ГЕРБ свиква управляващата коалиция заради Патриотите

На срещата ще се бистри казусът със зам.-министър Орхан Исмаилов
Обновена: 18 ное 2014 12:34 | 18 ное 2014 12:33,
27
ГЕРБ свиква управляващата коалиция заради Патриотите
Снимка: архив, БТА

ГЕРБ насрочи среща на коалиционните си партньори заради сигналите на Патриотите, че могат да оттеглят подкрепата си за кабинета.

Повод за недоволството на ПФ стана назначаването на Орхан Исмаилов от РБ за зам.-министър на отбраната.

„Този въпрос ще бъде разгледан и обсъден на среща с коалиционните партньори“, обяви в кулоарите на парламента Цвета Караянчева от групата на ГЕРБ. Тя обясни, че след срещата партньорите ще излязат с обща позиция.

Още по темата
„Всяка позиция и мнение, изразени преди тази среща, ние от ГЕРБ ще считаме, че е неофициална“, каза Караянчева в кратко изявление от името на партията си.

В момента съпредседателите на Патриотичния фронт Валери Симеонов и Красимир Каракачанов обсъждат позицията си по назначаването на Исмаилов.

По-рано лидерът на ВМРО обясни, че фигурата му „поражда размисли“ заради това, че е издигната от партия на етническа основа.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов беше по-рязък и обясни, че назначението на Исмаилов може да коства на управляващата коалиция подкрепата на Патриотичния фронт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
1
 
! Отговори
езичник преди 9 години
що за простотия да се назначи за зам.министър на отбраната лице на което едва ли някой ще има доверие! и сега кво прайм? филмът " КОЙ?" сезон втори. някой стои в сянка и си играе пак с огъня и дано този път намерят къде е заровено кучето защото който и да е този Кой той се подиграва и с народа и с политиците...въобще с България.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, защо точно той, и точно на това министерство. Тва е тъпо.
20
1
 
8
 
! Отговори
zdr преди 9 години
От 17 министерства-това ли точно....?!
19
1
 
8
 
! Отговори
Камбаната бие преди 9 години
До 777Не, сега е напълно и безпощадно ясно, че той самият(Борисов) е виновен, независимо какво иска и какво не иска.
18
0
 
3
 
! Отговори
ivan преди 9 години
kolko smeshni stavate. viye ne razbrahteli che s tazi glupava koalisiya riba rak i shtika i nesto drugo do nikide nyama da ya izkarate, aba boiko tikva takava stavash za rezil veche poday si ostavkata i si virni debela mazna svinya
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ги нямаше протестърите, когато назначиха Исмаилов за министър на отбраната?????Никай не излезе да реве кой, кой, кай предложи Исмаилов за вминистър на отбраната!!!!
16
1
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
До МузиковедХубаво име имаш!
15
3
 
5
 
! Отговори
Музиковед преди 9 години
Отново се запя старата песен на нов глас. Само ПФ не я пеят, а бият камбаната.Останалите пеят отново "корупция, корупция ми дай, комисионни и рушвети бутай нам! но не в мажор, а в минор.
14
2
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
В един момент и заеми няма да ни дават отвън- нали няма реформи, ББ отказа да прави съдебна, в момента пак се готвят да наливат от пусто в празно и да продължава *** и мизерията, само и само да няма реформи. Все пак в мизерия и *** вирее корупцията, а тя е най-удобна за политиците
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сладури !!!
12
3
 
7
 
! Отговори
Ако ЕС знаеше преди 9 години
До НепознатА ЕС ако знаеше що за корупционисти и криминални престъпници са ДСБ, СДС и останалата гмеж от туски терористи, какви са били далаверите на ББ с ДП, за цесиите,за веригата от фирми, които ги облагодетелстват, за нелоялността им към законодателството и ценностите на ЕС, май нов Нюрнбергски процес ще организира за тях и ще ги тикне в затвор с утежнен режим.
11
1
 
10
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Без ПФ. ни АБВ, ни РБ ще искат каквото и да е било, ни ГЕРБ ще дава- ще има нови избори, защото 3 партийки нямат мнозинство без ПФ
10
2
 
12
 
! Отговори
777 преди 9 години
До ББ сбърка отновоНе е сбъркал.Просто иска някой друг да е виновен и той както винаги да се оправдава,че друг е виновен.Нали нямаше да поема властта ако няма 121 депутати.Ккаво стана ?100 пъти ги събира само и само да е на власт,уж добро за БГ -НЕ НАМ.Всички гербаджии зная едно и също.Все някой друг им е виновен.Ами управлявайте си сами.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че са ПФ, иначе ГЕРБ ще си правят каквото си искат- ще пускат необезпокоявани нелегални ислямисти, няма да построят оградата, ще има продължения на мишо бирата и т.н. безочия
8
6
 
15
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Паричен фонд за спасение на Боката...Жал ми е за вас,гласувах за вас,но вие се оказахте *** на Борисов.Само за АТАКА вече ще гласуваме...Не те искаме Винкел и ти агент Иване!Заблудихме се...Волене,прости ни!!!
7
8
 
7
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
"На срещата ще се бистри казусът със зам.-министър Орхан Исмаилов" Брех Брех Брех хората от ЕС ако ви знаят що за *** сте долни националисти, никога България нямаше да бъде преита в ЕС.
6
2
 
18
 
! Отговори
Националист с ибрик преди 9 години
Аз предлагам Караибрахим от "Време разделно" за министър на отбраната на България!
5
2
 
28
 
! Отговори
U2 преди 9 години
КАКВО ИМА ДА СЕ БИСТРИ - ТАКА ЛИ ИЗЛИЗА ДПС ОТ ВЛАСТТА - СЪС ЗАМ.МИНИСТЪР И ТО НА ОТБРАНАТА НА БЪЛГАРИЯ...ДА ЗНАЕ ВОЕННИТЕ НИ ТАЙНИ, ТА ПО-ЛЕСНО ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ
4
3
 
36
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Партията на Корман Исмаилов си е истинска протурска партия изпълняваща пряко заръките на Ердоган. По-опасни са и от ДПС!Да се вкара техен човек в министерството на отбраната е неприемливо не само за "патриот", ами за всеки нормален човек. По-добре направо министерството да се закрие (поне ще се спестят пари).
3
4
 
18
 
! Отговори
ББ сбърка отново преди 9 години
ББ сбърка отново. ББ отново започна да търси подкрепа не там където трябва - в нелоялни и корумпирани партийни партньори, а не в Суверена - Народа. ББ отново започна търговията това на теб, но другото на мен.Така, както търгуваше при предишното си управление с Цветан Василев и Пеевски, които се обърнаха срещу него и го изядоха. Сега РБ и АБВ ще му изядат управлението ако не им дава каквото искат. При което единствената почтена и смислена формация ПФ ще си оттегли подкрепата, няма как.