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ВСИЧКИ ДО СЕГА ИЗРЕДИЛИ СЕ И ДОКАРА БЪЛГАРИНА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ДОУНИЩОЖАВАЙКИ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА БРЮКСЕЛ И САЩ.
218
3
 
4
 
! Отговори
До 211 преди 11 години
Няма проблем, ще получиш лентички за рязане, но преди да стигнеш до лентичката, нещо трябва да бъде построено с твоите усилия, желание и воля, за да има какво да режеш.
217
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Българин 235 - не повече от англосаксонските ибреци и разделени партийно - колониални ***
216
15
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ще пукне след като пукнеш ти и всички *** :-) първо.
215
4
 
15
 
! Отговори
Много ни беше хубаво преди 11 години
Много ни беше хубаво три и половина години с пожарникаря! А знаете ли, колко още по-хубаво ще ни бъде, без него?
214
18
 
5
 
! Отговори
american boy преди 11 години
Само с Бога напред Бойко!! Народа те обича и има голяма нужда от теб!!!
213
0
 
6
 
! Отговори
BUMER преди 11 години
Напоследък се носят слухове за предстоящи фалити на банки в България. Мислите ли, че е възможно да се повтори сценария от времето на Жан Виденов с ограбване спестяванията на хората?
212
0
 
8
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До СкакауецДодлев - калинка. Лиляна Павлова - калинка, във всяка общинска администрация калинки. Дъд всяка дирекция на министерствата -калинки. Очевидно има и по-едри насекоми - ***, скакалци и друга гад.
211
3
 
12
 
! Отговори
Истинската причина преди 11 години
Истинската причина да вкарат агент Буда в болницата, не е кръвното му налягане. Ще му сменят мозъчната протеза.
210
0
 
1
 
! Отговори
Lubomirov преди 11 години
vsichki darjavi ot Evropa plachat za samozapalilite se ot otchayanie balgari, za samoubilite sebe si i semeistvata si ot otchayanie balgarski politzai, balgarski armitzi, otchayanite obiknoveni hora...vsichki narodi sa tajni i prolivat salzi za tesi nestastni balgari, jertvi na mafiotskite korumpirani balgarski partii i omraznia genizid im kam sobstvenia si narod. vsichki hora po sveta vijdat stradaniata na bg narod i mu sachuvstvat.... bg mafiotskite medii ne vidat tova , a samo Riana...