Зам.-министрите и новите областни ясни след седмица

Орешарски не даде отговор дали ще има нов шеф на митниците
Обновена: 7 юни 2013 15:05 | 7 юни 2013 14:56,
9
Зам.-министрите и новите областни ясни след седмица
Пламен Орешарски. Снимка: БТА

Най-вероятно през следващата седмица ще станат ясни заместник-министрите и новите областни управители, заяви министър-председателят Пламен Орешарски в кулоарите на парламента след първия парламентарен контрол, в който участваше като премиер. 

Той не даде отговор на въпроса дали ще смени шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов. "Ще ви кажа, когато го направя и ако го направя", заяви Орешарски.

Още по темата
Премиерът коментира и станалата отново актуална тема с полетите на "Авиоотряд 28", за които беше сформирана анкетна комисия. Орешарски определи като “леко смущаващ“ факта, че заявките за полетите не са заведени по надлежния ред.

Предлагам да изчакаме резултатите от проверката на Инспектората към Министерски съвет и ще коментираме с по-надлежни факти, допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пак ще ни заврете на ..........!там нали знаете слънце не огряваааа! писна ни да ни управляват триъгълни кратуни!експертите ви тук на "нашата база" най-малкото не знаят български!
6
2
 
4
 
! Отговори
A3 преди 10 години
Този "Язовеца" се развихри, въпреки, че скоро ще има нови избори. Хората не са ви дали властта, вие я узурпирахте на-нахално.
5
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 10 години
Ако не смени Ваньо Тъпанаров значи, че Държавата НЯМА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОНТРАБАНДАТА , а ще я пощрява. Танов е за затвора, а премиера иска да го остави да ръководи Агенция Митници т.е. КОНТРАБАНДАТА!?
4
2
 
3
 
! Отговори
бг преди 10 години
кво са 3мил.стани6ев похар4и 7мил.за да види 4е никои не иска белене ама бсп да ги е варнало ..........пито платено казват хората,а поне доста хора от бисер са благодарни на боико НАЛИ
3
3
 
7
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
ДПС се кани да съживи старите схеми за "разпределяне на порциите". За областен управител на София-област движението предлага скандално известния Емил Иванов, научи "Сега". Информацията бе потвърдена и от източници в ръководството на ДПС. Лидерът на БСП Сергей Станишев не потвърди, но и не отрече за номинацията на Иванов. Бившият кмет на Своге Емил Иванов се прочу като създател на "първа частна община". Като градоначалник от 1995 до 2005 г. той овладя 90% от местната икономика чрез обръч от над 30 фирми. В качеството си на областен управител на София-област от квотата на ДПС по време на тро
2
0
 
5
 
! Отговори
Gerry преди 10 години
До ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВАМислех, че ще е Емил Иванов от ДПС !?
1
0
 
13
 
! Отговори
ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА преди 10 години
Бъдещ областен управител на София - Област - г-н Любомир Ников - отявлен престъпник , източил Озеленяване софия , продал вярата и морала си. Човек от квотата на ДПС. Хвала на "експертното" правителство.... Ще се наиграете и ВИЕ бързо нешастници ... ГОСПОД вижда