Нищо не пречи Първанов да е новият лидер на АБВ!

Нямаме особени различия в правителството, посочи Калфин
Обновена: 8 мар 2015 10:59 | 8 мар 2015 09:50, Красимир Ангелов
18
Нищо не пречи Първанов да е новият лидер на АБВ!
Снимка: Булфото, архив

Нищо не пречи Георги Първанов да е новият - стар лидер на АБВ и искрено се надявам това да се случи, обяви социалният министър Ивайло Калфин в интервю за предаването „Денят започва“ по БНТ.

"Оставката му не е просто за протокола, а остра политическа реакция. Това е жест, който малко лидери на партии в България правят“, допълни Калфин и припомни, че новият лидер на АБВ ще бъде избран на 25 април. Само преди ден Първанов получи и първата си номинация за лидер на партията от структурата в Добрич.

Още по темата
Калфин за пореден път подчерта, че партията не е обърнала гръб на своя лидер с подкрепата на новия заем в пленарна зала. "Ние имаме доста забележки към управлението, като например, че част от важните решения трябва да бъдат по-добре консултирани с партньорите“, посочи социалният министър, но подчерта, че в никакъв случай положението не е драматично.

Ивайло Калфин призна, че на няколко пъти финансовият министър Владислав Горанов е изнервил обществото с неочаквани предложения. "Като министър обаче работя добре с господин Горанов“, посочи социалният министър.

"Нямаме особени различия в правителството и работим доста добре за една цел. В парламента нещата явно са различни“, заяви Калфин и допълни:

"Моето място е твърдо в кабинета дотолкова, доколкото се изпълняват поетите ангажименти. Няма да играем на игрички с оставки, по-добре да се концентрираме върху това да свършим работа. Няма индикация към този момент да подавам оставка!“

Калфин посочи, че малко под 1,3 млн. пенсионери ще получат великденски добавки – тези, чиито пенсии са под 286 лева. По думите му държавата може да отдели 50 млн. лв. за целта и те са разпределени по този начин, защото е по-справедлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Палячовците дори не се менят, в стария изгорял цирк.
14
1
 
3
 
! Отговори
@ преди 9 години
ЗБИРЩИНA ПРЕДAТЕЛИ !!!
13
1
 
1
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
Баш КОМУНИСТИТЕ от АБВ са по.добри актьори от турците, но Мутрата- Андрешко е завършил по-напред НАТФИЗ. Те играят само поддържащи сълзливи роли, докато Мутрата едновременно е КОМИК, УХАЖОР И СИЛЕН ДРАМАТУРГ. Такъв тюрлю -гювеч от измамници е отгледала Татковината, че бъдещето й с тях е пред закриване на ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО, наречено БЪЛГАРИЯ.
12
2
 
3
 
! Отговори
пипко преди 9 години
тези се надяват, че като рестартират компа и нещата ще изглеждат съвсем различни? а то пак уиндоус..ненормалници некви
11
2
 
5
 
! Отговори
тодор преди 9 години
лицемери и фалш това е бг елита
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицемерие и аморалност както при Калфин така и при Първанов,а и в цялата групичка от депутати на АБВ.Дали ще има желаещи зрители за такава пошла постановка ще видим на предстоящите местни избори,ако до тогава тази клиентелистки и меркантилен клуб по интереси не се е разпаднала или влял в ГЕРБ.Стига с тези номерца-подавам оставка но пак ще се кандидатирам,приемаме оставката но пак ще го изберем
9
2
 
11
 
! Отговори
ЕЙ БОГУ преди 9 години
ГОЛЯМ СМЯХ СА ТЕЗИ ОТ АБВ, КАК ДА ГО РАЗБИРАМЕ ,ПОДАВА СИ ОСТАВКАТА ГОЦЕ И ПОСЛЕ ПАК СЕ КАНДИДАТИРА,ЯВНО ДРУГАРЯ НЯМА НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО
8
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Троловете и звучат някак... напрегнато : ) Знаят, че вече няма да видят ПП ЮРУШ в парлаента и няма да иа парички срещу постче : )
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое му е новото на "новия лидер", ако е Първанов?
6
3
 
12
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
И защо отново Първанов? Да си изберат Бойко за председател! Затова ли си купи човека парламентарна група, сега друг да му сяда на мястото... неуважително е някак!
5
3
 
9
 
! Отговори
zdr преди 9 години
Давам индикация на Първанов,че Калфин използва АБВ в полза на личната си кариера,че е нечист и двуличен,коварен троянски кон.И ако това не е била пиеска,то един от двамата трябва да си отиде,иначе си отива АБВ!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парламентарната кариера е за новобранци или нарциси, тези които сериозно са заети с управлението са в задкулисието.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И за какво беше тогава целия този спектакъл, бе продажници долни!?
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цирк.
1
2
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тятър Бусмаци, следващата пиеска. За тези които са пропуснали или порспали предната:Взеха милядите, разделиха ги под масата, направи се на ощипана мома, сега ортаците пак го канят на масата, че и на нея има кво още да се яде