Какви са шансовете на неродената БАСТА

Румяна Коларова: Такъв политически проект е обречен
28 авг 2013 07:21,
43
Какви са шансовете на неродената БАСТА
Мирослав Найденов. Снимка: архив, Булфото

Какви са шансовете на неродената партия БАСТА на отцепниците от ГЕРБ  и с какво новата формация може да повлияе на политическата ситуация у нас, коментират пред „Стандарт“ анализатори. 

„Създаването на такъв тип политически структури е обречено, защото може би въобще дойде краят на подобен тип партии. И което е по-важно, енергията на гражданите избиратели, която в момента се акумулира, е антиолигархична. А всички лица на проекта БАСТА, поне засега, са типични представители на олигархията“, коментира политологът Румяна Коларова. 

Още по темата
 „В парламентарно измерение - ако БАСТА успее да набере нужния брой депутати за обособяване на собствена парламентарна група, тя на практика ще бъде еднозначно и единствено инструмент в ръцете на БСП и ДПС в опит да им намерят парламентарен заместител на "Атака"“, категорична е тя.

„Проектът БАСТА има ресурси да внесе нова интрига в парламента. И да прокара нови демаркационни линии, които да променят неговата досегашна конфигурация“, коментира пред изданието социологът Живко Георгиев.

„Парламентарното й поведение ще бъде основано преди всичко на силни атаки срещу ГЕРБ, което е нормално за подобна отцепническа формация. Всички подобни нови политически проекти, които сега се заявяват, ще рефлектират със сигурност върху евентуални избори през май. На тях БАСТА има потенциал да премине 4 -процентната бариера“, добави социологът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
24
 
! Отговори
Мирослав Найденов преди 10 години
Здравейте, аз съм Миро Мършата, искам да направя партия БАСТА защото, Боко Тиквата и Цецо Шлифера ми казаха "баста" и ме изхвърлиха от богатата софра, наречена политика. Аз съм ненаситен, лаком и алчен, дори повече от шопара, на който приличам. Така хубаво се угоих докато бях министър и сега да ми ритнат копанята, няма да стане. Ами Емо Фаса, колко цигарки контрабанда прекара и колко пари даде на Боко и Цецо и сега баста, ами Свинята Майка от Монтана, и на нея баста. Айде БАСТА.
16
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига вече седмица сте ни занимавали с тия наемни парашутисти! Емо Фаса и Миро Микрофона ли ще правят партия, от *** нагоре. И медиите не спират само за тях да пишат. От километри вони та не се трае, вие ни обърнахте съвсем на ***...
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Състоянието на опозиция е чудесно време за прочистване от клиентилисти. Някой от тях, решиха дори партия да си направят. А, Живко Георгиев, както знаем е един много прозорлив, даже прозрачен социолог. :-)
14
1
 
18
 
! Отговори
емил от льонабера преди 10 години
айда взеха да бабуват на още неродонета партрия Баста това българина от всичко разбира и все гладен и бос ходи
13
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Единственият шанс на БАСТА е баста! Това ще го каже народа и *** миризлива не се показвай повече!
12
1
 
28
 
! Отговори
аре стига бе преди 10 години
Имат шансовете да получат субсидия.Това е и целта,другото е плява.
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКАКВИ!
10
1
 
31
 
! Отговори
пишман осциолог преди 10 години
Господин Живко Георгиев, ако това недоносче БАСТА премине 4%, аз ще си отхапя левия т...к.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало повтаряте се от вчера, нали се разбрахме днес да говорим за роенето във Атака
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма никакъв шанс тази партия да просъществува защото тя е сбирщина от лошия материал в герб. Найденов е отвратителен мазник а Емил Димитров е цигарен бос който гледа жално, все едно е светец. Знам го от преди 13-14 години като собственик на хотел Палас в Сл.Бряг, още тогава му бяха заложили бомба под колата. Тук е и големият провал на Бойко, само мутри и сикаджии навсякъде около него. Иначе го харесвам, ама той няма как да се раздели с миналото .... ахааам!
7
1
 
35
 
! Отговори
упс преди 10 години
Какви са шансовете на неродената БАСТА ? НИКАКВИ!!!
6
7
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Имат огромни...шансове Миро и неговите съмишленици да...пробият с БАСТА,но ако успеят да привлекат поне половината дупетатчета на Боко.Естествено,за това са необходими...пари;те за жълти стотинки и голи...обещания,няма да се...вържат.
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Miro Murshata...koi ti vqrva na tebe be murshlqk.Koito povqrva i na onaq Kuneva...Nikoi
4
1
 
33
 
! Отговори
sofiq преди 10 години
До тикакьв *** какви пет лева? те никога няма да влезнат в парламента за да станат *** на когото и да е
3
19
 
3
 
! Отговори
ти преди 10 години
А защо не виждат,в лицето на тази формация"***"на ГЕРБ.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
EEE DO SEGA SRAHTE V EDNO GARNE.SEGA NIE SME DRUGI....AMA STE SA6TITE KRADLIVI IZMEKARI.A TVA PRASE NA SNIMKATA E NAI GOLEMIA ***.
1
2
 
40
 
! Отговори
sofiq преди 10 години
ако тия престьпници вземат повече от 0.3 процента ,макар и да сьм на 55години,и аз ще напусна Бьлгария