ДПС си поиска 7-8 областни управители

Назначенията ще са ясни следващата седмица
Обновена: 1 юни 2013 20:19 | 1 юни 2013 20:07, Елка Василева
194
ДПС си поиска 7-8 областни управители
Лидерите на ДПС Местан и на БСП Станишев. Снимка: Булфото

ДПС иска постовете на областни управители в 7 или 8 областни центъра, заяви в Добрич Рушен Риза - заместник-председател на ДПС и депутат от Добрички регион, предаде Дарик. Добрич е един от градовете, в които движението ще настоява да посочи свой човек за губернатор.

Това обаче е предварителна договорка, все още се водят разговори, уточни Риза. Той добави, че от ДПС ще искат да имат достатъчно представителство сред областните управители съобразно  съотношението на силите в парламента. Според депутата през следващата седмица ще стане ясно къде какви назначения ще има. „След като ГЕРБ падна от власт, е нормално областните управители да бъдат сменени”, допълни Риза.

Евродепутатът Метин Казак изрази надежда, че новото правителство, което е експертно-политическо по своя характер, наистина ще върне доверието в европейските ни партньори и ангажиментите, които бяха поети, като например членството в Шенген, ще бъдат осъществени в най-кратки срокове.

Рушен Риза и Метин Казак бяха гости на националния събор на татарите в България „Тепреш”, домакин на който бе Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
5
 
! Отговори
демон преди 10 години
Като гледам как вървят нещата, лошо ни се пише на всички. И още по зле ми става като си помисля колко невинни хора са дали живота си за държавата наречена (БЪЛГАРИЯ) но няма вече БЪЛГАРИЯ , има само продажни политици дето не милеят за собственият си народ, а само за това да си напълнят кесийката и да са добре а народа кучета го яли. Къде си БОТЕВ ,къде си ЛЕВСКИ да видите какви ги творят вашите последователи наричащи се БЪЛГАРИ !!! СЪБУДИ СЕ О ЗАСПАЛ МИ НАРОДЕ. Бесило за ... те си знаят !!!!
132
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mila Rodino, kak za teb mileq i kak sam se chuvstvam i bezpomoshten. Razgrabiha te, opojariha te i decata ti na chujd maichin ezik uchat. Mila Rodino za teb te umrqha, a dnes za teb nikoi ne milee.P.s. syjalqvam za latinskite bukvi, prosto vidqh statiqta prez telefona i napisah kakvo mi e na syrceto.
131
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бай Тръпко го беше казал:"С българска пушка на рамо,с турски к..р в г.за"
130
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно следващатастъпка ще бъде отделенена цели региони...Това съссигурност е договорено и със сидеров,който получи повече милиони от доган като консултант.....Това е то сидеровизма..
129
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС да си ходят в Анадола, ще видят те Областни управители ама друг път...
128
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОВА С ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ НЕ Е ЛИ ПРИ ПОЛИТИЧЕСКИ КАБИНЕТ,КОГАТО ИМАШ МНОЗИНСТВОСЕГА НАЛИ СМЕ ЕКСПЕРТНО УПРАВЛЕНИЕНАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ Е 20ВЕК И МОГАТ ДА КАРАТ КАТО ДО СЕГА
127
1
 
21
 
! Отговори
Йяз сум съгласен преди 10 години
И веке имам првото предложение за областен с мандата на ДПС Нека сефтето да е на Сидер ага Машаллах Ке му мяза фесот и шалварите
126
1
 
24
 
! Отговори
111 преди 10 години
ПРЕДЛАГАМ БЪЛГАРСКИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ В ТУРЦИЯЗА МОЖЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ДА СИ ПРОЧЕТАТ ВЕДНЪЖ БЮЛЕТИНИТЕ И ДА НАУЧАТ МАЙЧИН ЕЗИКРЕЦИПРОЧНОИМАТ И ГОТОВ ЧОВЕК-МИНИСТЪР НА СПОРТА,ПРЕДПОЛАГАМ,ЗАТОВА Е НАЗНАЧЕН,НО ИСКАТ ДА НИ ИЗНЕНАДАТ
125
2
 
21
 
! Отговори
Доган- кръстител преди 10 години
Мая с фередже,Пидероф с ***,Деница в харема на Местан...лошо няма.Аллах акбар и машаллах атакисти новообрязани...
124
2
 
10
 
! Отговори
умник преди 10 години
До AQДа ти го на.....я в Q - то , долна комунистическа бърсалка....
123
8
 
3
 
! Отговори
AQ преди 10 години
Боже колко много прости хора има, като чета постовете разбирам, че скоро няма да се оправим...
122
11
 
1
 
! Отговори
hahaha преди 10 години
Местан иска 4 ЧАСА ТУРСКИ ЕЗИК в УЧИЛИЩЕ! ЗАКОНЪТ е ОДОБРЕН на ПЪРВО ЧЕТЕНЕ! ***************************************************************************hahahahah, kak lazat mutrite
121
0
 
17
 
! Отговори
Сабята преди 10 години
Здравейте и добре дошли в "ДЕЛИУРМАНА" .Това гласоподавателите на БСП не ги късае защото те нямат съвест, образование и национална принадлежност!!! Вълнуват се само от материални неща.
120
10
 
2
 
! Отговори
Българин преди 10 години
А аз като ви казвах през цялото време,че гласумаш за Бойко - получаваш Станишев вие не слушахге! Хак ви е сега и БСП и ДПС!
119
1
 
25
 
! Отговори
кизито преди 10 години
Като ви казваха ,че като гласуваш за БСП получаваш ДПС,мълчахте и пуснахте бюлетина за Станишев!!!Това се получава ,когато съдбата на България е в ръцете на баба Пена и дядо Пеньо!
118
0
 
13
 
! Отговори
добрич преди 10 години
До яяя--защото нашите оправници са предатели , трябва да ги водят българи мюсулмани , а не го правят ,в Гърция така ги водят и немогат да направят тяхна партия,трябва пак да се протестира
117
0
 
23
 
! Отговори
Добрич преди 10 години
един, голям ретник ,и към турско жалко че Тато не си довърши мисията до край
116
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е на ся на всички които гласуваха за БСП... да учат турски и *** да ги управляват...*** бабички !!!
115
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местан иска 4 ЧАСА ТУРСКИ ЕЗИК в УЧИЛИЩЕ! ЗАКОНЪТ е ОДОБРЕН на ПЪРВО ЧЕТЕНЕ! Местане, ТУРСКИЯ ЕЗИК СИ ГО УЧЕТЕ В ТУРЦИЯ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ
114
1
 
31
 
! Отговори
Добричлия преди 10 години
Твърдо не! Не искaме потурчвaне нa грaдa ни, ръцете долу! Нaгли, безпaрдонни копелетa!