Шест часа преговори за кабинет без резултат, задава се нощен тур

Патриотите искали да видят окончателния вариант на програмната декларация
5 ное 2014 20:13,
108
Шест часа преговори за кабинет без резултат, задава се нощен тур
Снимка: Булфото

Преговорите за съдбата на бъдещото правителство са напът да прераснат в нощни. Това стана ясно на шестия час от консултациите между четирите партии, които водят разговори за формиране на кабинет и на мнозинство зад него.

Още по темата

Малко след 19 часа представителите на Патриотичния фронт и на АБВ станаха от масата на преговорите с ГЕРБ и РБ.

Ивайло Калфин напусна и обяви, че АБВ започва заседание на Изпълнителния си съвет. Форумът трябва да бъде запознат с хода на преговорите. „По голяма част от текстовете в програмата има голям напредък“, каза шефът на групата на АБВ. Той обясни, че преговорите не са приключили и по-късно тази вечер те ще продължат. Калфин отново отказа да коментира въпроса дали ще стане министър. „Този въпрос не е обсъждан“, каза той.

Шефът на групата на АБВ за пореден път обясни, че партията няма да влиза в коалиция с ГЕРБ и РБ, а ако подкрепят кабинета, то ще е само чрез подкрепа за програмата.

От думите на Калфин стана ясно и, че Патриотите искат да видят отново окончателния вариант на декларацията преди да я одобрят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Малиии колко са щастливи, предатели на партия БКП, цял живот от нея са хранили, а сега голям смях "Отървахме се".ЦВ ЦВ ЦВ
40
0
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Що не ги оплювате тез двамата, не ги ли познахте???Ей тез вече ще ви оправят до дупка.Колко са щастливи само????Първанката липсва от пейзажа....
39
1
 
0
 
! Отговори
Гербер преди 9 години
БОСТАН ДА Е !!
38
0
 
2
 
! Отговори
БОЙ КО БОРЕЦОВ преди 9 години
Тия вътре си праат консултации,аз пък намерих УАИФАИ
37
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герб победа.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Задава се джиджи биджи.
35
0
 
6
 
! Отговори
старшина преди 9 години
любимата песен на боко батальонът се строява за последен път куневицеа управлява бсп ревът
34
2
 
7
 
! Отговори
Вергил Дюлев преди 9 години
Дол ще се върне ли пак при Фандъкова? Нали му се отдаде и сега все си мисля ,че ще е жалко ,ако не се съберат. От както я направи щастлива и грейнаха очите.
33
0
 
5
 
! Отговори
Задкулисие на тъмно преди 9 години
До последно се въртят далавери за разпределението на откраднатите порции. Тук не става въпрос за програми, никой не го интересуват програми, всеки гледа колко пари ще получи и какви постове. Сделките на тъмно продължават, което не е добре тъй като сме вечер, а преговорите продължават още, може би до сутринта.
32
2
 
17
 
! Отговори
избори преди 9 години
Оставка!!!
31
2
 
8
 
! Отговори
БОЙ КО БОРЕЦОВ преди 9 години
До Воленка ДащнатаРайчо ти ли си бЕ?Кво стаа у столипиново има ли пидали
30
1
 
8
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
За такава ситуация народа е казал -"Царят дава - пъдаря не "До вчера извиваха ръцете на Борисов,сега остана да му счупят врата,толкова се е смирил и станал диалогичен - Сговорна дружина,Бойко пребива!!
29
3
 
9
 
! Отговори
шмиргел преди 9 години
до дни на тиквата се налага *** е вероягно ще я украси със петолъчка сърп и чук гледаите циркове
28
2
 
6
 
! Отговори
БОЙ КО БОРЕЦОВ преди 9 години
Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене,нЕ.Между впрочем!Станишев само искаше да плюя в едната дупка за да влезе по-леснО ама нали се беше натаковал,та взе да ми люти на очите,та затовА него най го мразим.Затова от мене зпомнете!МНОГО ТЕЖКО СЕ ЛИЖЕ ТАМ,КЪДЕТО СЕ ПЛЮЕ.Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата,маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен.ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ,ЦЪФНАА...Опаа,натаковах се..Иам една бюлетина,са че я ползвам
27
3
 
8
 
! Отговори
БОЙ КО БОРЕЦОВ преди 9 години
Я съм накокръжен вгламавец,а вие сте бунаци!Миналата седмица бех на инструктаж при Костов,ама той ме прати при Доган,че така се били разбрали с него.Между впочем!Чалмата било много хубаво нещо!Требеше да я носим през летото ама не се сетих та взе че ми изгоре кратуната,са зимата мислим да я носим вместо ***.
26
11
 
2
 
! Отговори
Buda-muda преди 9 години
Няма такова нещо като агент Буда!Водят ви за носовете с един слух, типично в стила на ДС. И вие се връзвате като последните наивници.Агент Буда не съществува. Искали са да създадат агент Буда, но са преценили, че няма да преговарят с него и е останало само картончето.Не вярвайте на всичко, което се говори срещу хора, които мразите
25
0
 
5
 
! Отговори
Don Pepino преди 9 години
Vsichkite ni hanove i care sega da napravqt pravitelstvo pak,nqma da se promenqt nechtata...Napravo veche me e sram v chujbina da kaja ot kade sum...Horata svurzvat lubimata ni tatkovina s edna duma : Mafia!Nie kakuv jivot jiveem,a tezi koito chte se rodqt tuk ne znam kakvo gi chaka.. bratq i sestri Bulgari. :(
24
4
 
12
 
! Отговори
ХАХА преди 9 години
АГЕНТ БУДА И АГЕНТ ГОЦЕ!СТРАНАТА ВЪРВИ КЪМ ВЪЗХОД!
23
13
 
4
 
! Отговори
Воленка Дащната преди 9 години
С размера на Местан се справих. Е, малко зор ама..............рублите са си рубли..Ама този садист Борисов ако ме напъпли..................е те тогаз си.....................е..........мамата
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОМНИТЕ ЛИ ГИ ТЕЗИ КОИТО ЦЯЛО ЛЯТО СИ ПРАВЕХА РАЗХОДКИ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕНЦА ПРЕД НАРОДНОТО СБОРИЩЕ? СЪС СИГУРНОСТ ГИ ПОМНИТЕ НЕМОЖЕ ДА СТЕ ГИ ЗАБРАВИЛИ. ТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ РАЗХОЖДАЩИ СЕ ИМ Е БИЛО ПЛАТЕНО ЗА РАЗХОДКИТЕ 6 000 000 ДОЛАРЧЕТА ОТ ХАМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. А ВИЕ КАКВО ВЗЕХЕТЕ? ДОКОЛКОТО ЗНАМ НА МАРКО ЧАДЪРО. КАК Е ЧАДЪРО ПО МЯРКА ЛИ ВИЕ ИЛИ ИМА МЯСТО ДА ВЛЕЗНЕ ОЩЕ ЕДИН? ТАКА КАТО ГЛЕДАМ СЛЕД 25 ГОДИНИ ВКАРВАНЕ НА МАРКОВИЯТ МОЖЕ ДА ИМА МЯСТО И ЗА ОЩЕ 3 ЧАДЪРА. ЧЕСТИТО НА БАЛАМУРНИЦИТЕ.