Оттегляме подкрепата от кабинета? Рано е да се каже!

Още не сме седнали да разговаряме, уточни Каракачанов
Обновена: 18 ное 2014 12:46 | 18 ное 2014 11:47,
39
Оттегляме подкрепата от кабинета? Рано е да се каже!
Красимир Каракачанов (л) и Валери Симеонов Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт има опасения от назначаването на зам.-министър от партия на етническа основа. Дали обаче националистите ще оттеглят подкрепата си от кабинета, е рано да се каже. Това остана ясно от думите на съпредседателя на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов. Той потвърди, че предстои разговор по темата.

Каракачанов коментира думите на другия съпредседател на коалицията - Валери Симеонов, който сутринта обяви, че Патриотите може да оттеглят подкрепата си от кабинета.

Още по темата
„Не сме заявявали подобно нещо“, каза Каракачанов малко по-късно в кулоарите на парламента и допълни, че думите на Симеонов са негово лично мнение. „Сега ще разговаряме, както виждате още не сме седнали да говорим“, каза още лидерът на ВМРО.

Самият Симеонов отказа коментар в парламента. Единствените му думи бяха: „Камбаните бият второ пришествие“.

Каракачанов пък обясни, че засега Патриотите нямат условие към управляващите да оттеглят зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов, член на "Народна партия свобода и достойнство" на Корман Исмаилов.

В същото време Каракачанов призна, че фактът, че Исмаилов произхожда от партия на етническа основа, „поражда определени размисли“.

Лидерът на ВМРО потвърди, че Патриотите ще настояват да оглавят енергийната комисия в парламента. „Имаме сериозни амбиции да се извърши ревизия в сектора. Тя се очаква от цялото общество“, каза Каракачанов.

Той изрази надежда, че това ще доведе до намаляване на цените на тока. Другите комисии, с които Патриотите биха се ангажирали, са комисията за контрол по еврофондовете и комисията по туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
4
 
! Отговори
american boy преди 9 години
На тоя мазен, дебел ципон Каракачанов само като му прочета името и му видя гнусната, оядена физиономия и ми иде да драйфам! Като се сетя обаче, че е в коалиция с Архонта Бинев и не мога да не си изповръщам червата!!! Пфу, отврат!!!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комсомолското прасе Каракачанов и той се почувства със златен пръст като малоумния си колега Сидеров. Ту подкрепя ту оттегля подкрепата си в зависимост от пачката която са готови да му подадат.
35
0
 
2
 
! Отговори
Ataka преди 9 години
Karakachanov,Djambazki..... vse zvucni turski imena.Vednaga daim se smenyat na tiya imenata.
34
2
 
4
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Тия "патриоти" дали не смятат да" възродят" името на българския престолонаследник принц Симеон -Хасан 1 ха..ха
33
0
 
11
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Тоз с атомна бомба няма да можем да го отеглим, празни приказки говори за медиите и феновете си, заблудени Бабички от крайните квартали.
32
2
 
6
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Виж ги ти!?!?!Агент Иван(каракачанов-българска фамилия) искал да става зам. министър на МО.Абе аланколу,България е в НАТО и военните тайни е опасно да попаднат в милиционер на КГБ.А Турция е натовска държава.Което означава че с Турция имаме обща защита .От кого ли?А сетете се де..ха..ха
31
2
 
4
 
! Отговори
ПФ преди 9 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!...Хр. Ботев
30
1
 
7
 
! Отговори
Каракачанов преди 9 години
Айде сега...от един кьорфишек новина направихте. Нали сме уж патриоти, трябва да вдигнем малко пушилка за пред електората.
29
1
 
9
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Патриотичният фронт са ***, продажни слугини, нищо повече от прости тутки с депутатски имунитет!
28
2
 
20
 
! Отговори
Истукан преди 9 години
Като сте против назначаване на кадри от протурската партия в РБ, защо влязохте в коалиция с тях? Предатели!
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми като оттеглиш подкрепата ще докажеш тезата, че т.н. националисти имате една задача - ДОГАН-ПРЕМИЕР
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
'...Доц. д-р Орхан Исмаилов, член на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на българските граждани към .. разузнавателните служби на БНА, става заместник-министър на отбраната.'Да ви го преведа ли на обикновен език? Реджеп Ердоган каза, че партия Свобода и Достойнство са неговите хора в България. Член на тази партия с пълен достъп до досиетата на военните разузнавачи и контра-разузнавачи става зам. министър на отбраната. Дали няма леекичък повод за притеснение?
25
1
 
13
 
! Отговори
Има ли правителство? преди 9 години
А има ли правителство изобщо? Питам, защото според мен няма правителство. Няма нито едно комплектовано министерство да сега. Няма нито една програма за действие на министрество до сега. Министърката на екологията ходила и на спа и плакала... министърът на икономиката никакъв го няма, министърката на туризма жива ли е, същото се отнася и до министърката на енергетиката. И останалите министри също не дават признаци на живот...Та според мен Правителство Няма.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При нови избори половината от тези 8 политически формации,които са в момента,със сигурност няма да минат бариерата.Това са РБ,ПФ,АБВ и ББЦ.Така ще се отсее доста плява.
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз пък този път подкрепям ПФ! бивш член на дпс няма и не може да има. врътнали се касим дал и корман исмаилов и си направили второ дпс. и стига сте бълнували някакви етнически протести, конфликти и прочие. става дума за принципи - вежди рашидов втори път министър и никой дума не обели срещу него. да не би протестите срещу пеевски да бяха на етническа основа:):) или защото е мафия и проводник на чужди интереси? същото е и с 'партията на справедливостта, опс ..партия свобода и достойнство'..
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези от Патриотичен фронт бяха против ДПС и партията на Касим Дал, както и против Борисов и новините на турски по БНТ, а сега нищо не им пречат и са в коалиция с Бойко, партията на Касим Дал и всички останали дето плюха. Абсолютно същите като Атака.
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каракачанката да се откаже от кокала!?Вие чувате ли се какво говорите.Колко години чака момента да се добере до казана с мръвките.Сега ще се тъпче до насиране.Между другото още не е дал обяснение за случая във вилата на Емо Ротманса миналата година,когато го хванаха със скритата камера как урежда купуването на гласове.
20
1
 
5
 
! Отговори
Важен въпрос преди 9 години
Важен въпрос е какво прави новият иминистър на енергетиката, та ПФ ще й върши работа. Оставка на тази министърка, която не е нищо друго освен партийно-зависима бюрократка, от която не може да се очаква никаква лична инициатива за справяне с тежките въпроси на енергетиката. Още по-голямо притеснение буди слухът, че заместник ще й става един доверен слуга на Валентин Златев. Това ли ще са реформите в енергетиката, питам?! Нищонеправене и отново овластяване на енергийната мафия.
19
2
 
8
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Оттегляте подкрепата за правителството ама след 4 години, когато вече ще сте извън парламента и повече няма да видите власт и парламент. Тогава вече можете да си оттеглите подкрепата към Борисов и отново да продължите да го плюете по телевизия СКАТ, както и преди. Вие сте национален фронт за спасение на Бойко. Плюхте го по телевизия СКАТ, а сега не ви пречи нито той, нито новините на турски по БНТ, нито пък ДПС. Забравихте за какво влязохте в парламента и във властта и отстъпихте от точките си.
18
2
 
8
 
! Отговори
DOLU GERB ! преди 9 години
Нищо няма да оттегли тоя евреин Балефски ! Хах , велери Балефски е слуга на Тиквата , той е създаден от Буда кво оттегляне кви 5 лв. иска ОЩЕ ПОВЕЧЕ пари най-вероятно