Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Do 492?JASNA E POSTANOVKATA, BCP ZNAJAT CHE NJMA DA UPRAVLJVAT I TRESKAT BANKITE, AKO NESHTO SE OBARKA SHTE KAGAT CHE SEGA TOVA SLUGEBVO PRAVITELSTVO E VINIVNO ILI PAK BOIKO ! TIJ NJMA LI KOI DA GI VKARA PO ZATVORITE ? SEGA SHTE IMA REVOLUCIA ! AKO XORATA SPRAT DA RABOTJT I ZAPOCHVAT DA IZBIVAT, SHTE TROSHAT MAGAZINI I SHTE SI VZIMAT KAKVOTO IM E NUGNO ! TAJA SGAN TRJBVA PO ZATVORITE ILI DRUGO ! OPRAVJITE SE. TE SEGA I BOGATITE SA BEDNI !
376
4
 
23
 
! Отговори
Dichev преди 9 години
Този нарцистичен мегаломан болен от злокачествен нарцисизъм е време да замълчи завинаги и да бъде изритан от българската политика. а ако някой се е съмнявал, че ще работи с Местан сега вече трябва да се е убедил - "заместник-министри ще има от българските мюсюлмани. Нищо против българските мюсюлмани дори имам приятели сред тях, разбира се не от тия дето гласуват под строй. Но тук въпроса не опира до интелигентни хора. Бойко взима хора който само скачат по неговата тояга и това е факт!
375
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА: БАЛЪЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА УМРЪТ! ВИЕ СТЕ БАЛЪЦИ ОТ ПОЛИТИЦИ ДО ДДС, ТОЛКО ВИ Е АКЪЛА, КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ С БОСИ КРАКА ПО АСФАЛТА ? НЕ ВИ СЪЖАЛЯВАМ, ТРЯБВАШЕ ДА СТЕ ПО-УМНИ
374
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРИ ГЕРБ ИМАШЕ ДИСЦИПЛИНА И ВСИЧКО СЕ СЛЕДЕШЕ ЗОРКО, СПРЯХА ИМ ДАЛАВЕРИТЕ С ДДС И ВСИЧКИ ПРОПИЩЯХА КОЛКО БИЛИ ЛОШИ ГЕРБ, Е СЕГА БСП ВИ ОСТАВИХА ГОЛИ И БОСИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ, БАЛЪЦИ
373
14
 
7
 
! Отговори
ххх преди 9 години
До Анонимен"БОЙКО ЛЕТЕШЕ ИЗ СТРАНАТА ЛИЧНО КОГАТО ИМАШЕ БЕДСТВИЯ"Капитан България.
372
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Моят приятел - премиерът на Турция Ердоган, идваше на посещения в България за среща с мен" ! Бойко е ТУРСКИ *** !!! Най-голямата гордост на бившия премиер Бойко Борисов след статута му на професионален нападател на Бистришките тигри е приятелството със същия този Ердоган, който смачка със сила турската пролет.
371
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ ВИ КАЗВАМ ЧЕ ФАЛИРАХА БАНКИТЕ , ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ, ПАРИТЕ НА БГ СЕ НАМИРАТ В ТАКИ, ИЗТОЧЕНИ И ПРЕНАСОЧЕНИ, СЕГА ЩЕ ПАДНЕ БОРДА И ЩЕ СТАНЕ ЧУДО, ТАКА Е КАТО ГРИСКАТЕ ВСЯКАКВИ ПОСТАНОВКИ, ДОБРЕ СИ БЯХА ГЕРБ НА ВЛАСТ, А СЕГА КАКВО? СПАСЯВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО САМО ТЕЗИ КОИТО СИ ДЪРЖЪТ ПАРИТЕ В БУЛБАНК ИЛИ ДСК, ДРУГОТО Е АУТ! ЧЕСТИТО ***, ДРАСКАЧИТЕ ПТОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЪЗХВАЛЯВАТЕ БСП , *** СЕЛЯНИ СТЕ ВИЕ
370
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Можеше 121 гласа,ама след това изказване с назначеията вече нищо не е същото
369
0
 
2
 
! Отговори
78elitsa преди 9 години
Изградените ми лични впечатления при откриването на изкуствения терен на нашия стадион са за Човек с умерени и премислени действия, който не подценява нито една възраст,тъй като всеки един от нас има смисъл и той е обединяване на преживелите,изживявящите и силно устренените подрастващи да се докажат достойни ,способни и успяващи играчи.В този ред на мисли през целия ни живот взаимното уважение и разбиране на отсрещната страна е показател за разумност и градивен диалог,от който има смисъл.
368
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
USA ФАШИСТИТЕ В МОМЕНТА УБИВАТ ЦИВИЛНИ И ДЕЦА В МИЧИГАН, ТОВА СА СВЕТОВНИТЕ ПИРАТИ, ЛИЖЕТЕ ИМ ОЩЕ ГЪЬОВЕТЕ
367
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ЕДНА ГОДИНА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ФАЛИРА БАНКИТЕ, ПРЕПРАВИ КОНСТИТУЦИЯТА,СМЕНИ ВСИЧКИ КАДРИ СЪС СВОИ! ТОВА ПРАВИХА 1 ГОДИНА,ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И СИ ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА, ЧАК ДАДОХА ПОД СЪД ЦВЕТАНОВ ЧЕ СЕ Е ОСМЕЛИЛ ДА ГИ ПОДСЛУШВА, ТЕ НАЛИ СА НЕДОСЕГАЕМИ И НИКОЙ ДА НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА ЖИВЕЯТ И КРАДЪТ! БРАВО БЕ, МАМКА ВИ
366
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП , ДПС,НДСВ,АТАКА,СДС,ДСБ, ВСИЧКИ ТЕ УПРАВЛЯВАХА ТАКА ЧЕ БГ Е В КАЛТА И В КАЛ,ДОЙДЕ ГЕРБ,БОЙКО ПОСТРОИ БГ ОТНОВО, ПЪТИЩА,ГРАДИНИ,УЧИЛИЩА,ПРИБРА МАФИОТИТЕ НА ТОПЛО, ГРИЖИХА СЕ ДА НЕ ПАДНЕ БОРДА, БОЙКО ЛЕТЕШЕ ИЗ СТРАНАТА ЛИЧНО КОГАТО ИМАШЕ БЕДСТВИЯ И ПОМАГАШЕ, ТАКЪВ ГОТИН ПРЕМИЕР НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ! САМО ГЕРБ УПРАВЛЯВАХА ТАКА КАКТО ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ! ГЕРБ СА СПАСИТЕЛИТЕ
365
1
 
6
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Добро утро ибрици от Герб, добро утро червени пияници. Не накоалирахте ли се вече? Хайде де, сега му е времето, да ви е ба!
364
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не ме направят мен министър председател - за отрицателно време ще реша доста проблеми, просто ще облекча процедурите по обвяване за невменяем и принудително психиатрично лечение, ще отделя някой друг лев за превръщане на стотиците изоставени сгради по отдалечените селата в лудници и ще пратя много хора там където им е мястото...
363
2
 
6
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
До плне си прав има си национално отговорна партия Атака,ако и те се провалят ,знайте че няма да има България
362
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тюм билим доктор биринси-бостанжи Будю МазнияАко ГЕРБ управлява аз ще съм башбакан. Ще назнача он бакани мюслюманлар тюрклер и алтъ бакани християнлар булгарлар. Цецка отново ще бъде меслис башкани, а след две години ще изберем Медю Доганоглу за башкан, негов заместник ще бъде Местаноглу. Очаквам да гласувате правилно на 5-ти октомври !
361
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ot 89 год Турците"Българи" участват в Управлението на Бг, ако сега не участват ще бъде за първи път, могат да заемат постове, Б.Б по времето на неговото Управление , имаше Хора от всички партии, Той взимаше хората по И според способностите? Май драскачите тука това не го знаят
360
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 466? Ти май ди нямаш и представа че мъжете от повече от 20 год си правят и маникюр и педикюр ? Това е хигиена препоръчителна хигиена за всички мъже, а от повече от 25 год мъжете в София се бръснат долу, това пак е Хигиена, Селяните да си стоят на село, да бунясват да ходят с кал под нокгите! Умоляваме всички които нямат подобаваща хигиена да не Идват в София ?!
359
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
връткалник - зам министри мюсюлмани - *** - тиква и мутра не е бил искаше му се к е м
358
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След кафенцето идва ред на гъ--зенцето ,ама тъпата Тиква още не го е разбрал .Да си припомни какво стана с БСП след целувката с Местан .