Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все бях чувал и виждал *** но като 135 ТУК НЕ СЪМ СРЕЩАЛ В ЕВРОПА...
125
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко, нямаш сърце!Бони И ***.кристали - Ти Нямаш Сърце / VBOX7vbox7/play:13569589
124
10
 
21
 
! Отговори
крис преди 9 години
Борко е хиена абсолютна и докато има *** да го славославят ще се налага периодично да му слушаме хленча.Все си мисля че не може да има толкова плиткомозъчни екземпляри и след избори се убеждавам че глупоста човешка е неограничена.Миков ако сте му приватизирали кафеварката върни му я бе човек...той за тази кафеварка във война ще ни вкара с китайците ако е до акъла му само и окото му няма да трепне особено ако е скъп армаган от дядо му..не комуниста другия ..за демокрацията дето го ползва.
123
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имал той.... Настъпи време да нямаш! А ако имахме съд и прокуратура, а не задкулисни договорки да не се закачате и кой колко крал, крал, отдавна да е в затвора за престъпления срещу държавата в особено големи размери.
122
15
 
13
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Драги сънародници, никога България няма да се оправи докато не си замине от политическия живот БКП-БСП-ДС. Защо Чехия, Полша и Унгария се оправиха-защото няма такива партии на власт. Колкото и троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ и Президента толкова по ясно изпъква тяхната антибългарска позиция. Значи можеш от Москва и Путин да получаваш пари / БСП и Атака / , а не можеш да да бъдеш точен със своите съюзници ЕС и НАТО. Това е мечтата на комунистите-социалисти. Тогава да си заминават за Москва , защо се натискат да ходят в Брюксел, като водачите на листи Станишев, Сидеров и Бареков .
121
18
 
13
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Всички от провинцията завиждат на София. Истината е, че Софиянци никога не са гласували за простаците от БСП-ДС. Сега г-жа Фандъкова и ГЕРБ им показаха как се работи с акъл и мисъл за хората. А в другите градове като Враца, Монтана , Лом , Силистра и т. н. си гласуват за простите и крадливи комунисти-социалисти и чакат 5 лв. повишение на пенсиите. *** човек и вързано куче го хапе.
120
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ГЕРБ спечели изборите се гответе за ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ...Самоубииства на семейства и ГЛАД ...За сметка на ФИДООШУ голямата бака с
119
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-131,а на останалите за по един увяхнал гербер ,вместо заплата
118
12
 
7
 
! Отговори
социолог-българин преди 9 години
Днес световно известната агенция "Керкенез" публикува последните проучвания за Евроизборите в България. ГЕРБ - 35 % , БСП-15 % , ДПС- 6 % останалите партии по няколко процента без да прескочат бариерата. Анализа показа, че Цензурата води по похарчени пари, но все пак те са спестени от заплата и закуски на Бюрека.
117
11
 
20
 
! Отговори
Само АТАКА ! преди 9 години
Да е жив и здрав Волен, че остави този национален предател вън от властта !Никой не е предавал и продавал българите така подло, както Борисов го направи !Никой не е мачкал и унищожавал така безпардонно българите, както Борисов го правеше !НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! НИКОГА ВЕЧЕ ТИКВА НА ВЛАСТ !
116
5
 
10
 
! Отговори
Просто питам преди 9 години
До елегант бейб Изказът ти е особено "елегант" Почти като на любимият ти Боко Т.Апропо: защо пишеш "милярди" - така ли е правилно, да знам. Нали трябва да се учим от такива като вас и на правопис!?!
115
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВОЛЕН ТРИ ДЕНА ГО ТЪРСИШЕ ТОЯ ТИКВУН !!!Ама НЕКА сега да ГЛЕДА КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА !По голям провал от ГЕРБ не е имало от 681година до сега...
114
7
 
20
 
! Отговори
Прав ли съм? преди 9 години
"Един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите. Много точно казано, но се отнася до...Боко ТИКВАТА. Бъка от комплекси и мании. Всъщност: един *** ПОЖАРНИКАР!
113
2
 
5
 
! Отговори
уауауа преди 9 години
До БОЛЕН ЗДРАВ НОСИче той тоз протест сам си го инсценра след разговора с путин. авно му е било казано да се разкара, иначе той си знае. не, че на станишката и на него не му заповядват. уестингхаус какво ще правят и те тук? просто наще управляващи са силно изцапани и се съгласяват със всеки, който им покаже какво знае за тях.
112
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пожелавам на всички русофили , БСПари и Атакисти - грък шеф , китаец бригадир и севернокорейски заплати. А дано !!!
111
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМА МОЛЯ ВИДАЙТЕ НА ПРОСТАКА БОЙКОНЕ ЕДНА А ДВЕ ГОЛЯМИ СТАИ , ТА ДА СИ СЪБИРА ПРОСТАШКИТЕ , ЦИНИЧНИ ,МРЪСОТИИ КОИТО БЪЛВАТ ОТ ЗУРЛАТА МУ ЕЖЕДНЕВНО КАТО ВУЛКАН НАГЪЛ *** ЗА ТЕБЕ , ЦВИНОКИО И ДЯНКО СТАЯТА ВИ Е ЗАПАЗЕНА В ЗАТВОРА ДАЖЕ И МЕНЮ ИМА ИЗГОТВЕНО ЗА ХРАНА НА БУДА ЩЕ СЕ СЕРВИРА ЗА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ -АСФАЛТ, А ЗА ОБЯД КАМЪНИ И ЧАКЪЛ НА ЦВИНОКИО ТУХЛИ ЧЕТВОРКИ ЗА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ , А ЗА ОБЯД ЕДИНИЧНИ ТУХЛИ НАМАЗАНИ С ВАР НА ДЯНКО СУТРИН ОБЕД И ВЕЧЕР ПРЪДНЯТА OT ПУСНА ПИЦА
110
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Признат ГРЯХ наполовина грях БСП не е БКП ясноо!БКП е ГЕРБ !!!А АТАКА е БЪЛГАРИЯ !!!
109
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пожелавам на всички привърженици на БСП и АТАКА севернокорейски заплати и отношение ! А дано !
108
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БКП , Атака , ДПС , Бюреков цензурата ---- Ръка за ръка в името на личния интерес и СеСеСере
107
5
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Абе милиарди направи покрай магистралите ама пак си държи на кабинетчето и кафеварката, това е принципен човек. Пък и какъв президент ни назначи.....Бравос. Как можаха да заловят камионите с двойни дъна и палетите с бюлетини мръсните му съпартийци комунистите, още щешеда ни управлява горкия. Язък.