Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!

Журналистът си призна, че е пращал SMS на Цветанов
6 юни 2013 16:28,
316
Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!
Николай Бареков Снимка: архив, Булфото

Изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков си призна, че е пуснал SMS на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов с текст: „Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен. С НЕуважение: Н. Бареков“.

По-рано в парламента Цветанов публично се оплака от съобщението в отговор на въпрос на репортер на TV7 дали не е подменил вота на избирателите с напускането си на залата на Народното събрание. 

“Да, това е SMS, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Борисов и Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7”, заяви Николай Бареков.

Още по темата
Журналистът зададе и публичен въпрос към Цветанов дали е вярно, че по време на изборите за президент и вицепрезидент на страната през 2011 г., Цветанов е направил твърдение пред Станимир Флоров, че щом ГЕРБ печатат бюлетините за изборите, значи ще ги спечелят.

Николай Бареков заяви също, че за разлика от ГЕРБ той е сред хората. Обикаля страната и се среща с разочарованите от управлението от последните три години хора. 

“ГЕРБ загърбиха отечеството си и се самозабравиха”, коментира още той. „Те загубиха изборите заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, категоричен е Бареков.

„Не подменяме вота. Ние защитаваме точно тези над 1 милион български граждани, които вие пренебрегвате от вашата телевизия. Но вие си обслужвате само ДПС”, заяви пък Цветан Цветанов по-рано в кулоарите на парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
2
 
0
 
! Отговори
таки преди 10 години
Бареков, ти ти твоята услужлива телевизия се принизихте до нивото на на телевизия СКАТ.Журналистите в тази телевизия не са професионалисти а едни истерични махлянски клюкарки. Кака ти Лара - с каруцарски
236
3
 
10
 
! Отговори
plovdiv преди 10 години
Чакаме те *** *** да дойдеш в Пловдив,и да усетиш народната любов!
235
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Бареков.Велик си.
234
5
 
14
 
! Отговори
policmen преди 10 години
Бареков, ти си един голям лъжец и измамник. Не си интересен. Спри да обикаляш България като ***. Ще те изнасилят в някой град.
233
17
 
4
 
! Отговори
Кан Крум преди 10 години
ГЕРБерите са полезни животни - наторяват нета и предизвикват бурен цъфтеж на чувството за хумор:)
232
6
 
21
 
! Отговори
Баба Яга преди 10 години
Хора, помислете си !!! Кой се държи превъзбудено? Кой лъже? Кой е готов да се продадае за пари? Кой е готов да лиже комунустически *** и турски паламарки? Кой се държи като изтърван от лудницата? Кой хлюцинира, че ще го убият / голям смях/? Кой може да пише СМС на някой човек, който и да бил той "Госродин престъпник"?Разбира се, че само един наркоман може да извърти такъв театър. Хора, той е дълбоко зависим и е на прага на психологически срив. Дайте да му помотнем да отиде в лудницата!!!
231
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков, не обръщай внимание на лаещите! Те утре ще останат без хлебеца, дето им го подхвърлят! Най-важното стана - "Без Бог, без господар...", както казал Гео Милев. Или на съвременен български - без Буда, без ГЕРБ!
230
13
 
20
 
! Отговори
avtor преди 10 години
Бареков как може да се продадеш на турци за пари,нали и твоето дете ходи на училище нали се сещаш как ще му повлияе на психиката това.Цял стадион да вика че баща му е *** , ка.*** лай..мет.
229
6
 
24
 
! Отговори
BKP преди 10 години
Kak moje tolkova nisko da padne chovek.....niakoi hora sa sposobni na kakvi li ne predatelstva za pari, a DARZAVNA SIGURNOST samo takiva tarsi !!!
228
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бари по надолу няма накъде да падаш.След време като срещнат децата ти хората ще ги сочат с пръст и ще казват това са децата на оня предател.Помисли за тях не всичко на този свят е пари.
227
9
 
41
 
! Отговори
Иван преди 10 години
*** рязана ,лапаи на Пеевски оная работа и си я наври там дето не те огрява слънце!ЮДА, ПОП КРЪСТЬО.
226
10
 
44
 
! Отговори
ник преди 10 години
*** нискочела, с уши като на опусум. На тоя му трябва ***, а не публика.
225
8
 
55
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
Моля ви се гледайте интервюто с Цветанов по ТВ7. Знам, че на никой не му се гледа тази смотана телевизия ама е епично! В новините говорителката : "Цветанов нападна наша журналистка". Цветанов най-културно я попита- тя, като журналист би ли си позволила да нарече който и да е български гражданин "Г-н престъпник"? Тя мъча като п*тка 2 минути и накрая смотолеви "аммм аммм амм неее"! СМЯХ! СМЯХ!СМЯХ!
224
4
 
40
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
Чета гледам тв и незнам на кое да вярвам:)))))))))))Биволъ с нови разкрития: Станишев е агент Ганди,Вече и с документ: Овчаров плашил следовател заради приятеля си от Фронтиер.В изнесените документи има разпечатки от телефонни обаждания на Красимир Георгиев, както и съдържанието на есемеси, с различни хора на различни теми - ток, магистрали, проекти, Булгартабак и др. (24часа)Вижте докладната тук Къде е Г-н Гл Прокурор доказани и записки да тях:))))))))) май чакат да мине давноста изводите с
223
9
 
51
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
Стига сте го плюли Николайчо, че ще каже, че ГЕРБ са платили на половин България да говори против него! Хората се базикаха с Веско Маринов, като правиха групички "Да помогнем на Веско да спре да пее". Аз предлагам да се направи група "Да помогнем на Бареков да спре да ни залива с л**** всеки ден". Иначе неизбежно, както вече се и видя, хората ще почната да заливат него!
222
5
 
57
 
! Отговори
Цветкова преди 10 години
Умрях си от смях като взе да се вайка в деня за размисъл-какво направих,седемгодишният ми син ще остане сирак...Ужас!То бива човешко падение,ама това е невиждан лу*пенизъм.А с кой ли акъл тия от сиенен се срещаха с него?Боже,пази България!Положението е страшно щом такива хора раздават квалификации и присъди!Пък това *** Пеевски?Ми то страшно горкото животно!
221
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Obiknoven 4ovek
220
7
 
45
 
! Отговори
От селянин преди 10 години
На Бареков или са му набутали яка сума, или чипа му се е повредил от емоции по Бат Боко и щуромера му е в червената зона???!!!
219
8
 
54
 
! Отговори
Лай*номет Бареков преди 10 години
Май всеки ден трябва да бъде замерян с ла*на, тази жалка турскокомунистическа ***, Бареков! Дано фалира тази *** телевизия тв7, слугуваща на сегашната тройна коалиция!!!
218
10
 
57
 
! Отговори
я преди 10 години
Ей, продажна майно. Затвори си ла*яната уста. Гаден злобар. ***. Скрий се някъде, недей да тровиш с присъствието си нещастните българи. Отмъстителен като ***.