Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
2
 
16
 
! Отговори
хуморист преди 9 години
Предлагам да включим Тиквата в 100-те национални туристически обекта, само за там не са го номинирали, така или иначе много обича да му се зверят хората!
396
3
 
14
 
! Отговори
Прост Гербер преди 9 години
Първоначално, позите Бойкови изглеждаха само нелепи. После, той стана жалък с отказа да разбере очевадното не само, че не е на власт, но скоро няма и да я помирише!
395
4
 
8
 
! Отговори
луд умора нема преди 9 години
Борисов непрекъснато се опитва да представи себе си и ГЕРБ като управленски феномен, който винаги е само на една ръка разстояние от властта. И е въпрос само на МАЛКО време да я сграбчи.
394
3
 
14
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 9 години
Яко се е нашмъркал завалията.
393
3
 
11
 
! Отговори
ДИДИ преди 9 години
Рухна и последната опорна точка на ГЕРБ! Сега с техните камъни, по техните глави! Една година ни проглушиха ушите с "фесове" и прочее нарицателни, с които се опитваха да засегнат някакси членовете и симпатизантите на БСП... А сега да видим каква оценка ще направят на собствения си вожд!
392
4
 
10
 
! Отговори
с преди 9 години
Знаем те що за играч си бе, боко. Бистришки ритнитопковец! Такъв играч си. Риташ мач. Е, играеш и в търговията на наркотици, ама това не трябва да се коментира. Въпросът е, кое от двете ти е хоби....?
391
3
 
9
 
! Отговори
топала преди 9 години
аз те определям като х ю м н е което затри държавата и имаш нахалството да я довършиш
390
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оха как хубаво вият червените калинки.Идва голямата метла!
389
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Баба ТонкаБарека дето травмира детето на подиума що му се размина?
388
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дупеудавникПишете, пишете :)И на еврозиборите ви помогна.Хората много обичат пошла пропаганда и храчене на злоба.
387
3
 
12
 
! Отговори
дупеудавник преди 9 години
Гласуваш за Борисов,получаваш Доган.Това е истината...Бойко е дупето ,а ДПС са гащите....
386
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОМНИТЕ ЛИ, КОГАТО КРАДЕЦЪТ ДЯНКОВ ВДИГНА С 1 ЛЕВ АКЦИЗА НА ЦИГАРИТЕ, КАЗА- ТОЗИ ЛЕВ ОТИВА ДИРЕКТНО В ЗДРАВНАТА КАСА, ЗАЩОТО ПУШАЧИТЕ БОЛЕДУВАТ ПОВЕЧЕ И ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАТ ? В БЪЛГАРИЯ ИМА 2 МИРИОНА ПУШАЧИ- ВСЕКИ ДЕН 2 МИЛИОНА ЛЕВА ТРЯБВА ДА ОТИВАТ ВЗДРАВНАТА КАСА И ТЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е Н БЛЕСТЯЩО СЪСТОЯНИЕ. ЗАЩО НЕ Е ? ЗАЩОТО НИ ИЗЛЪГА ДЯНКОВ, ОСВЕН ЧЕ ОТКРАДНА МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ОТ КАСАТА- ЗА ТОВА ГОВОРЕТЕ, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИСКА СЪД ЗА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ? ПИТАТ КОЙР АМИ ДА ПИТАТ КОЙ ГО ДОВЕДЕ
385
3
 
14
 
! Отговори
Баба Тонка преди 9 години
Къде е Агенцията за закрила на детето?Тия пак са впрегнали децата в предизборната си борба,то бива наглост но чак пък толкова не бива!Тая учителка учителка дето е изкарала децата с герберите да си ходи в къщи или да и търсят работа в предизборният щаб на ГЕРБ.
384
6
 
20
 
! Отговори
пъпчо преди 9 години
не играч , а мутра и полски свирач , вече разтвори бузки на доган..
383
3
 
18
 
! Отговори
иван преди 9 години
не играч ,а хамериканска пионка.А хората те определиха като политик през февруари 2013г.Недоразумение!
382
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Draskachite gi njama, do Bankata sa
381
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Taki v Dubaï imashe kashta v the Palms,novijat ostrov+ jaxta, toi xarchi bez da smjta ! MILIARDI mu prenasochvat ! Nali Ugkim go Izdirvaxa? Pak lagat ?
380
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Индианците от племето на Винету-ага ,нещо поспряха с коментарите :))
379
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A TAKI SKAPO IM STRUVA NA BCP? TOI SHMARKA NAI-MALKO PO 10 gr NA 24h, AMA NALI NE SHMARKA SAM , ZNACHI OKOLO 20 gr na 24 H + DRUGI RAZXODI ABE 10 xilqdi ? na den, ZA MESEC 300 Xil, MALEEEE MNOGO KRADNAT, TIJ SA LUDI !
378
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Генерал Борисов е играч номер едно!