Най-тежкото след вота е, че хората се разделиха!

Михалевски смята, че това е контрапродуктивно
Обновена: 11 юли 2013 23:05 | 11 юли 2013 22:16,
39
Най-тежкото след вота е, че хората се разделиха!
Снимка: Bulgaria On Air

„Най-тежкото, което се случи след изборите, е, че хората се разделиха. България не е в добро състояние нито като икономика, нито като фискална политика“, каза в ефира на Bulgaria On Air председателят на Комисията по регионална политика и местно самоуправление Димчо Михалевски.

„Политиците трябва да разберат, че ако карат нацията да се разделя на две, то те стават контрапродуктивни“, категоричен беше той.

По думите му БСП не държи да бъде на власт самоцелно. „Трябва да се решат няколко неща, които са важни за икономиката за социално уязвимите групи хора. Отделно има още няколко неща да се направят, за да се успокоят улиците“, каза Михалевски.

Според него е напълно нормално едно ново управляващо мнозинство да бърза с поставянето на свои фигури на ключови позиции. „Дори при предишните беше много драстично“, твърди той, но призна, че в МРРБ са останали много хора на високи позиции.

„Аз лично не смятах, че решението за разделяне на строителното министерство на две е правилно“, призна Михалевски.

Според него обаче новото Министерство на инвестиционното проектиране може да бъде полезно. „То трябва да работи активно за покритието на кадастрални карти, което беше замразено в последните четири години.

„Необходимо е да развие общите устройствени планове на общините и да се въведе единна държавна експертиза за значими над определен праг инвестиционни проекти“, обясни Михалевски.

Според него тези мерки биха имали последващо въздействие върху потребителите.

Вижте повече във видеоматериала!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
нико111 преди 10 години
До ShopМного се надявах БСП да застанат на страната на БЪЛГАРСКИЯ народ, да изритат Станишев и да покажат че все още са българи?!Не трябва да мислят само за пари, БЪЛГАРИЯ е една!Има народи без държава, не разбират ли от БСП че с тази жажда за власт ще изгонят завинаги българите от държавата?!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тез дето най много искат разделението сега се правят на ощипани *** лицемерието
25
2
 
6
 
! Отговори
СС преди 10 години
Измислиха нов лайтмотив: хората у нас са разделени.Пълна глупост! Как може да се сравняват шепа червенушки, които повтарят едни и същи изрази, защото са *** като ***, и онова огромно шествие от НОРМАЛНИ и умни българи. Ей, какви ли не манипулации използват другарите. Ама имат голям опит в шантажите, знаем го.
24
4
 
8
 
! Отговори
GRN преди 10 години
Г-н Троен Боклуков, не щем ни меда, ни жилото. Махайте се преди да са ви почнали с тояги и павета!
23
0
 
9
 
! Отговори
Апел преди 10 години
Ако, ПОВТАРЯМ ако, ПОТРЕТВАМ ако,има НЕЗАВИСИМА журналистика в България, нека най-после се публикува този прословут списък с имената на олигарсите.Но да не се пропуснат и имената на тия които стоят " зад завесите ".Така ще проличи има ли ДЕЙСТВИТЕЛНО независим, честен, обективен журналист у нас.Стига се е говорило, че журналистите са СЛУГИ НА ТИЯ КОИТО ДАВАТ ПАРИТЕ.Ако ли пък не излезе на такъв списък, значи .......................
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До x2x3xТози комсомолец бе причина преди 15 години да бъде убит Николай от "Ковег" Кърджали"! Спиш ли спокойно, престъпнико?
21
1
 
8
 
! Отговори
x2x3x преди 10 години
Тоз комсомолец като говорителка на БКП ли се изявява???
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
"Разделяй и владей"- древна и вечна максима!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Е, те си бяха свирепо разделени и преди вота, това е тъжното, че българите са разединени...с най-добрите ми приятели сме на различни мнения, всеки с неговия си филм в главата.....
18
2
 
9
 
! Отговори
оле ле преди 10 години
какъв си ти бе безизвестник? честно казано от цялото ти изказване нищо не разбрах! трябвало да се направят едни работи, да се случат едни неща...ала бала! всичко в БСП ви е такова, неразбираемо! чак като съборите бараката се разбира какво правите, мишоци такива! Я СЕ ОМИТАЙТЕ!!!
17
5
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
най-тежкото, което се случи след изборите, е, че хората се разделиха. Да разделиха се на гербераси -****аси и капиталисти завити в червена дреха. Дупетати *** . Това сте вие др Михалевски. Първи парашутист от Бургаски район.
16
18
 
12
 
! Отговори
Стига делби преди 10 години
В Българската история, двама водачи на партии разделиха Българите на две: Първият е Александър Цанков през 1923 - 1925 год.; Вторият е Бойко Борисов понастоящем - на облагодетелствувани столичани и на ограбена провинция. А с тези ненужни никому политически инспирирани протести, разделението и омразата се засилва още повече. Тази линия на ГЕРБ е пагубна за България. Това разделение се подсилва от бясната пропаганда на няколко телевизии, от псевдоинтелегенти ( артисти, журналисти, псевдописатели)
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разделението на нацията е започнало още след освобождението от турско .Припомнете си историята--бунта на русофилите септемврииското въстание -света неделя -1944г.концлагерите в белене скравена ит.тн.Извода е че докато има руски настроената БКП--БСП народа не може да се обедини.Може би БСП и ДПС трябва да се забранят.
14
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е, че "първата политическа сила", наричаща се ГЕРБ, се скри и продължава да се прави на ощипана госпожица.Защото това не е нормална партия, а мафиотска банда под контрола на нарцисиран тип, подлежащ на освидетелстване.Г-отборът на същата тая БСП, срещу която протестиращите викат.
13
9
 
12
 
! Отговори
@@@@@ преди 10 години
За това разделение вина имат и трите в момента управляващи партии. Като най-голяма е тая на БСП и нейният лидер, биещ се в гърдите, че той носи най-голямата отговорност, но в същност нищо добро не носи. Само омраза, наглост и нахалство.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва ни лидер, който да ни изкара от блатото!
11
8
 
12
 
! Отговори
Юли преди 10 години
Ами тоя патологичен случай които гласуваха за БСП са една четвърт от Българите. Лошото е, че сега тия комунисти пак правят платена статистика и се изкарват 21% или с 5 над вторите. Е какво правим. За мене повечето Българи са ***. Или поне ония които гласуват за ГЕРБ, БСП и ДПС. Атака хич и не ги броя. Ама и такива има. Така, че и да има избори, ще спечелят пак същите. Което е и отчайващо. Има само една алтернатива -старите ку.ви вън!
10
24
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
Абе... гледам, големи отворковци сте всичките - само плюете в момента правителството, червените *** и квото ви скимне още. Мислите си, че сте на върха сега, и вие дерижирате парада... Колко сте жалки, горкичките. С тези протести, вие съвсем неосъзнато обслужвате нечии интереси. Обслужвате интересите на най-големите червени ***, но така сте се самозабравили в еуфорията си, че нямате акъл да го проумеете.
9
3
 
27
 
! Отговори
смях в залата преди 10 години
Тоя *** явно наистина смята, че българите са *** и 70 години ще вярват в светлите лъжи на комунизма, по-точно, че българите ще взимат минималните европейски заплати, докато те, другарите, стават мултимилионери на наш гръб :) Вярно, и тук във форума има ***, дето *** че са с празни хладилници и умират от глад и пак за милионерите от ХУНТАТА гласуват, но те са патологичен случай :)))
8
2
 
28
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
Абе тоя не ви ли прилича на възрастна версия на Иван от Иван и Андрей ... : D