"АМ "Тракия" е огледало на процеса в България

Колко време ще изтрае правителството под обсада, пита се Михалевски
Обновена: 14 юли 2013 15:16 | 14 юли 2013 15:16, Петя Славова
43
 "АМ "Тракия" е огледало на процеса в България
Димчо Михалевски. Снимка: Булфото

АМ "Тракия" е огледало на целия процес, който се развива в България през последните 40 години. Това обясни депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски пред БНР.

По отношение на мораториума за сделките с държавни имоти по морето, той заяви: Това е малко абсурдна ситуация в нашето общество, защото този мораториум има за цел да предизвика изпълнителната власт да си свърши работата, която и е приписана така или иначе по закон. Преди повече от 6 години Законът за строеж край черноморското крайбрежие задължаваше да се направят кадастрални карти на природните образувания. Това не се случи. Изпълнителната власт очевидно си правеше оглушки, помните "Дюнигейт". За да няма повече оглушки, налагаме временен мораториум със срок до 12 месеца.

Михалевски коментира и политическата обстановка в страната като заяви, че според него липсват два хоризонта. Единият е на протестиращите, а другият - до кога парламентът може да работи под обсада. Според депутата ултиматумът от едната страна и тоталното упорство от другата страна – и двете позиции не са решение.

Властта не е самоцел, но има важно задачи, които трябва да се решават в момента, които касаят живота на всеки един от нас, свързани с бюджета и с европейските средства. Михалевски бе категоричен, че нито едно правителство не е свършило толкова работа за краткото време на своето съществуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
5
 
! Отговори
Магистралка преди 10 години
Егати тъпата магистрала. От Пловдив до Бургас има само 3 детелини за слизане от нея.Явно си е само за шопите - да си ходят на моренце. А за хората, живееещи около нея е недостъпна....
32
3
 
11
 
! Отговори
гдгдйй преди 10 години
правителство чиято първа работа е да подсигури ***, техните избиратели
31
4
 
7
 
! Отговори
мислещ преди 10 години
червен ***!
30
10
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До 32: Написал си всички, които ти се иска да бъдат, а не които са. А социологическите проучвания показват друго. Мнозинството от хората не искат избори сега, а и ако сега има избори резултатите ще бъдат същите. Какво да се прави, не всичко става така, както му се иска на бат'ви Бойко.
29
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТРОИНАТА КОАЛИЦИА ЩЕШЕ ДА СТРОИ МАГИСТРАЛА ТРАКИА НА КОНЦЕСИА ЗА КОЕТО ЩЯХМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПРИ ВСЯКО ПАТУВАНЕ СЬС ЗАГРОБВАШ ДОГОВОР !!!!ОСТАВКА ВЕДНАГА ЕКСПЕРТИ!
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-ин Михалевски,че колко мандата вие управлявахте защо не я постройхте,или по добре да си вземахте комисионните.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
огледало на разграбването и геноцида ли?
26
3
 
14
 
! Отговори
До 31 преди 10 години
Как кои.на първо място тези които не гласуваха,на второ място тези които гласуваха за партията със най много гласове а това знаеш не е БСП.на трето място тези които гласуваха за други партии.Аз мога и по подробно да ти обясня но смятам разбираш какво имам на предвид.
25
16
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До 29: Кои са тези хора, които не искат правителството? Затова се правят избори, а не да се броим по улиците. И да има избори още утре резултатите няма да са по-различни. Трябва да се работи за тази държава, мислете позитивно.
24
6
 
25
 
! Отговори
isev преди 10 години
Кой е под обсада?Този нещо бърка.Правителство ли-шайка ,оправдаваща се с умни хора,протестиращи в извънработно време.Аааааааааааааааааааааааа,забравих бе.Работното време на Правителството е когато олигарх им се обади да се видят.ДОВИЖДАНЕ!!!
23
8
 
42
 
! Отговори
махайте се преди 10 години
Леле колко сте неадекватни.Хората не ви искат .Махайте се.Изборите не ги спечелихте,хората ви мразят 60 години гледаме наглите лица на вас и родителите ви.Така или иначе ще се махнете вие избирате как и сега или късната есен.БСП са извесни наследници на терористичната партия БКП която направи атентати в църкви,която ни караше да маршеруваме в радиоактивния дъжд от чернобил,която ни накара да емигрираме,която ни ограби с инфлацията на Виденов която ни озлоби с Лукановата зима,която направи мафият
22
8
 
31
 
! Отговори
цанко преди 10 години
И каква работа сте свършили бе *** долни?! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
21
5
 
22
 
! Отговори
втасахме я... преди 10 години
Огледало,а,ама за обратно виждане....*** ***,че пак ***...сега спокойно си изнижете задниците и хайде на морето,тcкмо ще спрат протестите,нали?
20
9
 
44
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Как може да са толкова нагли?!?Плюят ги, тях роса ги роси!Оставка!!!
19
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМ "Тракия" е огледало на целия процес, който се развива в България през последните 40 години. Това обясни депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски пред БНР.Нагло коп*ле....колко пъти БСП е била на власт....? Точно го казваш!!! Където са пипнали БСП ,трева не никне....Защо не я направихте магистралатаот 2005 до 2009 защо ??Да не би да договаряхте евро-парите при условие ,че ЕС ви ги спря......точно вследствие на вашата помия сме на това дередже,***!! скрии се
18
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като кажат че са направили за 30 дена повече от Бойко се чудя да се смея ли или...Раздадоха нашите данъци на *** и ще теглят заеми , с това ли се хвалите бе проклети червени *** ? Първо се научете да изкарвате пари пък тогава ги раздавайте . Скоро ще си платите всичко с лихвите ! По скоро бихте рекорда за най много гафове за 1 месец.
17
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...в очите .Жал ми защото между тях имам роднини приятели колеги,съседи--Това показва докъде се простира вашата омраза към всички които не принадлежат към вашия тесен кръг.Важно е вие да сте добреида печелите за останалите друг да му мисли.Не ви ли е страх че ще дойде време да се плаща за греховете,сторени приживе.
16
4
 
36
 
! Отговори
коментатор преди 10 години
продължение....да откраднете толкова ,че да стигне и на праправнуците на управляващите.Само ако знаеха една десета от истината вашите престарели защитници щяха да се гътнат възнак,всъщност съм сигурен ,че на доста от тях им минава през акъла истината за нещата ,но не си го признават защото това значи публично да си признаят ,че сте ги правили на ***.Това е все едно вие да кажете -ДА краднахме убивахме все в името на народа .Вижда се ясно ,че пред НДК нямаше един под 70.НЕ знам как ги гледате
15
6
 
43
 
! Отговори
коментатор преди 10 години
Магистралата е едиствено показател колко сте крадливи г-да партийци.От 1968 до 2009 колко години са др.Михалевски--около 50 как не ви срам бе другари откраднахте пари за за 10 аутобана барем Тракия да бяхте построили.А то ,какво за 45 години стигнахте до Пловдив едва--от вашия комунизъм лъха единствено на цинизъм.Вие имате вид на интелигентен човек-нали ви е ясно ,че след тоя мандат ,колкото и кратък да бъде той нямате шанс да управлявате пак.Всички в БСП го знаят и затова сега трябва....следва
14
6
 
34
 
! Отговори
hagen преди 10 години
Огромни задръствания се образуваха от морето до Петолъчката по магистрала "Тракия" в ранния следобед днес. "Стотици хора буквално пълзят при връщането си към София в събота и неделя", споделиха гневни читатели на Дартс нюз. Колоните от коли са и в другата посока - от София към морето, макар и по-малко. Повечето туристи са с малки деца, което прави транспортирането им към дома още по-напрегнато. Изпреварването е невъзможно, както и вдигането на повече от 60-70 км/ч. Ей на тоя ме се казва гьон сур