Борисов го удря на молба за пари, праща министри в Брюксел

Ще се обясняваме на какъв хал сме, дано проявят добрина
Обновена: 19 ное 2014 14:00 | 19 ное 2014 11:10, Веселина Йорданова
98
Борисов го удря на молба за пари, праща министри в Брюксел
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов изпраща министри от кабинета в Брюксел. От думите му преди началото на днешното правителствено заседание става ясно, че Борисов се надява на европлащания към страната ни предсрочно или да не загубим част от парите по европрограми, които са под риск, защото пари в бюджета няма.

„Пет-шест министри съм пратил в Брюксел по възможност неспасяемото да се спаси“, заявява министър-председателят и допълва, че най-рано плащания за България ще има след 1 юни догодина.

„Ще го ударим на молба е точната дума, защото от сутринта Вежди Рашидов нямал заплати за културата, бюджетът на нула, Вучков няма заплати за МВР“, обяснява той причината за офанзивата.

Премиерът казва още, че от ГЕРБ са предупреждавали от лятото, че пари за МВР няма да има.

„Ще се обясняваме на какъв хал сме, ако проявяват непроявявана досега добрина и човещина към България.... Дано да успеят, затова заместниците са тук“, обяснява Борисов отсъствието от заседанието на МС на изпратените от него министри.

Народното събрание прие вчера на първо четене актуализацията на бюджета. В нея за МВР са предвидени най-много средства – над 125 млн. лв.

Малко преди да стане ясно, че пари за заплати няма, министрите се почерпиха с бонбони за бебето на правосъдния министър Христо Иванов, което се роди преди дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На запад има Високи Данъци но лихвения процент е нулев или около нулата.. А тука има високи лихвени проценти 12-20% парите вместо за данъци за държавата отиват в банките.. С Валутния Борд ни грабят по 5% от паричната маса 50-60 милиарда - което прави е 2,5 милярда и половина на година грабеж
49
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ще дойдат руснаците и китайците да избият *** , па ако ще светът да свърши .. Важното е *** да нема , предатели..
48
2
 
11
 
! Отговори
Изток преди 9 години
Пари е имало и ще има, само трябва да се погледне на ИЗТОК!Но нашите политици са евроатлантически лицемери!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТЧИСЛЕНИЯ ПО-МАЛКО ОТ 1% ОТ ОБЩОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАРИ В БАНКИТЕ!!!!ДОБРЕ СА СИ ГО УРЕДИЛИ БАНКЕРИТЕ!!!!!АЗ МИСЛЕХ, ЧЕ ОТЧИСЛЕНИЯТА ЗА ФОНДА СА ПОНЕ 10% ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ!!!
46
0
 
14
 
! Отговори
леле нагли...! преди 9 години
Проблема не е, че няма пари крадливи ***, проблема е че 80% от тези пари са за вас, 20 % за предназначението им... дано спящия *** народ се събуди и отново да наводним улиците ,като стане по -топло, ако преживеем зимата..
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даваме 600 милиона вноска , 2,5 милиарда плащаме данък , чрез валутния борд . Всяка години запада и САЩ ни грабят общо 10 милиарда..
44
3
 
15
 
! Отговори
Регистрирано падение преди 9 години
Е, такова падиние НЕМА !Неработещ кабинет от скудоумци -синекурки клептомани,Лъжлив кабинет от *** - необразовани незнаещи и напълно импотентни умствено вампири,Който отива да моли и проси =Дайте ни, ни, защото няма от къде да крадем, след като окрадохме КТБ, изсмукахме кръвта на народа и сега няма чия кръвчица да пийнем, за да напълним със силикон бюстиетата на конкубинките и резервоарите на поръчковите мерцедеси!Има ли по-голямо регистрирано падение?
43
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ са шпионска мрежа на САЩ , не искат Южен Поток , Белене , не искат индустрия всичко развалиха в полза на запада .. Искат само да молят за трохи , от храната на господарите от Брюксел ..
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плевнелиев: "България е горд член на ЕС."
41
1
 
10
 
! Отговори
ДИСКА НА МЕРКЕЛ преди 9 години
ЕС е дал достатъчно. Всички пари са в един диск. Диска е в БГ. Бъркате и взимате от там. Лесно е и няма нужда да ходите до Брюксел. Меркел
40
3
 
13
 
! Отговори
УНИЖЕНИЕ преди 9 години
за БЪЛГАРИЯ и народа ни е да се молим за грошове, които са смъкнати от гърба ни
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОРИСОВ *** И ЛЪЖЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ!!!!!КЪДЕ СА ПАРИТЕ КОИТО БРЮКСЕЛ ОТПУСНА ЗА БАНКИТЕ ОТ НАД 2 МИЛИАРДА И ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СЕ ДЕПОЗИРАХА В ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА!!!!!!!КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ЗАЩО ТОЧНО ТЕ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ С ДЕПОЗИТИТЕ ЩОМ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД НЕ СТИГА!
38
0
 
22
 
! Отговори
койчо преди 9 години
Да прати Кукунева! Тя ще измоли пари с най голямата комисионна за нея и накрая ще затвори България!
37
2
 
13
 
! Отговори
САМО РУСИЯ преди 9 години
е нашето СПАСЕНИЕ. Ама откраднатото от такива като ТИКВАТА е в ЗАПАДНИ и ОФШОРНИ БАНКИ. Нали бе ПЛЕВНЯ предателска - КЪДЕ СА ТИ ПАРИТЕ
36
0
 
12
 
! Отговори
25 г ТРАГЕДИЯ преди 9 години
докарали са ни до просешка тояга - да се молим за някаква жалка помощ от ЕВРОГЕЙОВЕТЕ. АСПАРУХ и СИМЕОН щяха да режат глави на ПРЕДАТЕЛИТЕ
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия си мислят, че навред по света е като в *** - правилата са -> няма правилаПравим каквото ни е кеф, щото сме на зорхахахахахахахахахаха
34
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Калфин премиер. Стига ни управляват ***.
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега Председателят Бойко остава да назначи само Искрето за председател на ВКС, Гълъбин Боевски за съветник по спорта-Компетентен е човекът, даже знае и португалски език/в Бразилия го говорят/ и Цецко за председател на СЕМ - има опит по електрониката от МВР и реформата ще е завършена.
32
1
 
10
 
! Отговори
дане преди 9 години
Вучков вчера каза, че заплатите в МВР са гарантирани. Кой лъже.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отивайте, ама бързо. Меркел Ви чака и дори чай ще Ви направи. После ще Ви попита: "Какво направихте с диска, който Ви дадох и защо не вземете пари от хората в диска? "Прости гербери, що за народ, който гласува за КТБ грабителите? Къде е диска, Бисеров, "КОЙ",тефтерчето на Златанов? Ууууу-ууу-ууу, *** керлива *** от мошеници и крадци, а вече и убийци. Меркел Ви даде цял диск с търгаши, които имат милиони в Швейцарски банки и диска изчезна. Медиите мълчат. Ууууу-ууу-ууу, продажби ***