Плевнелиев наклонен към ГЕРБ – като кулата в Пиза

Станишев: Президентът направи тежка политическа грешка
Обновена: 21 мар 2014 12:48 | 21 мар 2014 11:30, Камелия Цветанова
157
Плевнелиев наклонен към ГЕРБ – като кулата в Пиза
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: архив, БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев определи като тежка политическа грешка поведението на президента Росен Плевнелиев, който назначи състава на ЦИК по сметките на ГЕРБ и така лиши ДПС от едно място в комисията.
 
Според него това е погазване на закона и Конституцията и е направено след съгласуване с ръководството на ГЕРБ.
 
„Със скандала, който предизвика президентът, той показва за пореден път, че е президент на една политическа сила”, коментира Станишев.

Според него доказателство, че действията на Плевниелв са съгласувани с ГЕРБ, са и думите на лидера на опозицията Бойко Борисов,  който предупреди тази сутрин, че може и да не  признае резултатите от евроизборите.

Още по темата
„Това, което направи вчера президентът, е открита провокация към парламента, към законите и към Конституцията, защото той отправи апел към политическите сили да се разберат за разпределението на местата в ЦИК, но той зае страна и в момента стои наклонен на една страна като кулата в Пиза и то към ГЕРБ”, обвини соцлидерът.
 
Относно кризата в Украйна той коментира, че винаги трябва да се премерва внимателно.

Станишев разясни и какво е имал предвид в интервюто си за в. "Труд", озаглавено: "А ако утре някой поиска референдум за Кърджали?!", което предизвика реакции от останалите политически сили.

В него лидерът на столетницата защитава позицията на България за референдума в Крим и прави паралели с Кърджали.

„Благодарение на политическите сили България избегна това, което се случи в други балкански страни, но нищо не е даденост и не е гарантирано.  Винаги трябва да пазим това, което сме постигнали”, обясни днес Станишев.

Заради намесването на името на брат му Георгий Станишев в проекта за строителство в местността „Карадере” той настоя, че брат му е архитект и е наемен работник.
 
„На брат ми, който го използват като боксова круша, бих  препоръчал да съди всеки, който замеси неговото име”, заяви Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев се качи на главите на хората и си прави каквото иска .
67
3
 
23
 
! Отговори
ор преди 10 години
И най-мързеливият ***, на възраста на Сергей Станишев, има в пъти, много пъти повече трудов стаж, от бившият ни Министър Председател. Много е нагъл, човекът от снимката!
66
19
 
2
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Сидеров премиер!
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета и си мисля - колко глупави сме наистина да оставим този ***, който даже не е родом от тук, другия е ясен и един ненормалник да ни управляват??
64
18
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ами.... плевльо е напъъъъъълно " неутрален.....
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не зхаех, че и кулата в Пиза е симпатизант на ГЕРБ...
62
4
 
5
 
! Отговори
до 71 преди 10 години
Свестен политик е*ати вица.Има ли такова чудо в България?
61
5
 
21
 
! Отговори
До 29 преди 10 години
Това ли е днешната опорна точка, гнусен комунист???Защо не говорите за Пеевски, КТБ и за Доган и за Гоце, а за ПРезидента?Единствения останал, по-свестен политик в момента.
60
1
 
17
 
! Отговори
sostin преди 10 години
Съселчето е плювнало баластра хахахахахаахахха , маааалиииииии ........няма по - голям национален предател от това нищожество
59
4
 
19
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Станишев както винаги лицемер до дъното на душата си. Плевнелиев е политик с дясна идеология и логично е по-близък в действията и вижданията си към дясната партия ГЕРБ, както и към Реформаторите. През периода 2001-2011 Георги Първанов беше президент и следваше едно към едно действията и делата на БСП. Но това другаря Станишев не го казва, премълчава си. Нали така, сине на комунистически ***, Станишев?
58
16
 
5
 
! Отговори
обективна реалност преди 10 години
Росен Плевнелиев е най - наклоненият човек в българската политика !
57
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гати и гнусния съсел.
56
6
 
15
 
! Отговори
Продажник преди 10 години
Ах, ти червено мекотело! А кой вчера се изказа антибългарски за Кърджали, гнусен плъх?!Не Плевнелиев, а ти действаш против Конституцията!Президентът действа според това, което пише в чл. 23, ал.2 от Изборния кодекс на Мая Манолова.НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!
55
2
 
19
 
! Отговори
дг преди 10 години
Щом ДПС пищят, значи действието на президента е правилно.
54
1
 
16
 
! Отговори
Прост преди 10 години
По-добре наклонен към герб, отколкото като теб надупен към ДПС, кавал...
53
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A станишев е наклонен към доган като френска к*ва към черна рязана ***
52
1
 
19
 
! Отговори
Боев преди 10 години
Гадния руски евреин откраде чрез заменки всички хубави кътчета на българското черноморие. Останаха само Карадере и Силистар. Днес заедно с брат си и *** крадат Карадере, ако не ги спрем ще откраднат и Силистар и ще духнат някъде на майната си, евреите родина нямат. Тяхната родина е ссср а началник путин
51
1
 
19
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Брат ти ако не участва,означава че ти участваш в Карадере.Днес е собственик господин Ханс,а утре господин Станишев и брат.Тия номера са стари,колкото е стара партията ви.Защо така упорито искате да строите в защитена зона?Мафията иска да си направи курорт затворен тип,за да не наднича "простолюдието"а и да има стабилна охрана.Кои министри са взели това решение,и при кое управление.Хайде другарю Станишев,изясни казуса,па после ние ще проверим достоверността.
50
2
 
21
 
! Отговори
Геро преди 10 години
Поне *** се дупи на свои, а ти се гъзиш на турците, за да лапат пари семейството ти!
49
0
 
18
 
! Отговори
xx преди 10 години
Първо открадна земите на Карадере чрез заменки, после уж първи клас инвеститор, което означава 100 милиона субсидия от държавата, продават проекта и гуш - 200 - 300 милиона в джоба на братя станишеви.Интересно каква е комисионата за воленчо, та си мълчи.А мръсния руси евреин *** ще открадне едно от най-хубавите кътчета на черноморието.Не оставка - съд народен съд и връщане на земите на държавата.