Цветанов, кажи си за твоите хора, зове Мирослав Найденов

Краят на ерата на Цветанов в ГЕРБ настъпва, твърди той
10 дек 2013 17:13,
53
Цветанов, кажи си за твоите хора, зове Мирослав Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: архив, Булфото

Отговорността за напускането на двамата народни представители от ГЕРБ е лично на Цветан Цветанов, категоричен е бившият земеделски министър в кабинета "Борисов" Мирослав Найденов, съучредител и член на БАСТА.

"Като бивш член на ГЕРБ и министър в правителството го казвам на глас. Цветанов трябва да отговори защо толкова близки негови депутати напускат. Не е тайна, че 90% от депутатите са персонален избор на Цветанов. Много малък е кръгът от близки хора до самия Борисов", заяви той пред "Фокус".

Още по темата
По думите му след тези напускания може да се направи извода, че краят на ерата на Цветанов в ГЕРБ настъпва.

"Това, което е важното, и което каза и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, е необходимо обновление на ръководството на ГЕРБ", твърди Найденов.

Според него, ако Бойко Борисов иска да спре тенденцията на разпад в партията му, то незабавно трябва да освободи дясната си ръка Цветан Цветанов.

Мирослав Найденов прогнозира, че и други депутати ще поемат по пътя на свободата си. По думите му ГЕРБ в момента следвала политическата реалност на партия, която не е във властта, и в момента губи не само привърженици, но и партийни кадри.

"ГЕРБ все по-трудно ще могат да запазят единството на парламентарната си група, което вече е мит, но не може да се вещае край на ГЕРБ", настоя той.

Мирослав Найденов бе категоричен, че нито един от двамата напуснали Светлин Танчев и Георги Марков, не са заявявали желание за участие в проекта БАСТА.

Призна обаче, че са разговаряли с тях, защото "те са от кръга депутати, които се осмеляваха да говорят с нас", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
3
 
! Отговори
митко димов преди 10 години
До Мишо Мишев от ДупчевМишо, ако знаеш бойко колко работа ни даваше да строим пътищата .с парите си купих вектра и водих жената на море и децата също.за бойко и герб ще гласувам и жената и тя.
41
0
 
6
 
! Отговори
питащ преди 10 години
Защо господата Найденов - министър до последно,Йовчев - шеф на ДАНС и завеждащ кабинета на Президента на РБ ,заедно с бившия премиер Симеон Борисив сега излязоха от амнезията и се сетиха да говорят известни неща за всеки буден Гражданин на Република България.
40
3
 
8
 
! Отговори
Мишо Мишев от Дупчев преди 10 години
Да идват по-бързо изборите и да печели ГЕРБ и РЕФОРМАТОРИТЕ .Искам да умирам от глад и да тъна в мизерия, но ми е едно хубаво, като се появи Бойко и каже:"България е добре и по-добре ще стане, вижте ги тъпите Гърци с пенсии по 800 лв. .Ние сме по-добре от тях......Вчера като играх един мач и се сетих, че можем да сложим втори данък на влоговете, те само балъците си държат парите в Български Банки.Ние си държим парите в офшорки, нали Плевня.А его и Цецо....Цецо да ти купя апартамент, а..а..а"
39
4
 
16
 
! Отговори
д преди 10 години
Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?
38
15
 
18
 
! Отговори
й преди 10 години
Само ГЕРБ може да изчисти червените *** прегърнали полумесеца
37
0
 
6
 
! Отговори
НК преди 10 години
Общото между всички /управляващи/ е, че са слуги. Който е по-голям /във властта/, е по-голям слуга.
36
16
 
13
 
! Отговори
костурче преди 10 години
До kosturГолямото ПАДЕНИЕ се казва Б Б и ЦЦ и кликата ГЕРБ Костурче осъзнай се недемократичност фелфебелско управление кражби далавери сикаджиски рекети политика абсурдна Неслучаини оставки от герб хаиде КОСТУРЧЕ И другите като теб осъзнаите се
35
15
 
19
 
! Отговори
Амин преди 10 години
Цецо грозника,Бойко простака и Миро мършата ще горите в ада!!!...............................................
34
0
 
2
 
! Отговори
titi преди 10 години
ne se mesia na nikogo , vseki si gleda kakvoto mu e nujno
33
0
 
9
 
! Отговори
es преди 10 години
toq *** ,koi be6e ,koi go znae ve4e,dokato be6e pri Boiko be6e nqkoi ,a sega muhlo
32
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тоя *** пък кой му иска мнението и кой ли го слуша.Освен жена му
31
2
 
28
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Мършата още ли не е в затвора за корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с европейски средства?
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До raiaТоест? Надявам се да е нещо обидно, защото ми е много антипатичен.
29
0
 
13
 
! Отговори
raia преди 10 години
Ей на тоя много му приляга да се отъждестви с нарицателното име за врачани "врачански музовирин".
28
17
 
28
 
! Отговори
kostur преди 10 години
БЪЛГАРИЯ Е В АГОНИЯ..ВСЕКИ ДЕН ГУБИМ..В ИЗОЛАЦИЯ СМЕ ОТ СВЕТА , ОТ БИЗНЕСА..ТОЯ ЗЛОДЕЙ СТАНИШЕВ ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА И СЕ РАДВА , ЧЕ БСП УПРАВЛЯВА..ТЯ НЕ УПРАВЛЯВА , А ДОГАН..ТАКОВА ПАДЕНИЕ НА НАЦИЯТА..СТАНИШЕВ РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ , ЗА ПАРТИЯТА СИ , НО ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА..ТОВА Е 100% ИСТИНА--ПОМИСЛЕТЕ..САМО СЕ СЕТЕТЕ ЗА КОСТИНБРОД , ЗА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА МОНИКА , ЗА ПЕЕВСКИ , С КОЕТО ДАДЕ ДЪРЖАВАТА В КРАКАТА НА ДОГАН...КАКВА ВОНЯ , КАКВА ПОМИЯ..ОТВРАТ..
27
5
 
8
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ОБЕКТИВЕН 100%-----ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТЕ СЪВЕТВАМ---НИЩО ЛОШО------КОГАТО НЕ ТИ СЕ СПИ---ПОМИСЛИ СИ...*** СЛЕД ТУЙ НА ЦЪРКВА....НЕПРЕМЕННО...
26
6
 
34
 
! Отговори
kostur преди 10 години
МИРО , КАК ГЛЕДАШ ХОРАТА , ЮДА БЪЛГАРСКА...ПРЕДАТЕЛЯ МОЖЕ И ДА ЗАПАЗИ ЧАСТ ОТ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ...ТИ ЯВНО НЕ СИ ОТ ТИЯ...ТВЪРД *** ИЗЛЕЗЕ...ЕДВА ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО---АКО СИ КУПЕН , ПАРИТЕ ЩЕ ТИ ЗАКЛЕКНАТ ....ОПОМНИ СЕ..*** НА ЦЪРКВА , ЧОВЕЧЕ..СЕГА Е ВРЕМЕТО--СКОРО ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕ КЪСНО....
25
6
 
10
 
! Отговори
бай Ставри преди 10 години
Цецо ела да ми кажеш на мен на ушенче.
24
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
М Ъ Р Ш А !!!!Дошло е време да се грижиш само за простатата си.Скрий се,смърдиш?
23
30
 
25
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
Герберасите беснеят от яд ....аахахахахахаха КОЙ КОЙ КОЙ ви е виновен сега , пак ли станишев ?....ааааахахахахаха